Vízszűrés 3M

Szeretne tiszta és ízletes vizet inni egyenesen a csapból? Eleged van a műanyag palackok cipeléséből? A 3M vízszűrők hatékonyan távolítják el a klórt, ólmot, szennyeződéseket, szagokat, szilárd szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Másrészt fontos ásványi anyagokat hagynak a vízben, és nem változtatják meg annak savasságát. A 3M CLASSIC sorozatú vízszűrők (AP3-765 S) fokozott SILIPHOS™ vízkő elleni védelemmel rendelkeznek. A Prémium sorozat (AP3-762 M szűrő) a szűrőközeg fokozott antibakteriális védelmét tartalmazza , hogy megakadályozza a a baktériumok bejutása és terjedése elleni fokozott védelemmel rendelkező szűrőközeg (0,2 mikronos méretig visszatartja a baktériumokat és cisztákat). A szűrők kapacitása 7600 liter szűrt víz. Használatuk ezért nagyon környezetbarát. Egy liter szűrt víz ára 0,25 CZK.

További információk


Segítség párátlanító választásban

Tanácstalan, hogy hogyan válassza ki a megfelelő párátlanítót? Ez a cikk arról szól, hogy mire kell odafigyelni, beleértve az ajánlott termékeket is.

Hogyan válasszunk légtisztítót, lépésről lépésre

Köhög, gyakran beteg vagy allergiában szenved? Megoldást jelenthet egy légtisztító beszerzése. Olvassa el, hogyan válasszon megfelelő légtisztítót, lépésről lépésre.

Hogyan válasszunk hősugárzót? Választási útmutató

A külső hőmérséklet nulla körüli, azonban az Ön lakásában még nem fűtenek? Nem muszáj fagyoskodnia és abban bízni, hogy a hatalmas mennyiségű forró tea a segítségére lesz, ugyanis a hősugárzó kiváló megoldás lehet erre a problémára!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.11
Hiteles vásárló
100 %

Jó választék, áttekinthető oldalak, videók, jó kommunikáció a webáruházzal. A megvásárolt légkondicionáló minőségét igazán majd csak nyáron fogom tudni tesztelni, a legnagyobb forróságban. De eddig minden a legnagyobb rendben van, elégedett vagyok. A boltot csak ajánlani tudom.