Vízszűrés 3M

Szeretne tiszta és ízletes vizet inni egyenesen a csapból? Eleged van a műanyag palackok cipeléséből? A 3M vízszűrők hatékonyan távolítják el a klórt, ólmot, szennyeződéseket, szagokat, szilárd szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Másrészt fontos ásványi anyagokat hagynak a vízben, és nem változtatják meg annak savasságát. A 3M CLASSIC sorozatú vízszűrők (AP3-765 S) fokozott SILIPHOS™ vízkő elleni védelemmel rendelkeznek. A Prémium sorozat (AP3-762 M szűrő) a szűrőközeg fokozott antibakteriális védelmét tartalmazza , hogy megakadályozza a a baktériumok bejutása és terjedése elleni fokozott védelemmel rendelkező szűrőközeg (0,2 mikronos méretig visszatartja a baktériumokat és cisztákat). A szűrők kapacitása 7600 liter szűrt víz. Használatuk ezért nagyon környezetbarát. Egy liter szűrt víz ára 0,25 CZK.

További információk


A legjobb mobil klímák 2024-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Elektromos rollerek

A legjobb elektromos rollerek 2024-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2024-ben.
4 perc alatt elolvasható / Szakértői tanácsok Tiszta levegő

A legjobb légtisztítók 2024: Kiválasztottuk Önnek a TOP modelleket!

Légtisztító vásárlását fontolgatja? Akkor a legjobb helyen jár! Leteszteltük Önnek a népszerű modelleket, és kiválasztottuk a hat legjobbat. Melyiket fogja választani?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.04.04