TrueLife AIR Purifier P5 WiFi légtisztító
TrueLife AIR Purifier P5 WiFi légtisztító
209 Ft
Raktáron a külső raktáron

TrueLife AIR Purifier P5 WiFi légtisztító

30 nap a visszaküldésre

TrueLife AIR Purifier P5 WiFi légtisztító

  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

TrueLife AIR Purifier P5 WiFi

A Truelife AIR Purifier P5 WiFi légtisztító óránként akár 260 m3 levegőt is megtisztít, eltávolítja a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat, és javítja otthona levegőminőségét. A porérzékelőnek és az automatikus szennyeződésérzékelésnek köszönhetően nem kell annyi időt töltenie a takarítással, és otthon sem zavarják majd a kellemetlen szagok. Az IonTrue® technológiás ionizátorral a tisztító növeli a negatív ionok koncentrációját.ionok a levegőben, amelyek pozitív hatással vannak az egészségünkre és a pszichére. A víztisztító csatlakoztatható WiFi-hez, és mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető.

A TrueLife légtisztító óránként akár 260 m3 levegőt is megtisztít. Alkalmas 25-30 m2-es helyiségekbe, és könnyű súlyának köszönhetően gond nélkül hordozható. A légtisztító javítja a levegő általános minőségét, elpusztítja a vírusokat, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket, és így jelentősen segíthet az allergiában vagy asztmában szenvedőknek. A légtisztító színes levegőminőség-jelzőkkel, automatikus szennyeződésérzékeléssel és automatikus tisztítási funkciókkal van felszerelve. Ha olyan helyen él, ahol gyakran poros, örülni fog a porérzékelő jelenlétének.6-szoros szűrés antibakteriális szűrő, HEPA-szűrő, szénszűrő, katalitikus szűrő formájában.szűrő, az UV-fény és az ionizáció a szálló por akár 99,9%-át is felfogja, és az illékony szerves vegyületek 93,5%-át tisztítja. A vírusokat és a koronavírusokat is elkapja.

Mitől emelkedik ki a TrueLife AIR Purifier P5 WiFi?

 

1. Többlépcsős szűrés

A légtisztító sterilizáló UV-lámpával van felszerelve, amely segít hatékonyan elpusztítani a mikrobákat és vírusokat, és az UVCAir® technológiának köszönhetően javítja az általános levegőminőséget otthonában. Örülni fog az ionizátor jelenlétének is. Az IonTrue® technológia növeli a negatív ionok koncentrációját. Ha elegendő negatív ion van a levegőben, az jótékony hatással van az egészségünkre, pozitívan hat a mentális egészségünkre és a koncentrációnkra, sőt, még a fejfájáson is segíthet. Az ionizátornak köszönhetően a légtisztító negatív ionokkal gazdagítja a levegőt, eltávolítja a levegőből a porszemcséket, majd jobban oxigénnel látja el a vért.

 

2. Könnyen használható és kezelhető

A légtisztító működése intuitív és bárki által kezelhető. A tisztítót a hatgombos érintőképernyővel vagy a mobilalkalmazás segítségével vezérelheti. Csak csatlakoztassa a tisztítót a WiFi-hez, és kövesse az utasításokat. Az éjszakai üzemmódnak köszönhetően a tisztító akkor sem zavarja Önt, amikor Ön alszik, a ventilátor alacsony fordulatszámon működik, és minden lámpa le van kapcsolva. Használhatja a gyermekzárat is. A szűrő cserélhető, és egy kijelző figyelmeztet, ha cserére van szükség. A víztisztító előnye az alacsony zajszint és a súly. A minimalista, prémium kialakítással is elégedett lesz.

 

3. Intelligens otthon

A víztisztító csatlakoztatható egy WiFi hálózathoz, és egy mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető.

 

4. Színes levegőminőség-jelző

A levegőminőség-jelző a légtisztító indításakor bekapcsol, egy érzékelő segítségével kiválasztja a környezeti levegő minőségének megfelelő színt, és érzékeli a levegőben lévő laza részecskék számát.

 

5. Automatikus üzemmód és porérzékelő

Maga a levegőérzékelő méri a levegő minőségét, és kiválasztja az optimális áramlási sebességet. Ha a szennyezés növekszik, automatikusan növeli a teljesítményt. A porérzékelőnek köszönhetően a légtisztító érzékeli a porszemcsék jelenlétét a levegőben, majd megtisztítja a levegőt, és Ön kevesebb időt tölt takarítással.

 

6. UV lámpa UVCAir® technológiával és ionizátor IonTrue® technológiával

Az ionizátor növeli a negatív ionok koncentrációját. Ha elegendő negatív ion van a levegőben, az jótékony hatással van az egészségünkre, a mentális egészségünkre és a koncentrációnkra, sőt még a fejfájáson is segíthet. A légtisztító sterilizáló UV-lámpát tartalmaz, amely hatékonyan elpusztítja a mikrobákat és vírusokat, javítva ezzel az általános levegőminőséget otthonában. Az UV-lámpa 200~275 nm rövidhullámú ultraibolya sugárzást bocsát ki a káros anyagok eltávolítására.

 

7. Időzítő és éjszakai üzemmód

A gombbal állíthatja be, hogy milyen gyorsan áramoljon a levegő a párátlanítóban. Választhat a lassú vagy gyors áramlás között. Az éjszakai üzemmóddal nyugodtan aludhat. Ebben az üzemmódban a párátlanító automatikusan és csendesen működik.

 

8. Gyermekbiztonsági zár és szűrőcsere-jelző

A víztisztító gyermekbiztonsági zárral van felszerelve. A kezelőpanel zárolásához nyomja meg egyszerre 3 másodpercig az UV-lámpa gombot és a WiFi gombot. Nem kell aggódnia amiatt, hogy elfelejti, mikor kell cserélni a szűrőt. Maga a légtisztító figyeli és érzékeli, ha a szűrőt ki kell cserélni.

Paraméterek

Márka:
antibakteriális, HEPA, szén, katalitikus szűrő + UV fény, ionizáció
Teljesítmény szabályozása
Automatikus
Ajánlott hely (m2)
52
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Szélesség (cm)
29,5
Magasság (cm)
60,6
Mélység (cm)
29,5
Tömeg (kg)
5,2

Paraméterek

Márka:
antibakteriális, HEPA, szén, katalitikus szűrő + UV fény, ionizáció
Teljesítmény szabályozása
Automatikus
Ajánlott hely (m2)
52
Zajszint (dB)
30
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Szélesség (cm)
29,5
Magasság (cm)
60,6
Mélység (cm)
29,5
Tömeg (kg)
5,2
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.02.11
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.