Clean Air Optima CA-703 párátlanító és légtisztító

Clean Air Optima CA-703 párátlanító és légtisztító

raktáron 2020.11.25
  • 49 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 39 362 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

CLEAN AIR OPTIMA CA-703 PÁRÁTLANÍTÓ IONIZÁTORRAL

A Clean Air Optima CA-703 párátlanító és légtisztító 2 az 1-ben apró méretű és nagyon jól illik bármilyen szobába. Nagyon egyszerű vezérelni és könnyen szállítható. A Clean Air Optima CA-703 párátlanító ideális a penész elleni harcra. Kisebb, legfeljebb 20 m² helyiségekben javasoljuk a használatát. A készülék ionizátoros légtisztítóként is működik. Háromfokozatú szűrőrendszert használ: permanens TiO2 szűrő, UV LED diódák, ionizátor. Nem kell hozzá külön szűrőket venni.

A LÉGTISZTÍTÁS 5 SZAKASZBAN TÖRTÉNIK:

1. SZAKASZ A halk ventilátor a bemeneti nyíláson keresztül beszívja a levegőt. A légteljesítmény 65 m3 óránként. A párátlanító és légtisztító zajszintje: < 25 dB. 

2. SZAKASZ A TiO2 szűrő megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat, mikrobákat, penészt, allergéneket, karcinogéneket és más szerves anyagokat. A ”megsemmisíti” azt jelenti, hogy a szerves anyagokat ásványi anyagokra bontja le (vízre és szén-dioxidra). Ez a szűrő fertőtleníti a levegőt, amivel csökkenti az influenza és az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. A szűrőt egy titán-dioxid (TiO2) réteg alkotja, amely az UV-fény hatására aktiválódik. A szűrőt nem kell külön megvenni.

3. SZAKASZ Az UV LED diódák megsemmisítik a mikroorganizmusokat (vírusokat, baktériumokat, penészt), ezzel pedig befejeződik a levegő fertőtlenítése. Ezzel megakadályozza a mikroorganizmusok terjedését a párátlanítóban. 

4. SZAKASZ A légionizátor negatív ionokat generál, amelyeket a helyiségbe bocsát ki. Ezzel több hatást ér el. Olyan levegőt lélegzünk, amely friss, vihar utáni levegőként hat. A negatív ionok semlegesítik a levegőben lévő pozitív ionokat (kationokat), amelyeknek káros hatásuk van az egészségre. A feltöltött részecskék összegyűjtik a legkisebb porszemeket is, majd vízszintes felületre esnek, ahonnét könnyedén eltávolíthatjuk egy rongy vagy egy porszívó segítségével. 

5. SZAKASZ Az ionizátoros légtisztító tiszta levegőt fúj ki a kimeneti nyíláson keresztül

Miben emelkedik ki a Clean Air Optima?

1. Légtisztítás

A CLEAN AIR OPTIMA CA-703 háromfokozatú szűrőrendszert használ: permanens TiO2 szűrőt, UV LED diódákat és ionizátort. Nem kell külön megvenni a szűrőket.

2. Csendes működés

A Clean Air Optima CA-703 párátlanító maximális zajszintje csak 25 dB.

3. Kis méretű és könnyű

A légtisztítós párátlanító mérete 335 x 210 x 155 mm és mindössze  2,4 kg. A készülék rendeltetése tehát az egyszerű szállítás.

 

 

Paraméterek

Zajszint
25
Szín
fehér, fekete
Tartály űrtartalma
1,8 l
Magasság
335
Szélesség
210
Mélység
155
Tömeg
2,4

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Ezt a terméket ajánlásra vettük. Vagy egy kihasználatlan helyiségünk, ahol párátlanításra használjuk - a falak szárazak, de az ablakok bepárásodnak. Két nap megállás nélküli használat után már nem párásodtak be. Meglátjuk, hogy mi lesz a jövőben.

Párátlanító és légtisztító kombinációja, jó áron.

Nem mutatja a páratartalmat, kell külön venni, ha nincs otthon pl. meteoállomásod, ahogy nekünk.

hoz  Hiteles vásárló

A készüléket azért vettük, mert télen penész jelent meg a hálószobánkban. A párátlanítás működik, fél nap szárítás után talán egy evőkanálnyi víz volt a tartályban. A helyiségben van páratartalom-mérőnk is - a készülék bekapcsolása előtt 71% páratartalmat mutatott, egész napos párátlanítás után 64%-ot mutat - szerintem többet is száríthatna, figyelembe véve a tényt, hogy az ideális páratartalomnak 40-60%-nak kéne lennie és a 60%-ot nem kéne túllépnie. A hálószobánk kicsi (max. 12 m2), szóval úgy gondolom, hogy a készüléknek meg kéne tudnia birkózni vele. A légtisztító hatékonyságát nem tudom megítélni, lilán világít, szóval talán működik, de még mindig van por a hálószobánkban. :-D Ami a zajt illeti, bekapcsolt készüléknél nem tudnék elaludni, szerintem eléggé búg, de mondjuk a férjemet nem zavarja.

Párátlanító és légtisztító egyben (hamarabb inkább párásítót szoktak kínálnak légtisztítóval), méret.

Kár, hogy nem lehet a párátlanítót és a légtisztítót külön-külön is bekapcsolni - nyáron nincs szükségünk párátlanításra. Hangos.

hoz  Hiteles vásárló

Működik.

A tartályban van a kiszívott víz, szóval talán működik :-) De kb. 10 nap után nem tudom értékelni, hogy hatékony-e. Nem érzem a vihar utáni friss levegőt. Könnyű használni.

Semmi.

hoz  Hiteles vásárló

Ez egy párátlanító és légtisztító egyben;áramot takarít meg. Tényleg kiszívja a nedvességet és megtisztítja a szagoktól. Nincs rajta semmi bonyolult, könnyű átvinni egyik szobából a másikba, könnyű kiönteni a kiszívott vizet és a szűrőt. Szerintem nem lehet rossz az allergiában szenvedőknek. Tisztítja a levegőt, kiszívja a nedvességet, nem zabál sok áramot. Megsemmisíti a baktériumokat és a különféle vírusokat. Nyugodt, nem csap zajt. Még nem volt semmi hasonlóm, remélem, hogy az ultraibolya sugárzásnak nem lesz valamilyen hatása. Epilepsziában szenvedek. És remélem, hogy segít az ekcémámon.

Tényleg nem fogyaszt sok áramot;ez egy légtisztító és páramentesítő egyben;egy allergiában szenvedőnek biztos előny, hogy elnyeli a baktériumokat, penészt stb.

hoz  Hiteles vásárló

Valami ilyesmire volt szükségünk. Ez a készülék csak kis ideje van meg, de úgy működik, ahogy a leírásban volt. Teljesíti az elvárásainkat.

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is)

8 390 Ft ÁFA nélkül: 6 606 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.01 higrométer

TFA 30.5027.01 higrométer

1-2 db raktáron

4 990 Ft ÁFA nélkül: 3 929 Ft

Hozzáadás
TFA 30.5027.02 higrométer

TFA 30.5027.02 higrométer

1-2 db raktáron

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Hozzáadás

Hasonló Termékek

Clean Air Optima CA-267 légtisztító
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
2,5 W
Zajszint
8

19 990 Ft ÁFA nélkül: 15 740 Ft

Hozzáadás
Clean Air Optima CA-704 párátlanító és légtisztító

Clean Air Optima CA-704 párátlanító és légtisztító

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Párátlanító teljesítmény (max.)
10 L/24 óra
Légáram mennyiség
120m3/óra
Ionizátor
igen

119 900 Ft ÁFA nélkül: 94 409 Ft

Hozzáadás
Stylies PEGASUS légtisztító, fehér

Stylies PEGASUS légtisztító, fehér

2 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
150m3/óra
Ionizátor
nem
Felvett teljesítmény
30 W

60 990 Ft ÁFA nélkül: 48 024 Ft

Hozzáadás
Ionic-CARE Triton X6 légtisztító, fekete
Légáram mennyiség
65m3/óra
Ionizátor
igen
Felvett teljesítmény
12 W

48 990 Ft ÁFA nélkül: 38 575 Ft

Hozzáadás
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 728 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.