DJI Air 2S Fly More Combo drón - 3 akku
DJI Air 2S Fly More Combo drón - 3 akku
609 900 Ft
Kérésre

DJI Air 2S Fly More Combo drón - 3 akku
quadcopter, 5,4k képminőség, repülési idő akár 31 percig, akadályérzékelés, objektumkövetés

DJI Air 2S Fly More Combo drón - 3 akku
quadcopter, 5,4k képminőség, repülési idő akár 31 percig, akadályérzékelés, objektumkövetés

  • Garancia 2 év
  • 609 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 480 236 Ft
Kérésre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

DJI Air 2S Fly More Combo drón

A DJI Air 2S drón egy hüvelykes CMOS-érzékelővel, 4 irányú akadályérzékeléssel, akár 5,4K videóval és kompakt, kevesebb mint 600 g súlyú testtel büszkélkedhet. Ezáltal megbízható és könnyű útitárssá válik - akár 12 km távolságból is vezérelheti, és kihasználhatja az új MasterShots és ADS-B funkciók előnyeit. Köszöntsd a Mavic Air 2 szebbik testvérét.

Repülj többet a DJI Air 2S Fly More Combóval. A kamerával ellátott külön drón megvásárlásához képest kap egy extra utazótáskát, 3 akkumulátor töltő hubot, 3 pár propellert extra drónok, egy power bank adapter, 2 tartalék akkumulátor, és egy sor ND-szűrő a záridő beállításához a rendkívül túlexponált jeleneteknél.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Ne cipelj feleslegesen nehéz drónokat, az egyszerűség a szépség! Összecsukható kialakítás, ami nagy pluszt jelent a drón tárolása és kezelése szempontjából. Méretének köszönhetően észre sem fogja venni, hogy a drón a hátizsákjában van.

 

WIFI

A fényképek és videók készítése nem is lehetne egyszerűbb. Ráadásul a rendszer rögzíti automatikusan, valós időben importálja a telefonjára.

 

MINŐSÉGI KÉPEK ÉS FELVÉTELEK

Mostantól csak kiváló minőségű és professzionális képek az utazásaidról és tapasztalatok. Az 5,4K felbontás a képszabvány, amely számos pozitív tulajdonsággal és előnnyel jár.

 

AKADÁLYÉRZÉKELÉS

Amikor fák vagy épületek között vándorol, a rugalmas, mint egy madár. Nehéz helyzetekben vagy éjszaka is képes kikerülni az akadályokat. Pásztázza a környezetét, és ezért tökéletesen képes elkerülni őket.

 

Melyek a DJI Air 2S Fly More Combo drón elsődleges előnyei?

 

1. RAW formátum az utómunkálatokban való nagyobb játékhoz

 

A hüvelykes képérzékelővel és a nagyméretű 2,4μm-es pixelekkel a DJI Air 2S akár 5,4K 30 fps és 4K 60 fps sebességgel is képes felvételt készíteni. Gyönyörű, akár 20 megapixeles fotókat is készít. A nagyméretű chipnek köszönhetően a felvételek tiszták és színhűek. A drón kamerája még sötétedés után sem jön zavarba. A nagy dinamikatartománynak, a felbontásnak és a pontos színvisszaadásnak köszönhetően még az éjszakai jelenetek is élesek és színgazdagok. Ezt támogatja a 10 bites Dlog-M színprofil, amely akár 1 milliárd színt is képes rögzíteni, és nem hagy ki egyetlen részletet sem.

 

2. Intelligens HDR

 

Az intelligens HDR technológia automatikusan több fényképet egyesít eggyé, növelve a dinamikatartományt, utólagos beállítások nélkül. Ennek eredményeképpen a jelenet világos és árnyékos területein egyaránt kiemelkednek a finom részletek, és a kép sokkal mélyebbé válik.

 

3. HyperLapse és panoráma

 

Gyorsítsa fel az időt és a mozgást maga körül egy gombnyomással. A HyperLapse segítségével készítsen time-lapse videót ezzel a kamerás drónnal. Nem maradhat ki a népszerű Panoráma funkció sem, amellyel látványos, 180°-os nagy látószögű képet készíthet, amelyet akár gömbbé is összehajthat.

4. Újdonság a DJI Air 2S quadcopterhez: MasterShots!

 

Az okos QuickShots mód továbbfejlesztése, amely megkönnyítette a pilóták számára, hogy szokatlan szögekből készítsenek látványos felvételeket, a MasterShots-t eredményezte - egy fejlett drónfunkció, amely egyetlen érintéssel bármilyen helyszínen képes a legjobb felvételeket készíteni. Egyszerűen válassza ki azt a tárgyat, amelyre a drón kamerája fókuszálni kíván, és a drón elkezd filmezni, miközben 10 különböző, Ön által választott manővert"repül". Mindeközben a tárgyat a képkocka közepén tartja, így egy rövid, filmszerű jelenetet hoz létre.

 

5. Tárgykövetés a FocusTrack segítségével

 

A FocusTrack 3 módot kínál a drónok objektumkövetésére - Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 és Point of Interest 3.0. A DJI Air 2S egyszerűen követheti vagy körberepülheti a kiválasztott objektumot a bal hátsó légcsavarral.

  • Spotlight 2.0: A kamera a tárgyra fókuszál, miközben spirálozik vagy közelképet készít. A zoom funkcióval biztonságos távolságból készíthet felvételeket.
  • ActiveTrack 4.0: Kövesse a témát, miközben a drón magától kikerüli az akadályokat. Még ha egy pillanatra el is veszíti a témát, az ActiveTrack újra megtalálja és folytatja a követést.
  • Point of Interest 3.0: Fényképezzen úgy, hogy tökéletes körben repül, miközben a téma még mindig a kép közepén van.

 

6. Még biztonságosabb repülés a 4-irányú környezetérzékeléssel

 

A DJI Air 2S 4 irányban érzékeli a környezetet körülötted: felfelé, lefelé, előre és hátrafelé. A DJI tovább finomította a fejlett pilótatámogató rendszer (APAS 4.0) algoritmusait, így a DJI Air 2S gps drón még összetettebb forgatókönyvek esetén és nagyobb sebességnél is képes nyugodtan kikerülni az akadályokat.

A légi biztonság egy további rétegét az AirSense rendszer testesíti meg. ADS-B repülési koordinátákat fogad a környezetedben lévő repülőgépektől és helikopterektől, ezeket a gépeket térképen jeleníti meg, és a DJI Fly alkalmazáson keresztül hangosan és vizuálisan is figyelmeztet, hogy a drónodat távol tartsd.

 

7. Képátvitel az OcuSync 3.0 technológiával

 

A DJI Air 2S a DJI eddigi legfejlettebb képátviteli technológiájával, az O3-mal (OcuSync 3.0) van megáldva. Ultra-tiszta, késleltetésmentes képeket továbbít akár 12 km (FCC) távolságig 1080p minőségben 2 frekvencián (2,4/5,8 GHz), 4 antennát használva.

Paraméterek

EAN
6941565911209
Feltöltés ideje (h)
2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
3,750
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
igen
Maximális fényképfelbontás (px)
5472x3648
Maximális videofelbontás (px)
5472x3078 (5,4K)
Nézési szög (°)
114
GPS
igen
Szín
szürke
Maximális működési idő (perc)
31
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Magasság (cm)
7,7
Szélesség (cm)
25,6
Mélység (cm)
18,3
Tömeg (kg)
0,595
Wi-Fi vezérlés
igen

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)