TFA 30.3039 higrométer + datalogger
TFA 30.3039 higrométer + datalogger
38 440 Ft
2 db raktáron

TFA 30.3039 higrométer + datalogger

TFA 30.3039 higrométer + datalogger

 • 38 440 Ft
 • ÁFA nélkül: 30 268 Ft
2 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A TFA 30.3039 hőmérő páratartalom-mérővel PC-hez csatlakoztatható, USB vezeték nélküli vevő használatával (USB flash memória méret, lásd a képen lejjebb), méri a belső hőmérsékletet és a páratartalmat, megjeleníti a harmatpontot, a max. és a min. lemért értékeket a mérés idejével és dátumával együtt, valamint az átlagos értékeket is. Az alsó és felső riasztási érték beállítása egyedi funkciónak számít (hőmérséklet, páratartalom). Az eszköz beépített memóriával ellátott, akár 50 000 lemért értékre, amelyeket megjeleníthet a kijelzőn (az adatok azonban sokkal jobban feldolgozhatók PC-n).

adatgyűjtő

Ezen felül a mérési intervallum is beállítható minden mérési érzékelőhöz egyszerre (1, 5, 10, 15 vagy 30 perc, valamint 1, 2, 3, 6 óra közül választhat). Az állomás akár nyolc érzékelővel képes kommunikálni, az adatok tetszőleges számú érzékelőből tárolhatók, ezt a felhasználó maga állíthatja be. Az eszköz rádiójel vezérlésű órát (DCF) is kínál.

A készülék nem tartalmaz vezeték nélküli érzékelőt, azonban ez megvásárolható, konkrétan a TFA 30.3180 típusról van szó. A vezeték nélküli érzékelők legfeljebb 100 m távolságra helyezhetőek (közvetlen láthatóság esetén, a valóságban kevesebb is lehet). A vezérlőszoftvert a csomag szintén nem tartalmazza, de letölthető a gyártó weboldaláról.

Műszaki információk:

 • Tartozékok: elemek, datalogger, USB porton keresztül PC-hez csatlakoztatható vezeték nélküli vevő
 • Benti hőmérsékleti mérési tartománya: 0 °C és + 50 °C között, pontosság +/- 1 °C
 • Relatív páratartalom mérési tartománya: 1% - 99%, pontosság +/- 3% a 35-75% tartományban, egyébként +/- 5%
 • Legfeljebb nyolc kinti hőmérséklet-érzékelőt lehet csatlakoztatni, a készülékhez egy sincs mellékelve, külön kell megvásárolni (TFA 30.3180)
 • A kültéri érzékelő hatótávolsága: 100 m-ig
 • Az USB vezeték nélküli vevő hatótávolsága: legfeljebb 10 m
 • Kültéri érzékelő intervalluma: 10 s
 • Vezeték nélküli átvitel: 868 Mhz
 • A vezérlő szoftver a következő operációs rendszereket támogatja: Windows XP (SP3 és újabb), Windows Vista (SP1 és újabb), Windows 7
 • Állomás tápforrása: 3x AA elem
 • Méret: 137 x 98 x 26 mm
 • Tömeg: 430 g

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.