Woods WHG1 higrométer
Woods WHG1 higrométer
8 990 Ft
1 db raktáron

Woods WHG1 higrométer

30 nap a visszaküldésre

Woods WHG1 higrométer

  • Garancia 2 év
  • 8 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 7 079 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
  • Ne habozzon! 34 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 9 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

A LEGELADOTTABB A KATEGÓRIÁBAN

Higrométerek és hőmérők

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Woods márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Woods WHG1 higrométer

A túlzott nedvesség kellemetlen probléma lehet, különösen a pincékben és mosókonyhákban, ahol penészedést, rozsdát és rothadást okozhat, veszélyeztetve otthona általános stabilitását. Ezért mutatjuk be a Woods WHG1 nedvességmérőt - egy olyan eszközt, amellyel könnyedén nyomon követheti a nedvességviszonyokat, és megvédheti otthonát a lehetséges károktól.

Miben különbözik a Woods WHG1 higrométer készülék?

 

 

1. A nedvességproblémák korai felismerése

 

A Woods WHG1 higrométer még azelőtt észlelheti a nedvességproblémákat, mielőtt azok kárt okoznának. Maximális pontossággal méri a relatív páratartalmat, egészen olyan szintekig, ahol a fekete penész növekedése 72%-nál, az egyéb penész növekedése pedig 68%-nál áll meg.

 

2. Intelligens felügyelet 24 órás leolvasási funkcióval

 

Aktiválja a 24 órás leolvasási funkciót, hogy figyelemmel kísérje az elmúlt 24 órában mért legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet- és páratartalomszinteket. A nedvességmérő minden nap éjfélkor automatikusan visszaáll, így friss adatokat biztosít egy új 24 órás mérési intervallumhoz. Ezenkívül a készülék áttekinthető kijelzővel rendelkezik, amely a hőmérsékletet Celsius és Fahrenheit fokban is képes megjeleníteni.

A Woods WHG1 páratartalom-szabályozó nem csak egyszerűen használható, de a mellékelt AAA elemekkel egyszerű és megbízható módot biztosít az otthoni páratartalom ellenőrzésére és szabályozására. Használja a károk megelőzésére és otthona optimális körülményeinek fenntartására.

 

 

amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04