Kézi porszívó Concept VP4420
Kézi porszívó Concept VP4420
38 900 Ft
Kérésre

Kézi porszívó Concept VP4420
felső szívóteljesítmény, HEPA szűrő 13, BLDC motor

Kézi porszívó Concept VP4420
felső szívóteljesítmény, HEPA szűrő 13, BLDC motor

  • 38 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 30 630 Ft
Kérésre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Kézi porszívó Concept VP4420

A kompakt Concept VP4420 kézi porszívó elegáns kivitelben kiemelkedik a legjobb szívóteljesítményével és praktikus tartozékaival a gyors és hatékony otthoni és autós takarításhoz.

Elegáns segítő extrém erővel
A VP4420 Perfect Clean kézi porszívó az elegáns formatervezést kiváló szívóteljesítménnyel ötvözi a rendkívül hatékony kefe nélküli BLDC motornak köszönhetően. A kompakt és ultrakönnyű test kényelmes kezelést biztosít a mindennapi kisebb tisztítási feladatokhoz otthon és az autóban. A 2200 mAh kapacitású, kiváló minőségű 11,1 V-os Li-Ion akkumulátornak köszönhetően akár 20 percig is tisztíthat egyetlen feltöltéssel, ráadásul nincs kábel, amely munka közben zavarja.

Minden szempontból praktikus
A porszívó töltőállomással van felszerelve, amely egyben állványként is szolgál a kisebb tartozékok számára. Maga a portartály kiürítése is nagyon gyors és egyszerű. A porszívó testén található zárak segítségével egyszerűen leválaszthatja a gyűjtőtartályt, amelyben a felporszívózott por és egyéb szennyeződések leülepednek. Egyszerűen ürítse ki a tartályt, és tegye vissza. Rövid időn belül újra a rendelkezésére áll a segítője.

Minőségi szűrés
A porszívó nagy hatékonyságú HEPA-szűrővel 13 van felszerelve, amely a részecskék, például a por, a pollen vagy a cigarettafüst akár 99,9%-át is képes felfogni. A 13-as HEPA-szűrővel felszerelt porszívók segítenek megelőzni a porallergiát, amely bármely életkorban kialakulhat. A kisgyermekes és allergiás családok különösen nagyra értékelik. A HEPA-szűrő is mosható, ami meghosszabbítja az élettartamát. Csak vegye ki a porszívótestből, rázza ki, öblítse le folyó víz alatt, és hagyja alaposan megszáradni.

2 az 1-ben fésűs fúvóka
A VP4420 kézi porszívó tartozékai közé tartozik egy speciális 2 az 1-ben fúvóka, amely egy résfúvóka és egy porszívókefe kombinációja. Használhatja különálló résfúvókaként a nehezen hozzáférhető helyek (radiátorok, fiókok, matracok és kárpitok közötti terek stb.) tisztításához, vagy csatlakoztathatja a porkefét, hogy kíméletesen eltávolítsa a port a bútorokról, redőnyökről, ablakpárkányokról, könyvekről vagy billentyűzetekről.

Kárpitos szivacs
Porszívózzon kanapékat, foteleket, matracokat, tárolóhelyeket és ágyakat a Kárpittisztítóval. Ráadásul segít letörölni a port a bútorokról anélkül, hogy megkarcolná azokat. Használhatja az ablakpárkányok tisztítására is.

A rugalmas CAR fúvóka
Az ülések közötti vagy nehezen hozzáférhető helyek tisztítása gyerekjáték lesz a rugalmas CAR tömlővel. Hosszának és rugalmasságának köszönhetően tényleg bárhová elfér.

A Perfect Clean család
Nem véletlenül mondják, hogy a tisztaság fél egészség. Ezért a Conceptnél a takarítási segítők egész sorát készítettük el. Csak válassza ki azt, amelyik megfelel Önnek és illik a kezéhez. Már megvan a kedvence?

 

Jellemzők és előnyök:

-Extrém teljesítmény

-Elegáns segítő

-Praktikus minden tekintetben

-Minőségi szűrés

2 az 1-ben súroló fúvóka

-Kárpitos szivacs

-Flexibilis CAR fúvóka

-Tökéletes tiszta család

-Stand

-Reducing

Paraméterek

EAN
8595631012222
Elem (mAh)
2200
Feltöltés ideje (h)
5
Akkumulátor típusa
Li-Ion
Zajszint (dB)
78
Tartály űrtartalma (l)
0,25

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.01
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.