Vízszűrés 3M

Szeretne tiszta és ízletes vizet inni egyenesen a csapból? Eleged van a műanyag palackok cipeléséből? A 3M vízszűrők hatékonyan távolítják el a klórt, ólmot, szennyeződéseket, szagokat, szilárd szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Másrészt fontos ásványi anyagokat hagynak a vízben, és nem változtatják meg annak savasságát. A 3M CLASSIC sorozatú vízszűrők (AP3-765 S) fokozott SILIPHOS™ vízkő elleni védelemmel rendelkeznek. A Prémium sorozat (AP3-762 M szűrő) a szűrőközeg fokozott antibakteriális védelmét tartalmazza , hogy megakadályozza a a baktériumok bejutása és terjedése elleni fokozott védelemmel rendelkező szűrőközeg (0,2 mikronos méretig visszatartja a baktériumokat és cisztákat). A szűrők kapacitása 7600 liter szűrt víz. Használatuk ezért nagyon környezetbarát. Egy liter szűrt víz ára 0,25 CZK.

További információk


A legjobb mobil klímák 2023-ben - Az Aerium.hu elárulja, hogy melyik hűt a legjobban

Melege van? A legjobb mobil klíma modelleket teszteltük az Aeriumnál ☑️ Melyik a legcsendesebb, a legerősebb vagy a leggazdaságosabb?

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

A legjobb Aerium drónok 2023-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.