black friday

AKU porszívók

Nem szeretné, hogy porszívózás közben a hálózati kábel korlátozza? Bízzon az AKUmultiplier vagy röviden AKU porszívókban! Mint a neve is mutatja, ezek akkumulátoros készülékek, így örökre búcsút mondhat a bosszantó kábelkezelésnek.. A különböző típusok széles választékából könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket.


Az AKU porszívó legnagyobb előnye természetesen az elektromos vezeték hiánya. Így könnyedén takaríthat olyan helyeken is, ahol távol van a konnektortól. És nem csak a lakásban kell használni! Ezekkel a segítőkkel gond nélkül porszívózhatod az autó vagy a kertes ház belsejét.

A mai ACU porszívók elegendő akkumulátoros üzemidőt biztosítanak ahhoz, hogy egyszerre az egész háztartást kitakarítsa. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy várnia kell a gép feltöltődésére.. Ezenkívül a legtöbb AKU porszívó nagyon könnyen kezelhető, mivel a könnyű porszívózás érdekében alakítottak. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a tápkábel hol gabalyodott össze megint, és nem kell az egyes konnektorokat forgatnia a házban.

Az AKU porszívókat könnyen két típusra lehet osztani - a nagyobb területekre való botporszívókra és a kisebb felületek és nehezen hozzáférhető területek tisztítására szolgáló kézi porszívókra. Olyan kombinált változatot is találhat a piacon, amely mindkettőt egyben kínálja.

  • Botporszívó nagyszerű választás a kényelmes mindennapi háztartási takarításhoz. Játékosan porszívózza a csempéket, az úszó padlókat és a szőnyegeket. A magas pólusú kialakításnak köszönhetően nem kell lehajolnia porszívózás közben, és a porszívó könnyen tárolható is.
  • Kézi AKU porszívó alkalmas a nehezen hozzáférhető helyeken végzett kisebb takarítási munkákhoz. Könnyedén megtisztíthatja autóját vagy akár az autó ülését is. Használhatja a kisebb törmelékek eltávolítására is, például ha eltörik vagy kiömlik valami. Így nem kell azonnal elővennie a nagy botporszívót - a kézi porszívóval pillanatok alatt eltüntetheti a rendetlenséget.

Az AKU porszívó vezeték nélküli kialakítása számtalan előnnyel jár, csak gondoskodnia kell arról, hogy rendszeresen feltöltse, hogy mindig készen álljon a takarításra.. Ez korlátozott akkumulátor-élettartammal jár, de egy minőségi termék megfelelő használat és karbantartás mellett évekig kitart.

Ami magát az akkumulátor kapacitását illeti, a standard modellek körülbelül egy órát bírnak ki egy feltöltéssel.. Egyes változatok azonban ennek majdnem a dupláját nyújtják. A kézi ACU porszívók korlátozott méretük miatt csökkentett akkumulátor-kapacitással rendelkeznek - általában körülbelül 10-45 percig képesek porszívózni. Egy teljes töltés időtartama az adott porszívótól függ, de általában 2-3 óra körül van.

A megfelelő ACU porszívó kiválasztásakor a szívóteljesítmény a legfontosabb.. Tehát ne hagyja magát elcsábítani a teljesítménytől - ez nem sokat mond a porszívó minőségéről. Azt is vegye figyelembe, hogy inkább a padlón vagy a szőnyegen fogja-e használni, mivel a különböző porszívókialakítások jobban megfelelnek az egyes felületeknek. Vannak speciális, háziállatok utáni takarításra tervezett modellek is.

Vannak speciális változatok is AKU porszívók, amelyek felmosnak is. Az ár itt természetesen magasabb, de a termék sok időt és fáradságot takarít meg. Nagyszerű kompromisszumot jelentenek azután a 2in1 AKU porszívók, amelyek egy bot- és egy kézi porszívót kombinálnak.

További információk

Zsák nélküli bot porszívó Rohnson M8 Mamba Ultimate M8 Mamba Detail

163 990 Ft

Felvett teljesítmény (W) 560, Akkumulátor kapacitása (Ah) 5000, Akkumulátor típusa Li-Ion,
Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110 Detail

90 990 Ft

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110

1 db raktáron

Felvett teljesítmény (W) 380, Akkumulátor kapacitása (Ah) 2,5, Akkumulátor típusa Li-Ion,
Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150 Detail

63 990 Ft

Bot porszívó CONCEPT MIGHTY VP4150

1 db raktáron

Felvett teljesítmény (W) 160, Akkumulátor kapacitása (Ah) 2, Akkumulátor típusa Li-Ion,
Botporszívó Concept VP4135 Detail

59 900 Ft

Botporszívó Concept VP4135

3 db raktáron

Felvett teljesítmény (W) 90, Elem (mAh) 2000, Feltöltés ideje (h) 5,
Kézi porszívó Concept VP4420 Detail

50 800 Ft

Kézi porszívó Concept VP4420

Raktáron a külső raktáron

Felvett teljesítmény (W) 120, Akkumulátor típusa Li-Ion, Elem (mAh) 2200,
Botporszívó Concept VP6200 Detail

109 900 Ft

Botporszívó Concept VP6200

Kérésre

Felvett teljesítmény (W) 450, Elem (mAh) 2500, Feltöltés ideje (h) 5,
Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160 Detail

69 386 Ft

Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160

Kérésre

Felvett teljesítmény (W) 170, Feltöltés ideje (h) 6, Zajszint (dB) 82,


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Nem tudod, mit vegyél a fa alá? Az Aeriumnak tippjei vannak a 2023-as karácsonyi újszerű ajándékokhoz!

Jön a karácsony! Mivel ajándékozd meg szeretteidet? Íme a mi válogatásunk a legjobb karácsonyi ajándékokról férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és nagyszülőknek - és a zoknik nincsenek köztük!

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.