Kézi porszívó Concept VP4420
Kézi porszívó Concept VP4420
50 800 Ft
Raktáron a külső raktáron

Kézi porszívó Concept VP4420
felső szívóteljesítmény, HEPA szűrő 13, BLDC motor

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Kézi porszívó Concept VP4420
felső szívóteljesítmény, HEPA szűrő 13, BLDC motor

  • 50 800 Ft
  • ÁFA nélkül: 40 000 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 2-3 napon belül küldjük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Kézi porszívó Concept VP4420

A kompakt Concept VP4420 kézi porszívó elegáns kivitelben kiemelkedik a legjobb szívóteljesítményével és praktikus tartozékaival a gyors és hatékony otthoni és autós takarításhoz.

Elegáns segítő extrém erővel
A VP4420 Perfect Clean kézi porszívó az elegáns formatervezést kiváló szívóteljesítménnyel ötvözi a rendkívül hatékony kefe nélküli BLDC motornak köszönhetően. A kompakt és ultrakönnyű test kényelmes kezelést biztosít a mindennapi kisebb tisztítási feladatokhoz otthon és az autóban. A 2200 mAh kapacitású, kiváló minőségű 11,1 V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 20 percig is tisztíthat egyetlen feltöltéssel, ráadásul nincs kábel, amely munka közben zavarja.

Minden szempontból praktikus
A porszívó töltőállomással van felszerelve, amely egyben állványként is szolgál a kisebb tartozékok számára. Maga a portartály kiürítése is nagyon gyors és egyszerű. A porszívó testén található zárak segítségével egyszerűen leválaszthatja a gyűjtőtartályt, amelyben a felporszívózott por és egyéb szennyeződések leülepednek. Egyszerűen ürítse ki a tartályt, és tegye vissza. Rövid időn belül újra a rendelkezésére áll a segítője.

Minőségi szűrés
A porszívó nagy hatékonyságú HEPA-szűrővel 13 van felszerelve, amely a részecskék, például a por, a pollen vagy a cigarettafüst akár 99,9%-át is képes felfogni. A 13-as HEPA-szűrővel felszerelt porszívók segítenek megelőzni a porallergiát, amely bármely életkorban kialakulhat. A kisgyermekes és allergiás családok különösen nagyra értékelik. A HEPA-szűrő is mosható, ami meghosszabbítja az élettartamát. Csak vegye ki a porszívótestből, rázza ki, öblítse le folyó víz alatt, és hagyja alaposan megszáradni.

2 az 1-ben fésűs fúvóka
A VP4420 kézi porszívó tartozékai közé tartozik egy speciális 2 az 1-ben fúvóka, amely egy résfúvóka és egy porszívókefe kombinációja. Használhatja különálló résfúvókaként a nehezen hozzáférhető helyek (radiátorok, fiókok, matracok és kárpitok közötti terek stb.) tisztításához, vagy csatlakoztathatja a porkefét, hogy kíméletesen eltávolítsa a port a bútorokról, redőnyökről, ablakpárkányokról, könyvekről vagy billentyűzetekről.

Kárpitos szivacs
Porszívózzon kanapékat, foteleket, matracokat, tárolóhelyeket és ágyakat a Kárpittisztítóval. Ráadásul segít letörölni a port a bútorokról anélkül, hogy megkarcolná azokat. Használhatja az ablakpárkányok tisztítására is.

A rugalmas CAR fúvóka
Az ülések közötti vagy nehezen hozzáférhető helyek tisztítása gyerekjáték lesz a rugalmas CAR tömlővel. Hosszának és rugalmasságának köszönhetően tényleg bárhová elfér.

A Perfect Clean család
Nem véletlenül mondják, hogy a tisztaság fél egészség. Ezért a Conceptnél a takarítási segítők egész sorát készítettük el. Csak válassza ki azt, amelyik megfelel Önnek és illik a kezéhez. Már megvan a kedvence?

 

Jellemzők és előnyök:

-Extrém teljesítmény

-Elegáns segítő

-Praktikus minden tekintetben

-Minőségi szűrés

2 az 1-ben súroló fúvóka

-Kárpitos szivacs

-Flexibilis CAR fúvóka

-Tökéletes tiszta család

-Stand

-Reducing

Paraméterek

EAN
8595631012222
Elem (mAh)
2200
Feltöltés ideje (h)
5
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Zajszint (dB)
78
Tartály űrtartalma (l)
0,25

Paraméterek

EAN
8595631012222
Elem (mAh)
2200
Feltöltés ideje (h)
5
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Zajszint (dB)
78
Tartály űrtartalma (l)
0,25

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.