Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő
Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő
249 900 Ft
2 db raktáron

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő

Ingyenes szállítás

Olimpia Splendid DF100 Pure hővisszanyerő

  • 249 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 196 772 Ft
2 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Olimpia Splendid DF100 Pure

Az Olimpia Splendid DF100 Pure egy kétirányú, mechanikus szellőztető egység hővisszanyeréssel, amely kivezeti a benti levegőt és beszívja a kinti levegőt a helyiségbe. A hővisszanyerés tehát biztosítja a friss levegő áramlását a lakásba, miközben megőrzi a szobahőmérséklet és elszívja a kilélegzett levegőt.

A hővisszanyerő egység egyszerű és hatékony szellőztetést biztosít a jobb benti klímáért, magas páratartalom, penész és CO2 nélkül. Az integrált Sitali DF 100 Pure szűrő és tisztító rendszernek köszönhetően eltávolítja a penészt, a nedvességet, a virágport és más részecskéket is, ezzel pedig egészségesebbé teszi az otthonát. A speciális F7 szűrő megszabadítja a benti levegőt a finom portól, a virágportól és más szennyező anyagoktól - képes megállítani a 0,4 μ méretű részecskék 90%-át is, amelyek hatszor kisebbek, mint a PM2,5.

A szűrő cseréjének szükségességét LED diódák jelzik. A ventilátor távirányítóval is vezérelhető. Sebessége 4 fokozatban állítható.

Miben tűnik ki a DF100 Pure?

 

1. Nagyon csendes és takarékos

A maximális akusztikus kényelmet a DF100 Pure a Silent funkciónak köszönhetően biztosítja, amely garantálja, hogy a zajszint mindössze 18,6 dB(A) legyen.

 

2. Légtisztítás

Az integrált Sitali DF 100 Pure szűrő és tisztító rendszernek köszönhetően eltávolítja a penészt, a nedvességet, a virágport és más részecskéket is, ezzel pedig egészségesebbé teszi az otthonát.

Az alapvető G4 szűrő hatékonyan szűri a pollent és az állati eredetű port, valamint más nagyobb kintről érkező szennyeződéseket.

A speciális F7 szűrő megszabadítja a benti levegőt a baktériumoktól, spóráktól, részben a koromtól, zsíros párától és cigarettafüsttől is.

A készülék LED diódákkal is rendelkezik, amelyek jelzik, ha ki kell cserélni a szűrőt.

 

3. Kompakt méret

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
4
Zajszint (dB)
18,6
Zajszint max. (dB)
36
Szín
fehér
Magasság (cm)
33,0
Szélesség (cm)
50,0
Mélység (cm)
12,0
Tömeg (kg)
6,5

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)