Vízszűrés 3M

Szeretne tiszta és ízletes vizet inni egyenesen a csapból? Eleged van a műanyag palackok cipeléséből? A 3M vízszűrők hatékonyan távolítják el a klórt, ólmot, szennyeződéseket, szagokat, szilárd szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Másrészt fontos ásványi anyagokat hagynak a vízben, és nem változtatják meg annak savasságát. A 3M CLASSIC sorozatú vízszűrők (AP3-765 S) fokozott SILIPHOS™ vízkő elleni védelemmel rendelkeznek. A Prémium sorozat (AP3-762 M szűrő) a szűrőközeg fokozott antibakteriális védelmét tartalmazza , hogy megakadályozza a a baktériumok bejutása és terjedése elleni fokozott védelemmel rendelkező szűrőközeg (0,2 mikronos méretig visszatartja a baktériumokat és cisztákat). A szűrők kapacitása 7600 liter szűrt víz. Használatuk ezért nagyon környezetbarát. Egy liter szűrt víz ára 0,25 CZK.

További információk


A legjobb Aerium drónok 2022-ben: melyiket válasszuk?

Kamerás drónt keres, amellyel változatossá teheti az utazásain készült videóit, vagy akár az influencerek közé is betörhet? Összehasonlítást készítettünk önnek a TOP modelljeinkről!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén!

Hogyan válasszunk drónt? Az Aerium.hu végigvezeti Önt a 2023-as év minden fontos lépésén! A kamerás drónok számos szakmai terület alapfelszereltségévé váltak.

A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.12.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.