Concept CA3000 PERFECT AIR SMART légtisztító és párásító

Ingyenes szállítás

Concept CA3000 PERFECT AIR SMART légtisztító és párásító

  • Márka: Concept
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 130 m3
raktáron 1-2 db raktáron
  • 129 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 102 354 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Concept CA3000 PERFECT AIR SMART légtisztító és párásító

A Perfect Air terméksorozatba tartozó CA3000 légtisztító és párásító 7-szeres szűrést kínál, amelynek köszönhetően a káros anyagok, köztük a baktériumok és a vírusok 99,9 %-át eltávolítja. Maximum 60 m2 méretű helyiségekbe alkalmas.

Mitől különleges a Concept CA3000 PERFECT AIR SMART?

 

1. Megszabadítja a vírusoktól és baktériumoktól

Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthonában? A CA3000 egy következő készülék azon segédeszközök sorozatából, amelyek segítenek tisztább és egészségesebb levegőt elérni az otthonában. A hatékony szűrőrendszernek köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből.

 

2. Tisztább minden lélegzettel

A párásítóval ellátott CA3000 légtisztító segít eltüntetni a káros anyagokat a helyiségből, amelyek a háztartásban keletkeznek vagy kintről jutnak be. A légtisztítás 8 fokozatban állítható, teljesítménye 488 m3/h. Csendes, könnyen szállítható és maximum 60 m2 méretű szobákba alkalmas. A modern kialakításnak köszönhetően nem csúfítja el a berendezést. Időzítővel látták el, amelyet maximum 12 órára állíthat be. Emellett praktikus gyerekzárral is rendelkezik. Segít enyhíteni az allergia tüneteit, valamint a légzőrendszer, a szív és az erek krónikus és akut betegségeit. Eltávolítja a port, a különböző típusú allergéneket, a baktériumokat, a vírusokat, a szagokat, a szmogot és egyéb veszélyes anyagokat a levegőből. Kényeztesse magát jobb minőségű és egészségesebb levegővel.

 

3. Többszörös szűrés

A légtisztító érzékeny szennyezésérzékelővel felszerelt, amelynek köszönhetően valós időben láthatja, hogy mekkora a szálló por (PM2,5) szintje a helyiségben. Indítás után SMART módban dolgozik, amely automatikusan betölti az aktuális szennyezettségi állapotot. Az értékek szerint maga határozza meg az optimális tisztítási sebességet. A pontos értéket az áttekinthető LED kijelzőn jeleníti meg. A levegő minőségét vizuálisan is ellenőrizheti a háttérvilágítás segítségével, amely a szennyezettség mértékétől függően változik:

  • zöld = kiváló minőségű levegő (max. 80 PM2,5)
  • kék = enyhén szennyezett (81 – 120 PM2,5)
  • sárga = közepesen szennyezett (121 – 160 PM2,5)
  • piros = erősen szennyezett (161 PM2,5 és több)

 

4. Párásító

A CA3000 légtisztító párásítót is tartalmaz. Megszabadítja a háztartását a kellemetlen száraz levegőtől, amely növeli a légzőszervi megbetegedések kialakulásának kockázatát, súlyosbítja az allergiát, az asztmát és fáraszthatja a szervezetet. Elég megtölteni a párásító tartályát vízzel, bekapcsolni a készüléket és szó szerint egy pillanat alatt nő a páratartalom a helyiségben, ezzel pedig egészségesebb levegőt biztosíthat magának. Maximális teljesítménye 86 ml/h lehet. Egy feltöltéssel összesen 54 h órán át párásítja a levegőt.

 

5. Concept Home mobilalkalmazás

A légtisztítót bárhonnét irányíthatja a Concept Home mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen elérhető iOS és Android operációs rendszer számára is. A légtisztítót így távolról bekapcsolhatja vagy kikapcsolhatja, módosíthatja a tisztítás sebességét, kiderítheti, hogy milyen állapotban vannak a szűrők vagy ellenőrizheti a helyiség levegőjének aktuális állapotát, ahol épp megtalálható. Ha nem rajong a mobilalkalmazásokért, a távirányítóval vagy közvetlenül a kijelzőn lévő gombok segítségével is vezérelheti.

 

6. A szűrők jellemzői

Porszűrő – kiszűri a durva szennyeződéseket a levegőből, mint például a porszemeket, a hajat, a szőrt, a pollent és más szennyeződéseket is

Katalitikus szűrő– lebontja az ammóniát, a benzént és más veszélyes anyagokat, amelyek például az új bútorokból és a szőnyegekből szabadulnak fel.

Szénszűrő – elnyeli a különböző eredetű mérgező, fullasztó és büdös gázokat és gőzöket, mint például a formaldehidet (amely például új padlókból, bútorokból vagy építőanyagokból szabadul fel), benzént vagy cigarettafüstöt

Antibakteriális szűrő– elpusztítja a baktériumokat és megakadályozza a penész kialakulását

HEPA 13 szűrő – 99,9 %-os hatékonysággal szűri ki a minimum 0,1 mikrométer méretű részecskéket (a port, a pollent, a füstöt, a baktériumokat, a vírusokat, az allergéneket, a penészspórákat és hasonlókat)

 

7. UV-lámpa és ionizátor

Az ultraibolya sugárzás elpusztítja a káros baktériumokat, a vírusokat, a gombákat, valamint elnyeli a szagokat. Az ionizátor elektromos kisülés segítségével növeli a negatív töltésű ionok mennyiségét a levegőben (úgynevezett levegő vitaminokat), amelyek javítják a levegő minőségét. Az ionok száma pozitív hatással van a légzés minőségére, az emberi pszichére, a jobb koncentrációra, a nagyobb teljesítményre és főleg a fejfájás elleni küzdelemben segít. Az ionizátor ugyanakkor elnyeli a pozitív töltésű porszemeket, vírusokat, baktériumokat és eltávolítja a cigarettafüstöt. Mindkét funkció külön-külön is kikapcsolható.

 

8. Minőségi alvás

A tiszta levegő az alvás minőségére is hatással van, ezért a légtisztítót éjszakai móddal is ellátták. Ha sötét van, a SMART üzemmódnak köszönhetően automatikusan aktiválódik, vagy kézileg is beállítható a SLEEP gomb segítségével. A légtisztító csendes, mindössze 30 dB zajt bocsát ki (nagyon csendes szobákba, például hálószobákba alkalmas), míg a kijelző és annak háttérvilágítása kialszik. Így alvás közben is élvezheti a tiszta levegőt anélkül, hogy bármi is zavarná közben. Reggel frissen és kipihenten fog ébredni.

Paraméterek

előszűrő, katalitikus szűrő, szénszűrő, antibakteriális szűrő, HEPA szűrő + ionizátor, UV-lámpa
Ventilátor fokozatok
8
Zajszint
30 - 60
Szín
fehér/ezüstszínű
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Magasság
620
Szélesség
400
Mélység
230

Kérdezni szeretnék

Hasonló Termékek

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító Detail

Concept CA1030 PERFECT AIR SMART légtisztító

3-4 db raktáron

Ingyenes szállítás
Légáram mennyiség
230m3/óra
Felvett teljesítmény
40 W
Szűrők típusa
előszűrő, sz...

54 990 Ft ÁFA nélkül: 43 299 Ft

Thermowell IQ-SmartTemp WIFI termosztát Detail

40 090 Ft ÁFA nélkül: 31 567 Ft

Thermowell TS 01 dugalj termosztát Detail

12 900 Ft ÁFA nélkül: 10 157 Ft

Thermowell TS 10 dugalj termosztát Detail

13 990 Ft ÁFA nélkül: 11 016 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2019.06.23
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)