Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160
Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160
69 386 Ft
Kérésre

Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160
bot- és kézi porszívó, könnyű karbantartás, töltőállomás

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160
bot- és kézi porszívó, könnyű karbantartás, töltőállomás

  • 69 386 Ft
  • ÁFA nélkül: 54 635 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Vezeték nélküli porszívó Concept Mighty VP4160

A Mighty VP4160 vezetékes porszívó levehető kézi egységgel segít az egész lakás tisztításában. Nagy teljesítményű egyenáramú motorral, kiváló minőségű Li-Ion akkumulátorral, amelynek töltésenkénti üzemideje 55 perc, valamint motoros turbókefével van felszerelve a szőnyegek porszívózásához.

2 v 1
A Mighty VP4160 vezeték nélküli botporszívó segít az egész otthon hatékony tisztításában. Kiváló minőségű és nagy teljesítményű egyenáramú motorral van felszerelve, amely a nagy szívóteljesítményt biztosítja. Könnyedén és gyorsan felporszívózik bármilyen padlót, és a levehető kézi egységnek köszönhetően az apró szennyeződéseket a kárpitokról, bútorokról, fiókokról és más nehezen hozzáférhető helyekről is. Elegáns, ezüstszínű kialakítású, modern LED-es háttérvilágítással a fogantyún.

Mindig készen áll
A VP4160 vezeték nélküli porszívó kiváló minőségű 2500 mAh Li-Ion akkumulátorral van felszerelve, amely kényelmes, vezeték nélküli porszívózást biztosít. Egyetlen feltöltéssel akár 55 percig is kitart, így bőven elegendő időt biztosít az egész lakás kitakarítására. A Li-ion akkumulátor nagy teljesítményű és hosszú élettartamú. Ugyanakkor nem szenved az úgynevezett memóriahatástól, amelynek következtében a helytelen töltés néhány tucat töltési cikluson belül hirtelen és tartósan csökkenhet az akkumulátor kapacitása. A porszívó 2 porszívózási sebességgel rendelkezik: magas a maximális szívóerőhöz és ECO a normál porszívózáshoz.

Állandó szívóteljesítmény
A VP4160 botporszívó a ciklonikus porszívózás elvén működik, így a por és a szennyeződés a centrifugális erőnek köszönhetően közvetlenül a gyűjtőtartályba kerül. Ha véletlenül felszippant például egy építőkockát egy gyermeképítő készletből, könnyen megtalálhatja a tartályban. A ciklonos porszívózás fő előnye az állandó szívóerő és a zsákok hiánya. Tisztítás közben nem kavarog a por, és a mosható EPA 11 szűrőnek köszönhetően magas szintű szűrést biztosít.

Motoros turbókefe - szőnyegspecialista
A porszívó motoros turbókefével van felszerelve, amely tökéletesen kezeli az összes szőnyegtípust. Különösen nagyra értékelik a háziállatokat és kisgyermekeket tartó családok. A nagy szívóteljesítménynek köszönhetően kevesebb idő alatt tökéletes tisztítást érhet el, így időt és pénzt takaríthat meg. A turbókefe karbantartása nagyon egyszerű, egyszerűen szétszerelheti, megtisztíthatja és újra összeszerelheti.

Könnyű karbantartás
A porszívó karbantartása nagyon gyors és egyszerű. Abban a pillanatban, amikor a szennyeződéstartály megtelt, nyomja meg a porszívó tetején lévő kioldógombot, engedje ki a tartályt, vegye ki a szűrőt és ürítse ki a szennyeződést. Mossa ki a szűrőt vízzel, szárítsa meg, és tegye vissza a porszívóba a kiürített tartállyal együtt.

Semmi sem menekül
Szeretné rendben tartani otthona minden szegletét? A VP4160 3 LED-es lámpájának köszönhetően nem marad le semmiről. Tökéletes fényt vetnek még a legsötétebb helyekre is otthonában, így mindig tökéletesen tiszta lesz a vákuum.

Kézi porszívó
A VP4160 egy igazi mindenes. Levehető kézi porszívóegységgel rendelkezik, amelyet különösen akkor fog értékelni, ha morzsákat porszívózik fel az íróasztalon, a konyhapulton, a billentyűzeten vagy az autó csomagtartójában. A réselt fúvókának köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyeket is felporszívózhatja, a kefés fúvóka pedig segít kíméletesen eltávolítani a port a bútorokról, redőnyökről, könyvekről, billentyűzetekről stb. anélkül, hogy megkarcolná azokat.

Szinte alig foglal helyet
Ha végzett a munkával, vagy ha a porszívó lemerül, egyszerűen helyezze a töltőállomásra, ahol újra feltöltődik, és újra teljes erővel takaríthat. Egy teljes feltöltés mindössze 4-5 órát vesz igénybe. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően minimális helyet foglal el.Szinte semmi helyet nem foglal el.
Ha befejezte a munkát, vagy ha a porszívó lemerül, egyszerűen helyezze a töltőállomásra, ahol újra feltöltődik, és újra készen áll a takarításra. Egy teljes feltöltés mindössze 4-5 órát vesz igénybe. Az összecsukható fogantyúnak köszönhetően minimális helyet foglal.

Tökéletes tiszta család
Nem véletlenül mondják: a tisztaság fél egészség. Ezért a Conceptnél kifejlesztettünk egy sor azonos kialakítású tisztítási segédeszközt. Csak válassza ki azt, amelyik megfelel Önnek és illik a kezéhez. Nézze meg a Perfect Clean termékcsaládnak szentelt külön oldalunkat, és nézze meg, mennyi időt pazarol el. Kattintson a képre.

Specifikációk:

- 2in1 - porszívó, kézi porszívó, kézi porszívó

- Akkumulátor típusa: Li-Ion

- Akkumulátor kapacitás: 2500 mAh

- Feszültség: 25,2 V

- Működési idő 1 töltéssel: 55 perc

- Töltési idő: 4-6 óra.

- 0,5 l Porgyűjtő tartály kapacitása: 0,5 l

- DC motor

- Energiafogyasztás: 170 W

- 3x LED fény

- Mosható EPA szűrő 11

- Gomb a tartály könnyű eltávolításához

- Motoros turbókefe

- Összecsukható fogantyú

- Szín: Ezüst

- Zajszint: 82 dB

- Kábel hossza: 180 cm

- Súly: 2,8 kg

- Méretek (magasság x szélesség x mélység): 113 x 27 x 18 cm

Jellemzők és előnyök:

-2v1

-Motoros turbókefe

-Egyszerű karbantartás

-Kézi porszívó

-Szinte alig foglal helyet

-töltőállomás

Paraméterek

EAN
8595631007785
Feltöltés ideje (h)
6
Zajszint (dB)
82
Tartály űrtartalma (l)
0,5
Magasság (cm)
120
Szélesség (cm)
26
Mélység (cm)
15
Tömeg (kg)
2,8

Paraméterek

EAN
8595631007785
Feltöltés ideje (h)
6
Zajszint (dB)
82
Tartály űrtartalma (l)
0,5
Magasság (cm)
120
Szélesség (cm)
26
Mélység (cm)
15
Tömeg (kg)
2,8

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.03.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.