Vízszűrés 3M

Szeretne tiszta és ízletes vizet inni egyenesen a csapból? Eleged van a műanyag palackok cipeléséből? A 3M vízszűrők hatékonyan távolítják el a klórt, ólmot, szennyeződéseket, szagokat, szilárd szennyeződéseket és mikroorganizmusokat. Másrészt fontos ásványi anyagokat hagynak a vízben, és nem változtatják meg annak savasságát. A 3M CLASSIC sorozatú vízszűrők (AP3-765 S) fokozott SILIPHOS™ vízkő elleni védelemmel rendelkeznek. A Prémium sorozat (AP3-762 M szűrő) a szűrőközeg fokozott antibakteriális védelmét tartalmazza , hogy megakadályozza a a baktériumok bejutása és terjedése elleni fokozott védelemmel rendelkező szűrőközeg (0,2 mikronos méretig visszatartja a baktériumokat és cisztákat). A szűrők kapacitása 7600 liter szűrt víz. Használatuk ezért nagyon környezetbarát. Egy liter szűrt víz ára 0,25 CZK.

További információk


A legjobb párátlanítók 2023-ben - Az Aerium.hu bemutatja a TOP modelleket

Harmatosak az ablakai vagy penészes az otthona? Ez túlzott páratartalommal kapcsolatos problémákat jelez - de a TOP párátlanítóink tökéletesen megbirkóznak vele. Melyiket választja?

Nem tudod, mit vegyél a fa alá? Az Aeriumnak tippjei vannak a 2023-as karácsonyi újszerű ajándékokhoz!

Jön a karácsony! Mivel ajándékozd meg szeretteidet? Íme a mi válogatásunk a legjobb karácsonyi ajándékokról férfiaknak, nőknek, gyerekeknek és nagyszülőknek - és a zoknik nincsenek köztük!

A legjobb Aerium elektromos rollerek 2023-ben: melyiket válasszuk?

Elektromos rollert keres, és nem tudja, hogy melyik konkrét modellt válassza? Jöjjön és nézzük meg együtt a legjobbnak ítélt Aerium modelleket 2023-ben.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.11
Hiteles vásárló
100 %

A termék kiválasztása után összehasonlítottam a webáruházak értékelését, a vásárlók tapasztalatait a bolttal és a legjobb árat is. Ez a webáruház tetszett meg a legjobban, mert teljesítette a feltételeimet, ráadásul a kiválasztott termékhez egy praktikus és értékes ajándékot is kínált. Röviden mondva, minden szempontból ez a legjobb webáruház. Melegen ajánlom mindenkinek.