TrueLife NannyCam R360 bébiőr
TrueLife NannyCam R360 bébiőr
162 Ft
Kérésre

TrueLife NannyCam R360 bébiőr

30 nap a visszaküldésre

TrueLife NannyCam R360 bébiőr

  • Garancia 2 év
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

TrueLife NannyCam R360 bébiőr

Truelife NannyCam R360 - Digitális videó bébiőr
A TrueLife NannyCam R360 egy digitális videós bébiőr, amely valóban minden sarkot lát. A vízszintes és függőleges kameraforgatásnak és az 5 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően teljes rálátása van a baba egész gyerekszobájára. Egyszerre akár két kamera is párosítható a bébiőrrel, hogy egyszerre több helyiségben is megfigyelhesse, mi történik. A 300 méteres távolságig stabil jel és az olyan funkciók, mint az automatikus éjszakai üzemmód és a szobahőmérő révén nem marad le a kicsi egyetlen nevetéséről vagy csuklásáról sem. A kétirányú kommunikációs lehetőség vagy az altatódalok kiválasztása is tetszeni fog, amelyeket távolról lejátszhat a szülői egységről, amikor a baba sír.

Videó átvitel és forgatás
A NannyCam R360 videós bébiőrrel nem marad le semmiről. Helyezze a kamerát egy kényelmes helyre, vagy akassza a falra. Ezután a párosított kamerákat a szomszédos helyiségből a szülőegység segítségével vízszintesen akár 270 fokig, függőlegesen pedig 90 fokig forgathatja. Minden sarokba beláthat, és nyugodtan foglalkozhat más tevékenységekkel, amíg gyermeke alszik.

Akár két kamera párosítása a NannyCam R360 kamerával
A stabil jel és számtalan egyéb funkció mellett a Truelife NannyCam R360 nagy előnye, hogy akár két kamera is csatlakoztatható hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyiségben is nyomon követhesse, mi történik. Akkor is értékelni fogja ezt a lehetőséget, ha több gyermeket kell szemmel tartania.

Ideális otthonra és utazáshoz
A Truelife bébiőr a mindennapi otthoni segítője lesz, de útközben is használhatja. A megfelelő akkumulátor-üzemidőt az energiatakarékos VOX üzemmód biztosítja, amelyben a bébiőr csak akkor figyelmeztet, ha hangot érzékel. Így a teraszon ülhetsz a barátaiddal, és ha a baba sír, azonnal tudni fogod. Útközben értékelni fogja, hogy a microUSB-csatlakozónak köszönhetően a bébiőr tápegységről is táplálhatja a készüléket.

Megbízható átvitel és akár 300 méteres hatótávolság
Kapcsolja be a bébiőr készüléket, és helyezze a baba mellé, a szülői egységet pedig a közelébe. A video- és hangátvitel 300 méteres távolságig megbízhatóan működik. Így nyugodt maradhatsz akkor is, amikor a barátokkal ülsz a teraszon, amikor a baba alszik, vagy más tevékenységekre koncentrálhatsz, például ha otthonról dolgozol.

Függőleges és vízszintes forgatás
A párosított kamerák a szülőegységen keresztül távolról elforgathatók, vízszintesen 270 fokig, függőlegesen pedig 90 fokig. Így teljes rálátása van arra, hogy mi történik a szobában, és nem kell aggódnia, hogy valamiről lemarad.

Legfeljebb két kamera párosítható
A NannyCam R360 kamerával akár 2 kamerát is párosíthat, így több helyiségben is nyomon követheti, mi történik. Akkor is nyugodt lehet, ha több gyerekre kell figyelnie, vagy ha kíváncsi kisgyermeke van, aki szereti felfedezni a terepet. Az egyik kamera már benne van, egy második hozzáadható.

Szobahőmérséklet-ellenőrzés
Nem kell aggódnia, hogy gyermeke fázik vagy melegszik. A szülői egységen bármikor ellenőrizheti gyermeke szobájának aktuális hőmérsékletét.

Automatikus éjjellátó
A bébiőr automatikus éjszakai látásra váltásának köszönhetően a sötétedés után éjjel-nappal tökéletes rálátása van gyermekére.

Kétirányú audio
Nemcsak, hogy nem marad le egyetlen hangról sem a babaszobából, de a kétirányú hangátvitelnek köszönhetően a síró babát is megnyugtathatja saját hangjával a szomszéd szobából.

Elegendő akkumulátor-üzemidő
A NannyCam R360 kamerával egész nap nyugodt lehet, a VOX üzemmóddal pedig a szülői egység akkumulátora akár 8 órán át is üzemel, így akkor is folytathatja más tevékenységeit, amikor nincs áram alatt. Éjszaka az éjjeliszekrényen töltheti a bébiőr készüléket, míg útközben a microUSB segítségével töltheti a power bankról.

Altatódalok
A kétirányú audió mellett, amely lehetővé teszi, hogy a saját hangjával nyugtassa meg a babát, nyugtató dallamok közül is választhat. A szülői egység segítségével a szomszéd szobából is lejátszhat altatódalt a babának.

VOX üzemmód
Aktiválja a VOX üzemmódot a bázison az akkumulátor fogyasztásának csökkentése érdekében. Ha a VOX üzemmód aktiválva van, a kijelző az élő előnézet alatt egy rövid csend után kikapcsol, és a hangátvitel az akkumulátor kímélése érdekében csökken. Ez a beállítás ideális éjszakai bébiszitterkedéshez.

Etetési idő
Az etetési riasztás funkcióval riasztásokat állíthat be, amikor a babát meg kell etetni, fel kell ébreszteni, vagy be kell adni neki a szükséges gyógyszereket. A szülői egység automatikusan figyelmeztetni fogja Önt.

Univerzális szerelvény
A csomagban található speciális tartónak köszönhetően a babaegységet (kamerát) megfelelő helyre csavarozhatja és szükség szerint elforgathatja. Például a mennyezeten.

Műszaki paraméterek:

- Hatótávolság (optimális körülmények között): legfeljebb 300 m

- LCD kijelző: 5" színes

- Üzemi hőmérséklet: -10 ~ 50°C

- Üzemi páratartalom: < 80%

- LCD felbontás: 480 x 272 / 15 FPS

- Szülői alap akkumulátor: Li-polimer 1500 mAh

- Automatikus éjszakai üzemmód: Igen (5 m-es hatótávolságig)

- Kétirányú kommunikáció (Visszajelzés): Igen

- Hangerőszabályzó: Igen

- VOX üzemmód: Igen

- VOX érzékenység szabályozása: Igen

- Hatótávolság-vesztés jelző: Igen

- Szülői bázis akkumulátorjelzője: Igen

- Szobahőmérséklet-jelző: Igen

- Ébresztőóra: Igen

- Dallamok (altatódalok): Igen

- USB-töltés külső forrásból: Igen

- Igen Falra szerelhető: Igen

- Az alaplap méretei (Sz x H x D): 162 x 83 x 20 mm

- A gyermekalapzat méretei (szélesség x magasság x mélység): 80 x 109 x 95 mm

- Frekvencia: 2,4 GHz

Jellemzők és előnyök:

-Kamera forgatás

-Kamera párosítás

-Megbízható átvitel és hatótávolság

-Függőleges és vízszintes forgás

-Hőmérséklet-ellenőrzés

-Automatikus éjjellátó

-Bidirekcionális hang

Megfelelő akkumulátor-üzemidő

-Collators

-VOX üzemmód

-Táplálási idő

-Univerzális szerelés

Paraméterek

Márka:
Elem (mAh)
1500
Szín
fehér/zöld
Frekvencia (GHz)
2,4
Készülék tápforrása
USB
Szenzor jel tartománya (m)
300
Szélesség (cm)
8
Magasság (cm)
10,9
Mélység (cm)
9,5

Paraméterek

Márka:
Elem (mAh)
1500
Szín
fehér/zöld
Frekvencia (GHz)
2,4
Készülék tápforrása
USB
Szenzor jel tartománya (m)
300
Szélesség (cm)
8
Magasság (cm)
10,9
Mélység (cm)
9,5
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.06.04