Állvány ventilátor Rohnson R-8600 Silent Breezer
Állvány ventilátor Rohnson R-8600 Silent Breezer
43 990 Ft
2 db raktáron

Állvány ventilátor Rohnson R-8600 Silent Breezer
nagy légteljesítmény, nagyon csendes működés, oszcilláció

30 nap a visszaküldésre

Állvány ventilátor Rohnson R-8600 Silent Breezer
nagy légteljesítmény, nagyon csendes működés, oszcilláció

  • 43 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 34 638 Ft
2 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Álló ventilátor Rohnson R-8600 Silent Breezer

A Rohnson R-8600 Silent Breezer állóventilátor nagyszerű választás azok számára, akik nagy teljesítményű, mégis gazdaságos és csendes motorral rendelkező ventilátort keresnek. Ez a ventilátor egyenáramú motorral van felszerelve, amely egyszerre kínál alacsony energiafogyasztást és nagy teljesítményt. A Rohnson R-8600 Silent Breezer 26 különböző sebességgel rendelkezik, így a felhasználó pontosan beállíthatja a légáramlás teljesítményét és intenzitását. Ezenkívül a ventilátor 3 különböző üzemmódot kínál, köztük egy oszcillációs üzemmódot, amely egyenletes légáramlást biztosít az egész helyiségben.

A ventilátor LED-kijelzővel is rendelkezik, amely mutatja az aktuális sebesség- és üzemmódbeállításokat. A kényelmes működtetés érdekében a Rohnson R-8600 Silent Breezer távirányítót kínál, így a felhasználó kényelmes távolságból is vezérelheti a ventilátort. A ventilátor másik előnye az állítható magasság és dőlésszög, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a légáramlás irányának és intenzitásának pontos beállítását. Ezáltal ez a ventilátor ideális a legkülönbözőbb helyiségekben, például nappaliban, hálószobában, irodában és más helyiségekben való használatra.

Miben tűnik ki a Rohnson R-8600 Silent Breezer?

 

1. Nagyon csendes működés

 

A Rohnson R-8600 Silent Breezer állóventilátor ideális azok számára, akik nagy teljesítményű, csendes ventilátort keres nek. A hagyományos ventilátoroknál ugyanis felmerülhet a zaj problémája, ami bizonyos helyeken zavaró lehet. Ezzel a ventilátorral azonban ez a probléma nem áll fenn. A ventilátor összesen 26 különböző sebességfokozatot kínál , amelyek közül az első nyolc olyan csendes, hogy még alvás közben sem zavaró. Az erős, mégis csendes egyenáramú motornak köszönhetően a ventilátor nemcsak hálószobákban használható.hanem más helyiségekben, például tárgyalókban és irodákban is, ahol a zajos ventilátor zavaró lehet.

 

2. Nagy teljesítmény és alacsony fogyasztás

 

A Rohnson R-8600 Silent Breezer állványventilátor számos további előnnyel jár a felhasználó számára. Ezek egyike a dupla lapátsor, amely erőteljes szellőzést tesz lehetővé. Bár a ventilátor nagy teljesítményt ér el, energiafogyasztása nagyon alacsony, mindössze 28 W. A felhasználó a teleszkópos rúd segítségével könnyenbeállíthatja a ventilátor magasságát 115 és 135 cm között. Ezen a rúdon egy LED kijelző is található, amely könnyű áttekinthetőséget biztosít a felhasználó számára, és megkönnyíti a kívánt sebességszint vagy a 3 üzemmód egyikének beállítását.

 

 

3. Időzítő és távirányító

 

A Rohnson R-8600 Silent Breezer állványos ventilátor különböző vezérlési módokat kínál a felhasználónak, így biztosítva a maximális kényelmet és komfortot a használat során. A vezérlés történhet kézzel közvetlenül a ventilátoron, vagy a számos funkciót tartalmazó távirányító segítségével. A felhasználó a ventilátor kikapcsolási idejét is beállíthatja az 1 és 24 óra közötti időzítő segítségével. A nagy teljesítmény és az állítható ventilátor magasság lehetővé teszi, hogy a ventilátor nagyobb hatótávolságot érjen el, és felkavarja a levegőt az egész helyiségben.

Paraméterek

EAN
5202561508789
Zajszint (dB)
28
Szín
fehér
Magasság (cm)
115-135
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
43,5
Tömeg (kg)
5,3

Paraméterek

EAN
5202561508789
Zajszint (dB)
28
Szín
fehér
Magasság (cm)
115-135
Szélesség (cm)
45
Mélység (cm)
43,5
Tömeg (kg)
5,3

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.