AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku
AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku
62 901 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku
quadcopter, 1080p videó minőség, repülési idő legfeljebb 20 perc

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akku
quadcopter, 1080p videó minőség, repülési idő legfeljebb 20 perc

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
  • 62 901 Ft
  • ÁFA nélkül: 49 528 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón - 3 akkumulátor

A fényképek és videók készítése is lehet szórakoztató. Élvezze a repülést és a nem szokványos felvételek készítését, amire szinte senki sem képes. A madártávlatból készült felvételek mindenkit lenyűgöznek.

Tartsa kéznél ezt a drón a kalandjai során, és meglátja, hogy még a fényképezés is szórakoztató lehet.

Az AERIUM E99 Pro 4K drón a legjobb minőségű drónok közé tartozik. Ennek a drónnak az esetében egy nagyon modern elektronikus eszközről van szó, amely négy rotorral rendelkezik. A nagyon szórakoztató repülés során a drónnal nemcsak fényképeket készíthet, hanem a Pro 1080p videokamerát is használhatja a felülről történő filmezéshez.

Az utazás is nagyon egyszerű ezzel a drónnal, és ez az összecsukható kialakításának köszönhető, amely háromdimenziós. Így a szerkezete kényelmesen összecsukható és még egy kisebb biztonságos helyen is tárolható. Összecsukva olyan kicsi, hogy elfér a tenyerében. Innovatív technológiája számos funkciót kínál, amelyek közül az egyik legnépszerűbb a valós idejű felvételekkel rendelkezés vagy a zene online hozzáadásának lehetősége.

Ennek a drónnak az objektívjét 4K árnyékoló lencsével szerelték fel, amely éles, széltől-szélig húzódó, torzítás nélküli képet hoz létre. Megdöbbentő panorámaképeket készíthet, ha az alsó kamerával együtt használja. Repülés közben az intelligens magasságállítást is használhatja, amely stabilabb felvételkészítő teljesítményt biztosít.

 

 

NAGYON KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

Nem fog nagy súly nehezedni a hátára utazás közben! Az összecsukható háromdimenziós kialakítás nagy pluszt jelent a drón tárolása és kezelése szempontjából. Méretének köszönhetően észre sem fogja venni, hogy a drón a hátizsákjában van.

 

WIFI

A WIFI funkció lehetővé teszi, hogy a drónhoz csatlakoztatott eszközön valós idejű képeket láthasson. A képeket és videókat automatikusan importálja a telefonra. Nincs több munka a manuális importálási beállításokkal.

 

INTELLIGENS MAGASSÁGÁLLÍTÁS

Fontos, hogy minden repülés előtt a megfelelő magasságot állítsa be a drón biztonságos visszatérése érdekében. Ez a drón automatikus magasságállítással rendelkezik, így a drón maga, intelligensen határozza meg a beállítást.

 

3 FOKOZATÚ SEBESSÉGVÁLTÁS

A még több szórakozásért repülés közben az AERIUM E99 Pro 4K drón 3 repülési sebességszinttel rendelkezik. Az üzemmódok között könnyen válthat a vezérlő segítségével repülés közben.

 

Melyek az AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drón elsődleges előnyei?

 

1. 50-szeres nagyítású Zoom szűrő

 

Ez a nagyítás lehetővé teszi, hogy 50x tisztábban lásson távolra. Ezt akkor fogja értékelni, amikor madártávlatból készít egy felvételt, és rá akar nagyítani egy személyre, tárgyra vagy állatra.

 

2. Kreatív tér a 3D Roll funkciónak köszönhetően

 

A fényképezőgép beépített programot kínál a speciális effekteket kialakítására, amellyel üres teret érhet el. Egyetlen kattintással a drón 360°-os fordulatot tesz, és úgy forgatja az effekteket, hogy mindent felvehessen a felvételen. Most már nem történhet meg, hogy nem filmez le valamit, vagy nem készít róla egy képet.

 

3. Beauty szűrő funkció

 

Ennél a nagyon jól kivitelezett drónnál nem feledkeztek meg a szépségszűrőról, így a képek már az alapbeállításokban is szerkesztve lesznek. Így nem kell aggódnia a további szerkesztés miatt a fényképek számítógépre történő importálása után.

Ez a funkció szűrők és beállítások széles választékát kínálja a képek javításához.

 

4. Intelligens gesztusfelismerés

 

Ettől már semmi sem lehet egyszerűbb! Az automatikus intelligens gesztusfelismerést maga állíthatja be. A drón automatikusan készít egy képet, amikor az Ön által beállított gesztust rögzíti.

A drónt így nemcsak a vezérlőn keresztül, hanem a beállított gesztusokkal is lehet irányítani.

 

5. Repülési beállítások

 

A drón beállításaiban, az egyéb funkciók mellett, saját repülési pályát is beállíthat. Ez azt jelenti, hogy a drón arra fog repülni, amerre Ön megadta. A drón alkalmazkodik az utasításaihoz, és pontosan a megadott hely- és magasságjelzések szerint fog repülni.

Paraméterek

EAN
8594208500124
Feltöltés ideje (h)
6
Maximális sebesség (km/óra)
30
Akkumulátor kapacitása (Ah)
4
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
nem
Maximális fényképfelbontás (px)
3840x2160 (UHD 4K)
Maximális videofelbontás (px)
1920x1080 (HD 1080p)
Nézési szög (°)
110
GPS
nem
Szín
fekete
Maximális hatótávolság (km)
10
Maximális repülési idő (perc)
20
Frekvencia (GHz)
5
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Magasság (cm)
5,5
Szélesség (cm)
26
Mélység (cm)
18
Tömeg (kg)
0,24
Wi-Fi vezérlés
igen

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Pótlólégcsavarok 4 darabos készlete AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drónhoz Detail

6 190 Ft

Csere akkumulátor az AERIUM E99 Pro 4K Dual Camera drónhoz Detail

6 990 Ft

Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8, Feltöltés ideje (h) 2,5,
Csere akkumulátor az AERIUM E999 Pro 4K Dual Camera drónhoz Detail

1 478 Ft

Akkumulátor kapacitása (Ah) 1,8, Feltöltés ideje (h) 1,
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.04.20
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a boltot a többi felhasználó pozitív értékelései alapján választottam és egyáltalán nem bántam meg. Az idegesítő "űrlényes" webáruházzal ellentétben, ahol mindent árulnak a pelenkáktól kezdve az elektromos autókig és nincs idejük ellenőrizni, hogy a termékleírások megfelelnek-e a valóságnak vagy szakszerűen segíteni a választásban, ez a webáruház egy szűk kínálatra specializálódik, amelyhez tényleg ért és tud válaszolni a vásárlók által feltett kérdésekre, a vásárlónak pedig olyan érzése van, hogy a befektetését nem egy sarki fűszeres tanácsai alapján tette :)