Coway Storm légtisztító
Coway Storm légtisztító
572 Ft
Kérésre

Coway Storm légtisztító

Coway Storm légtisztító

  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 100 m3
Sajnos ez a termék már nem szerepel kínálatunkban és nem rendelhető meg. Megnézheti hasonló termékeket.
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Coway Storm

A Coway Storm légtisztító egy nagyon jó minőségű légtisztító, amely a levegő intelligens keringetésével garantálja a nagyon hatékony tisztítást. Ennek köszönhetően az asztma és allergia kutatására és gyógyítására specializálódó európai egészségügyi szervezetek is ajánlják. A Coway Storm légtisztító jelzi a levegő minőségét. Négylépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik és max. 100 m² méretű helyiségben használható.

A Coway Storm légtisztító számos funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően az üzemelése teljesen automatizált lehet, így nem kell a beállításokkal vesztegetni az idejét. Egyszerűen beállíthatja a légtisztítót a szükségletei alapján, a többiről pedig a légtisztító gondoskodik.

 

LEVEGŐMINŐSÉGI MUTATÓ

 

TÖBBIRÁNYÚ ÁRAMLÁS

 

LÉGKERINGETÉS

 

HEPA SZŰRŐ

 

A Coway légtisztító a prémium minőségének és elsőosztályú design-jának köszönhetően számos díjat nyert

 

 

Mi teszi különlegessé a Coway Storm légtisztítót?

 

1. Intelligens funkciók

A légtisztító egy sor automata funkcióval felszerelt, amelyeknek köszönhetően gyakorlatilag felügyelet nélkül használhatja.

Automata mód - A ventilátor sebességét automatikusan állítja be a levegő minősége alapján. Javasoljuk, hogy ezt az üzemmódot használja a lehető legtöbbet. Ez a mód takarékos, praktikus és állandóan ellenőrzi a minőséget.

Intelligens légáramlás - Szabályozhatja a levegő áramlását közvetlenül a mennyezet felé, egyenesen a szobába, vagy egyszerre a mennyezet és a szoba felé. Így maximális keringést és hatékony légtisztítást biztosít.

Sötét szoba mód - az érintésvezérlés és a levegőminőségjelző manuálisan és automatikusan is kikapcsolható. Az automata módot fényérzékelő irányítja, amely érzékeli, hogy több mint 3 percnél tovább sötét van-e. Ezután kikapcsol. Ha a szenzor több mint 5 percig fényt érzékel, bekapcsolja a légtisztítót.

Alvás mód – Hasonlóan működik, mint a sötét szoba mód. Az a különbség, hogy a légtisztító teljesen nem kapcsol ki, hanem  nagyon csendes módba kapcsol és kikapcsolja az üzemjelzőket. Ez a mód alvás közben alkalmas, különösen azok számára, akik allergiában vagy légzési problémáktól  szenvednek és egész nap szükségük van a tiszta levegőre.

 

2. Egyszerű és nagyon hatékony szűrőrendszer

A légtisztító 4-fokozatú szűrőrendszerrel rendelkezik, amely eltávolítja a levegőből a port, a pollent, az állati eredetű allergéneket, a cigarettafüstöt, a baktériumokat, a vírusokat, a penészspórákat, a szerves vegyi anyagokat és a háztartásban előforduló szagokat. 

Előszűrő - a mosható előszűrő megszabadítja a levegőt a legnagyobb szennyeződésektől (por, haj, állati szőr), ezzel pedig a többi szűrőt kíméli

Porszűrő - eltávolítja a virágport, a spórákat vagy például a korpát is

Aktívszén-szűrő - a granulátum formájú aktív szén megbízhatóan nyeli el az állati és főzés közben keletkező szagokat, a cigarettafüstöt és némely illékony szerves anyagot is (3x hatékonyabb, mint a hagyományos szénszűrő)

HEPA szűrő - elnyeli az összes, 0,3 mikron feletti méretű allergén anyag és szennyeződés 99,97 %-át,  például a virágport, az atkákat, a penészspórákat, az ultrafinom porszemeket, állati eredetű allergén  anyagokat, baktériumokat és mikroorganizmusokat.

 

3. Egyéb prémium funkciók

Levegőminőség-mutató – a Coway Storm LED jelzőfénnyel rendelkezik (kör a légtisztító közepén), amely valós időben nyújt tájékoztatást a levegő minőségéről, négy különböző színt használva, kéktől pirosig.

További funkciók

  • Gyorstisztító funkció
  • Időzítő
  • Csendes mód
  • Auto stop
  • Érintésvezérlés

 

4. Tanúsítványok és hatékonyság

A légtisztítót tesztelték az allergia szempontjából és az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) tanúsítványával rendelkezik. A kritériumokat, amelyeket a különböző termékek értékelésére használnak, 15 független, vezető nemzetközi tudósból és technikusból álló tanácsadói testület dolgozta ki.

A Coway Storm légtisztítót a svédországi Asztmában és allergiában szenvedők szövetsége és az északi államokat (Norvégia, Svédország és Dánia) tömörítő Asociace Asthma Allergy Nordic is ajánlja. A szervezetek célja segíteni a vásárlóknak megtalálni a minőségi termékeket, amelyeket a szervezetek gondosan válogattak ki.

 

Coway Storm ASTMA OCH ALLERGI

 

Coway Storm légtisztító

Paraméterek

Márka:
előszűrő+por+HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
automata
Ajánlott (m2)
100
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
21,6
Zajszint max. (dB)
48
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Szélesség (cm)
41,0
Magasság (cm)
76,5
Mélység (cm)
24,0
Tömeg (kg)
12

Paraméterek

Márka:
előszűrő+por+HEPA+szén
Teljesítmény szabályozása
automata
Ajánlott (m2)
100
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
21,6
Zajszint max. (dB)
48
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Szélesség (cm)
41,0
Magasság (cm)
76,5
Mélység (cm)
24,0
Tömeg (kg)
12

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szűrőkészlet COWAY Storm légtisztítóhoz Detail

71 090 Ft

Szűrőkészlet COWAY Storm légtisztítóhoz

1-2 db raktáron

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.