AKU porszívók

Nem szeretné, hogy porszívózás közben a hálózati kábel korlátozza? Bízzon az AKUmultiplier vagy röviden AKU porszívókban! Mint a neve is mutatja, ezek akkumulátoros készülékek, így örökre búcsút mondhat a bosszantó kábelkezelésnek.. A különböző típusok széles választékából könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket.


Az AKU porszívó legnagyobb előnye természetesen az elektromos vezeték hiánya. Így könnyedén takaríthat olyan helyeken is, ahol távol van a konnektortól. És nem csak a lakásban kell használni! Ezekkel a segítőkkel gond nélkül porszívózhatod az autó vagy a kertes ház belsejét.

A mai ACU porszívók elegendő akkumulátoros üzemidőt biztosítanak ahhoz, hogy egyszerre az egész háztartást kitakarítsa. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy várnia kell a gép feltöltődésére.. Ezenkívül a legtöbb AKU porszívó nagyon könnyen kezelhető, mivel a könnyű porszívózás érdekében alakítottak. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a tápkábel hol gabalyodott össze megint, és nem kell az egyes konnektorokat forgatnia a házban.

Az AKU porszívókat könnyen két típusra lehet osztani - a nagyobb területekre való botporszívókra és a kisebb felületek és nehezen hozzáférhető területek tisztítására szolgáló kézi porszívókra. Olyan kombinált változatot is találhat a piacon, amely mindkettőt egyben kínálja.

  • Botporszívó nagyszerű választás a kényelmes mindennapi háztartási takarításhoz. Játékosan porszívózza a csempéket, az úszó padlókat és a szőnyegeket. A magas pólusú kialakításnak köszönhetően nem kell lehajolnia porszívózás közben, és a porszívó könnyen tárolható is.
  • Kézi AKU porszívó alkalmas a nehezen hozzáférhető helyeken végzett kisebb takarítási munkákhoz. Könnyedén megtisztíthatja autóját vagy akár az autó ülését is. Használhatja a kisebb törmelékek eltávolítására is, például ha eltörik vagy kiömlik valami. Így nem kell azonnal elővennie a nagy botporszívót - a kézi porszívóval pillanatok alatt eltüntetheti a rendetlenséget.

Az AKU porszívó vezeték nélküli kialakítása számtalan előnnyel jár, csak gondoskodnia kell arról, hogy rendszeresen feltöltse, hogy mindig készen álljon a takarításra.. Ez korlátozott akkumulátor-élettartammal jár, de egy minőségi termék megfelelő használat és karbantartás mellett évekig kitart.

Ami magát az akkumulátor kapacitását illeti, a standard modellek körülbelül egy órát bírnak ki egy feltöltéssel.. Egyes változatok azonban ennek majdnem a dupláját nyújtják. A kézi ACU porszívók korlátozott méretük miatt csökkentett akkumulátor-kapacitással rendelkeznek - általában körülbelül 10-45 percig képesek porszívózni. Egy teljes töltés időtartama az adott porszívótól függ, de általában 2-3 óra körül van.

A megfelelő ACU porszívó kiválasztásakor a szívóteljesítmény a legfontosabb.. Tehát ne hagyja magát elcsábítani a teljesítménytől - ez nem sokat mond a porszívó minőségéről. Azt is vegye figyelembe, hogy inkább a padlón vagy a szőnyegen fogja-e használni, mivel a különböző porszívókialakítások jobban megfelelnek az egyes felületeknek. Vannak speciális, háziállatok utáni takarításra tervezett modellek is.

Vannak speciális változatok is AKU porszívók, amelyek felmosnak is. Az ár itt természetesen magasabb, de a termék sok időt és fáradságot takarít meg. Nagyszerű kompromisszumot jelentenek azután a 2in1 AKU porszívók, amelyek egy bot- és egy kézi porszívót kombinálnak.

További információk

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110 Detail

90 990 Ft

Bot porszívó CONCEPT ICONIC ANIMAL SMART VP6110

1 db raktáron

Felvett teljesítmény (W) 380, Akkumulátor kapacitása (Ah) 2,5, Akkumulátor típusa Li-Ion,


A legjobb mobil klímák 2024-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Tiszta levegő

A legjobb légtisztítók 2024: Kiválasztottuk Önnek a TOP modelleket!

Légtisztító vásárlását fontolgatja? Akkor a legjobb helyen jár! Leteszteltük Önnek a népszerű modelleket, és kiválasztottuk a hat legjobbat. Melyiket fogja választani?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04