TrueLife NannyCam R360 bébiőr
TrueLife NannyCam R360 bébiőr
71 900 Ft
Kérésre

TrueLife NannyCam R360 bébiőr
kameraforgatás, megbízható átvitel és hatótávolság, elegendő akkumulátor élettartam

Ingyenes szállítás

TrueLife NannyCam R360 bébiőr
kameraforgatás, megbízható átvitel és hatótávolság, elegendő akkumulátor élettartam

  • 71 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 56 614 Ft
Kérésre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

TrueLife NannyCam R360 bébiőr

Truelife NannyCam R360 - Digitális videó bébiőr
A TrueLife NannyCam R360 egy digitális videós bébiőr, amely valóban minden sarkot lát. A vízszintes és függőleges kameraforgatásnak és az 5 hüvelykes kijelzőnek köszönhetően teljes rálátása van a baba egész gyerekszobájára. Egyszerre akár két kamera is párosítható a bébiőrrel, hogy egyszerre több helyiségben is megfigyelhesse, mi történik. A 300 méteres távolságig stabil jel és az olyan funkciók, mint az automatikus éjszakai üzemmód és a szobahőmérő révén nem marad le a kicsi egyetlen nevetéséről vagy csuklásáról sem. A kétirányú kommunikációs lehetőség vagy az altatódalok kiválasztása is tetszeni fog, amelyeket távolról lejátszhat a szülői egységről, amikor a baba sír.

Videó átvitel és forgatás
A NannyCam R360 videós bébiőrrel nem marad le semmiről. Helyezze a kamerát egy kényelmes helyre, vagy akassza a falra. Ezután a párosított kamerákat a szomszédos helyiségből a szülőegység segítségével vízszintesen akár 270 fokig, függőlegesen pedig 90 fokig forgathatja. Minden sarokba beláthat, és nyugodtan foglalkozhat más tevékenységekkel, amíg gyermeke alszik.

Akár két kamera párosítása a NannyCam R360 kamerával
A stabil jel és számtalan egyéb funkció mellett a Truelife NannyCam R360 nagy előnye, hogy akár két kamera is csatlakoztatható hozzá. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerre több helyiségben is nyomon követhesse, mi történik. Akkor is értékelni fogja ezt a lehetőséget, ha több gyermeket kell szemmel tartania.

Ideális otthonra és utazáshoz
A Truelife bébiőr a mindennapi otthoni segítője lesz, de útközben is használhatja. A megfelelő akkumulátor-üzemidőt az energiatakarékos VOX üzemmód biztosítja, amelyben a bébiőr csak akkor figyelmeztet, ha hangot érzékel. Így a teraszon ülhetsz a barátaiddal, és ha a baba sír, azonnal tudni fogod. Útközben értékelni fogja, hogy a microUSB-csatlakozónak köszönhetően a bébiőr tápegységről is táplálhatja a készüléket.

Megbízható átvitel és akár 300 méteres hatótávolság
Kapcsolja be a bébiőr készüléket, és helyezze a baba mellé, a szülői egységet pedig a közelébe. A video- és hangátvitel 300 méteres távolságig megbízhatóan működik. Így nyugodt maradhatsz akkor is, amikor a barátokkal ülsz a teraszon, amikor a baba alszik, vagy más tevékenységekre koncentrálhatsz, például ha otthonról dolgozol.

Függőleges és vízszintes forgatás
A párosított kamerák a szülőegységen keresztül távolról elforgathatók, vízszintesen 270 fokig, függőlegesen pedig 90 fokig. Így teljes rálátása van arra, hogy mi történik a szobában, és nem kell aggódnia, hogy valamiről lemarad.

Legfeljebb két kamera párosítható
A NannyCam R360 kamerával akár 2 kamerát is párosíthat, így több helyiségben is nyomon követheti, mi történik. Akkor is nyugodt lehet, ha több gyerekre kell figyelnie, vagy ha kíváncsi kisgyermeke van, aki szereti felfedezni a terepet. Az egyik kamera már benne van, egy második hozzáadható.

Szobahőmérséklet-ellenőrzés
Nem kell aggódnia, hogy gyermeke fázik vagy melegszik. A szülői egységen bármikor ellenőrizheti gyermeke szobájának aktuális hőmérsékletét.

Automatikus éjjellátó
A bébiőr automatikus éjszakai látásra váltásának köszönhetően a sötétedés után éjjel-nappal tökéletes rálátása van gyermekére.

Kétirányú audio
Nemcsak, hogy nem marad le egyetlen hangról sem a babaszobából, de a kétirányú hangátvitelnek köszönhetően a síró babát is megnyugtathatja saját hangjával a szomszéd szobából.

Elegendő akkumulátor-üzemidő
A NannyCam R360 kamerával egész nap nyugodt lehet, a VOX üzemmóddal pedig a szülői egység akkumulátora akár 8 órán át is üzemel, így akkor is folytathatja más tevékenységeit, amikor nincs áram alatt. Éjszaka az éjjeliszekrényen töltheti a bébiőr készüléket, míg útközben a microUSB segítségével töltheti a power bankról.

Altatódalok
A kétirányú audió mellett, amely lehetővé teszi, hogy a saját hangjával nyugtassa meg a babát, nyugtató dallamok közül is választhat. A szülői egység segítségével a szomszéd szobából is lejátszhat altatódalt a babának.

VOX üzemmód
Aktiválja a VOX üzemmódot a bázison az akkumulátor fogyasztásának csökkentése érdekében. Ha a VOX üzemmód aktiválva van, a kijelző az élő előnézet alatt egy rövid csend után kikapcsol, és a hangátvitel az akkumulátor kímélése érdekében csökken. Ez a beállítás ideális éjszakai bébiszitterkedéshez.

Etetési idő
Az etetési riasztás funkcióval riasztásokat állíthat be, amikor a babát meg kell etetni, fel kell ébreszteni, vagy be kell adni neki a szükséges gyógyszereket. A szülői egység automatikusan figyelmeztetni fogja Önt.

Univerzális szerelvény
A csomagban található speciális tartónak köszönhetően a babaegységet (kamerát) megfelelő helyre csavarozhatja és szükség szerint elforgathatja. Például a mennyezeten.

Műszaki paraméterek:

- Hatótávolság (optimális körülmények között): legfeljebb 300 m

- LCD kijelző: 5" színes

- Üzemi hőmérséklet: -10 ~ 50°C

- Üzemi páratartalom: < 80%

- LCD felbontás: 480 x 272 / 15 FPS

- Szülői alap akkumulátor: Li-polimer 1500 mAh

- Automatikus éjszakai üzemmód: Igen (5 m-es hatótávolságig)

- Kétirányú kommunikáció (Visszajelzés): Igen

- Hangerőszabályzó: Igen

- VOX üzemmód: Igen

- VOX érzékenység szabályozása: Igen

- Hatótávolság-vesztés jelző: Igen

- Szülői bázis akkumulátorjelzője: Igen

- Szobahőmérséklet-jelző: Igen

- Ébresztőóra: Igen

- Dallamok (altatódalok): Igen

- USB-töltés külső forrásból: Igen

- Igen Falra szerelhető: Igen

- Az alaplap méretei (Sz x H x D): 162 x 83 x 20 mm

- A gyermekalapzat méretei (szélesség x magasság x mélység): 80 x 109 x 95 mm

- Frekvencia: 2,4 GHz

Jellemzők és előnyök:

-Kamera forgatás

-Kamera párosítás

-Megbízható átvitel és hatótávolság

-Függőleges és vízszintes forgás

-Hőmérséklet-ellenőrzés

-Automatikus éjjellátó

-Bidirekcionális hang

Megfelelő akkumulátor-üzemidő

-Collators

-VOX üzemmód

-Táplálási idő

-Univerzális szerelés

Paraméterek

EAN
8594175354980
Elem (mAh)
1500
Szín
fehér/zöld
Frekvencia (GHz)
2,4
Készülék tápforrása
USB
Szenzor jel tartománya (m)
300
Magasság (cm)
10,9
Szélesség (cm)
8
Mélység (cm)
9,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.