Woods TALL 155 légtisztító
Woods TALL 155 légtisztító
214 900 Ft
Raktáron a külső raktáron

Woods TALL 155 légtisztító
falra szerelhető légtisztító, légteljesítmény akár 192 m3/h, aktív ION HEPA szűrő, ionizátor

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Woods TALL 155 légtisztító
falra szerelhető légtisztító, légteljesítmény akár 192 m3/h, aktív ION HEPA szűrő, ionizátor

 • Garancia 2 év
 • 214 900 Ft
 • ÁFA nélkül: 169 213 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 4-5 napon belül küldjük
 • Ne habozzon! 36 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
 • Keresett termék! 5 db kelt el a múlt héten
 • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
 • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Woods TALL 155 légtisztító

Woods TALL 155 légtisztító nagyszerű megoldás azok számára, akik egészségesebb és tisztább levegőt szeretnének abban a helyiségben, ahol a legtöbb időt töltik. Ez a készülék könnyen felszerelhető a falra, vagy szabadon álló készülékként is használható. Telepítése gyors és egyszerű, így azonnal élvezheti a tiszta levegő előnyeit.

Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően ez a készülék könnyen és zavartalanul mozgatható egyik helyiségből a másikba. Kivételes szűrési technológiájának és alacsony zajszintjének köszönhetően a Woods TALL 155 légtisztító készülék kiváló választás mindenkinek, aki törődik az egészségével és gondtalanul szeretné élvezni a tiszta levegőt.

Miben tűnik ki a Woods TALL 155?

 

1. Hatékony légtisztítás

 

A Woods TALL 155 légtisztító egyik legfőbb előnye a kivételes szűrés, amit nyújt. Szabadalmaztatott szűrési technológiájának és ionizációjának köszönhetően a HEPA szűrők szintjét képes elérni, minimális zaj és energiafogyasztás mellett. Ez az innovatív technológia 0,0003 mm-es méretig képes a szennyeződések felfogására, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő legtöbb káros részecske hatékonyan eltávolításra kerül.

A Woods TALL 155 légtisztító emellett nagyon gazdaságos is. Úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasszon, mint a hétköznapi készülékek, például az ébresztőóra. Ezzel nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is kíméli. Az energiafogyasztás csökkentése manapság nagyon fontos, ezért ez a készülék remek választás mindenkinek, aki alacsonyan szeretné tartani az energiafogyasztást, miközben egészségesebb levegővel rendelkezik otthonában.

 

2. A szűrőrendszer elve

 

A Woods TALL 155 légtisztító azon az elven működik, hogy a helyiség levegőjét folyamatosan keringeti egy csendes és energiatakarékos ventilátor. Ahogy a levegő belép a légtisztítóba, a levegő részecskéi ionizálódnak, ami megnöveli méretüket és vonzza az ellentétes töltésű felületeket. Ennek eredményeképpen hatékonyabban lehet kiszűrni és eltávolítani őket. A Woods TALL 155 légtisztító aktív ION HEPA szűrőket használ, amelyek a gyártás során ionizálnak, hogy magukhoz vonzzák és felfogják a levegő már ionizált részecskéit. Ez a folyamat rendkívül hatékony, és ennek eredményeként a légtisztító kiváló szűrési szintet képes nyújtani minimális zaj és energiafogyasztás mellett.

 

3. Aktív ION HEPA-szűrők

 

Az aktív ION HEPA szűrők innovatív technológiájának köszönhetően ezek a szűrők sokkal kisebb sűrűségűek, mint a hagyományos HEPA szűrők, mégis elérik vagy meghaladják ugyanazt a szűrési szintet. A szűrőközeg egyes rétegei úgy vannak összeállítva, hogy nagy teljes szűrőfelületet és kivételes szűrési kapacitást biztosítsanak. Az aktív ION HEPA szűrők szűrési szintje eléri a 99,98%-ot, így biztosítva a káros részecskék hatékony eltávolítását a levegőből és javítva a beltéri levegő minőségét.

 

4. A Woods márka a minőség garanciája

 

A WOODS márka a kiváló minőségéről és megbízhatóságáról ismert. Olyan termékeket gyárt, amelyek innovatívak, hatékonyak és környezetbarátok. A WOODS célja, hogy folyamatosan fejlessze és újítsa termékeit, hogy megfeleljen az ügyfelek egyre növekvő minőségi és teljesítménybeli igényeinek. Ezért folyamatosan befektet a kutatásba és fejlesztésbe, emellett a vezető iparági szakértőkkel dolgozik együtt, hogy olyan termékeket kínálhasson, amelyek nem csak a rendeltetésüknek felelnek meg, hanem dizájnjukkal és könnyű használhatóságukkal is kitűnnek. A WOODS világszerte elnyerte a vásárlók lojalitását, és a légtisztító iparág egyik vezető márkájának számít.

 

5. Egyéb jellemzők

 

 • Falra szerelhető légtisztító
 • Aktív ION HEPA szűrő
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás
 • Eltávolítja a port, a polleneket és más káros részecskéket
 • Nagyon csendes
 • A látható intézetben tesztelt legjobb
 • Svédországban gyártott szűrő és légtisztító

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857500253
ION HEPA + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott hely (m2)
38
Szín
fehér
Szélesség (cm)
50
Magasság (cm)
55,2
Mélység (cm)
10,5
Tömeg (kg)
6,8

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857500253
ION HEPA + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott hely (m2)
38
Szín
fehér
Szélesség (cm)
50
Magasság (cm)
55,2
Mélység (cm)
10,5
Tömeg (kg)
6,8
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere aktív ION HEPA szűrő a Woods TALL 155 készülékhez Detail

16 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04