Ipari légtisztítók

Ipari légtisztító TROTEC TAC 1500 Detail

890 900 Ft

Ipari légtisztító TROTEC TAC 1500

Kérésre

Légáram mennyiség (m3/óra) 1000m3/óra, Felvett teljesítmény (W) 175, Zajszint (dB) 61,
Ipari légtisztító TROTEC TAC 1500 S Detail

559 900 Ft

Ipari légtisztító TROTEC TAC 1500 S

Kérésre

Légáram mennyiség (m3/óra) 1000m3/óra, Felvett teljesítmény (W) 175, Magasság (cm) 40,
TROTEC TAC 750 E ipari légtisztító berendezés Detail

34 390 Ft

Légáram mennyiség (m3/óra) 750m3/óra, Felvett teljesítmény (W) 120, Zajszint (dB) 77,


Segítség párátlanító választásban

Tanácstalan, hogy hogyan válassza ki a megfelelő párátlanítót? Ez a cikk arról szól, hogy mire kell odafigyelni, beleértve az ajánlott termékeket is.

Hogyan válasszunk légtisztítót, lépésről lépésre

Köhög, gyakran beteg vagy allergiában szenved? Megoldást jelenthet egy légtisztító beszerzése. Olvassa el, hogyan válasszon megfelelő légtisztítót, lépésről lépésre.

Hogyan válasszunk hősugárzót? Választási útmutató

A külső hőmérséklet nulla körüli, azonban az Ön lakásában még nem fűtenek? Nem muszáj fagyoskodnia és abban bízni, hogy a hatalmas mennyiségű forró tea a segítségére lesz, ugyanis a hősugárzó kiváló megoldás lehet erre a problémára!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.