Woods TALL 155 légtisztító
Woods TALL 155 légtisztító
278 990 Ft
Kérésre

Woods TALL 155 légtisztító
falra szerelhető légtisztító, légteljesítmény akár 192 m3/h, aktív ION HEPA szűrő, ionizátor

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Woods TALL 155 légtisztító
falra szerelhető légtisztító, légteljesítmény akár 192 m3/h, aktív ION HEPA szűrő, ionizátor

 • Márka: Woods
 • Garancia 2 év
 • 278 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 219 677 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Woods TALL 155 légtisztító

A Woods TALL 155 légtisztító nagyszerű megoldás azok számára, akik egészségesebb és tisztább levegőt szeretnének abban a helyiségben, ahol a legtöbb időt töltik. Ez a készülék könnyen felszerelhető a falra, vagy önállóan is használható. Telepítése gyors és egyszerű, így azonnal élvezheti a tiszta levegő előnyeit.

Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően ez a készülék könnyen és zavartalanul mozgatható egyik helyiségből a másikba. Kivételes szűrési technológiájának és alacsony zajszintjének köszönhetően a Woods TALL 155 légtisztító készülék kiváló választás mindenkinek, aki törődik az egészségével és gondtalanul szeretné élvezni a tiszta levegőt.

Miben tűnik ki a Woods TALL 155?

 

1. Hatékony légtisztítás

 

A Woods TALL 155 légtisztító egyik legfőbb előnye a kivételes szűrés, amit nyújt. Szabadalmaztatott szűrési technológiájának és ionizációjának köszönhetően képes elérni a HEPA-szűrő szintjét minimális zaj és energiafogyasztás mellett. Ez az innovatív technológia 0,0003 mm-es méretig képes a szennyeződések felfogására, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő legtöbb káros részecske hatékonyan eltávolításra kerül.

A Woods TALL 155 légtisztító emellett nagyon gazdaságos is. Úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasszon, mint a hagyományos készülékek, például az ébresztőóra. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is. Az energiafogyasztás csökkentése manapság nagyon fontos, ezért ez a készülék remek választás mindenkinek, aki alacsonyan szeretné tartani az energiafogyasztást, miközben egészségesebb levegővel rendelkezik otthonában.

 

2. A szűrőrendszer elve

 

A Woods TALL 155 légtisztító azon az elven működik, hogy a helyiség levegőjét egy csendes és energiatakarékos ventilátor folyamatosan keringeti. Ahogy a levegő belép a légtisztítóba, a légrészecskék ionizálódnak, ami megnöveli méretüket és vonzza az ellentétes töltésű felületeket. Ennek eredményeképpen hatékonyabban képesek felfogni és eltávolítani őket. A Woods TALL 155 légtisztító Active ION HEPA szűrőket használ, amelyek a gyártás során ionizálódnak, hogy magukhoz vonzzák és felfogják a már ionizált légrészecskéket. Ez a folyamat rendkívül hatékony, és ennek eredményeként a légtisztító kiváló szűrési szintet képes nyújtani minimális zaj és energiafogyasztás mellett.

 

3. Aktív ION HEPA-szűrők

 

Az Active ION HEPA szűrők innovatív technológiájának köszönhetően ezek a szűrők sokkal kisebb sűrűségűek lehetnek, mint a hagyományos HEPA szűrők, mégis elérik vagy meghaladják ugyanazt a szűrési szintet. A szűrőközeg egyes rétegei úgy vannak összeállítva, hogy nagy teljes szűrőfelületet és kivételes szűrési kapacitást biztosítsanak. Az Active ION HEPA szűrők szűrési szintje eléri a 99,98%-ot, így biztosítva a káros részecskék hatékony eltávolítását a levegőből és javítva a beltéri levegő minőségét.

 

4. A Woods márka a minőség garanciája

 

A WOODS márka a magas minőségéről és megbízhatóságáról ismert. Olyan termékeket gyárt, amelyek innovatívak, hatékonyak és környezetbarátok. A WOODS célja, hogy folyamatosan fejlessze és újítsa termékeit, hogy megfeleljen az ügyfelek egyre növekvő minőségi és teljesítménybeli igényeinek. Ezért folyamatosan befektet a kutatásba és fejlesztésbe, és vezető iparági szakértőkkel dolgozik együtt, hogy olyan termékeket kínálhasson, amelyek nem csak a rendeltetésüknek felelnek meg, hanem dizájnjukkal és könnyű használhatóságukkal is kitűnik. A WOODS világszerte kiérdemelte a vásárlók hűségét, és a légtisztító iparág egyik vezető márkájának számít.

 

5. Egyéb jellemzők

 

 • Falra szerelhető légtisztító
 • Aktív ION HEPA szűrő
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás
 • Eltávolítja a port, a polleneket és más káros részecskéket
 • Nagyon csendes
 • A látható intézetben tesztelt legjobb
 • Svédországban gyártott szűrő és légtisztító

Paraméterek

EAN
7332857500253
előszűrő, ION HEPA + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
38
Szín
fehér
Magasság (cm)
55,2
Szélesség (cm)
50
Mélység (cm)
10,5
Tömeg (kg)
6,8

Paraméterek

EAN
7332857500253
előszűrő, ION HEPA + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
38
Szín
fehér
Magasság (cm)
55,2
Szélesség (cm)
50
Mélység (cm)
10,5
Tömeg (kg)
6,8

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere aktív ION HEPA szűrő a Woods TALL 155 készülékhez Detail

16 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.