Airbi STAR párásító
Airbi STAR párásító
48 290 Ft
1 db raktáron

Airbi STAR párásító

30 nap a visszaküldésre

Airbi STAR párásító

A terméket 36 felhasználó tekintette meg
Egy hét alatt 8 felhasználó vásárolta meg a terméket
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 150 m3
  • 48 290 Ft
  • ÁFA nélkül: 38 024 Ft
1 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Airbi STAR ultrahangos párásító plazma rendszerrel és aromaterápiás opcióval

Az Airbi STAR ultrahangos párásító tiszta és egészséges levegővel segít biztosítani az optimális klímaviszonyokat otthonában. A STAR modell a többcélú készülékek közé tartozik (3 készülék 1-ben), mivel a levegő párásításánakalapfunkciója mellett PLASMA rendszerrel (segít a levegő tisztításában) és aromadobozzal is fel van szerelve, amelybe a felhasználó illóolajokat adhat, és így élvezheti az aromaterápia jótékony hatásait.

A STAR modell első pillantásra le fogja önt nyűgözni fekete luxus kivitelével és számos funkciójával, mint például az állítható üzemidő (időzítő), az éjszakai üzemmód, a melegítés lehetősége, az üres víztartály hang- és fényjelzésevagy a készülék vezérlésének lehetősége a tartozékok között található távirányítóval. Az igényesebb felhasználók értékelni fogják a több irányban elforgatható fúvókát, a nagy, jól átlátható LCD kijelzőt, a tompítható vagy teljesen kikapcsolható kék fényt (pl. gyermekek számára, hogy ne féljenek elaludni) vagy a kellően nagy és könnyen feltölthető víztartályt, amely praktikus fogantyúval rendelkezik.

A STAR ultrahangos párásító előnye a nagy teljesítmény és a nagyon alacsony energiafogyasztás. Az Airbi STAR párásító tiszta és friss párát bocsát a levegőbe. Az antibakteriális és vízszűrő kiszűri a vízben található ásványi anyagokat, és megakadályozza ezen részecskék további diszperzióját. A készülék egy beépített digitális hidrosztáttal és hőmérővel is fel van szerelve.

Az Airbi STAR felhasználói 4 üzemmód közül választhatnak (SMART üzemmód - intelligens üzemmód, amely során a készülék maga állítja be a páratartalom célértékét, amelyet a környezeti hőmérséklet függvényében próbál fenntartani, MANUAL üzemmód - a felhasználó manuálisan állítja be a pára intenzitását, AUTO üzemmód - a felhasználó állítja be a fenntartani kívánt páratartalom célértékét, CHILD üzemmód - a készülék megpróbálja fenntartani az 55%-os páratartalmat, az opcionális PLASMA rendszer és a melegítés funkciók ebben az üzemmódban engedélyezve vannak), így mindig az igényeiknek leginkább megfelelő üzemmódot választhatják ki.

Mi teszi kiemelkedővé az Airbi STAR-t?

 

1. Többcélú készülék

 

A levegő párásításának alapfunkciója mellett PLASMA rendszerrel (segít a levegő tisztításában) és aromadobozzal is fel van szerelve, amelybe a felhasználó illóolajokat adhat, és így élvezheti az aromaterápia jótékony hatásait. Az Airbi STAR párásító tiszta és friss párát bocsát a levegőbe. Az antibakteriális és vízszűrő kiszűri a vízben található ásványi anyagokat, és megakadályozza ezen részecskék további diszperzióját. A készülék egy beépített digitális hidrosztáttal és hőmérővel is fel van szerelve.

 

2. Fekete luxus kivitel LCD kijelzővel.

 

A STAR modell első pillantásra le fogja önt nyűgözni fekete luxus kivitelével és számos funkciójával, mint például az állítható üzemidő (időzítő), az éjszakai üzemmód, a melegítés lehetősége, az üres víztartály hang- és fényjelzésevagy a készülék vezérlésének lehetősége a tartozékok között található távirányítóval. A vezérlésről az átlátható LCD kijelző gondoskodik, melynek a kék világítása tompítható vagy teljesen kikapcsolható.

 

3. Többféle üzemmód

 

Az Airbi STAR felhasználók 4 üzemmód közül választhatnak:

  • SMART intelligens üzemmód, amely során a készülék maga állítja be a páratartalom célértékét, amelyet a környezeti hőmérséklet függvényében próbál fenntartani.
  • MANUAL – a felhasználó manuálisan állítja be a pára intenzitását
  • AUTO – a felhasználó állítja be a fenntartani kívánt páratartalom célértékét 
  • CHILD – a készülék megpróbálja fenntartani az 55%-os páratartalmat, az opcionális PLASMA rendszer és a melegítés funkciók ebben az üzemmódban engedélyezve vannak. Így mindig az igényeiknek leginkább megfelelő üzemmódot választhatják ki.

 

4. Egyéb jellemzők

 

Az igényesebb felhasználók értékelni fogják a több irányban elforgatható fúvókát, a nagy, jól átlátható LCD kijelzőt, a tompítható vagy teljesen kikapcsolható kék fényt (pl. gyermekek számára, hogy ne féljenek elaludni) vagy a kellően nagy és könnyen feltölthető víztartályt, amely praktikus fogantyúval rendelkezik.

Paraméterek

Márka:
EAN
8594162600588
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Szín
fekete
Tartály űrtartalma (l)
6
Demineralizáló szűrő
igen
Előmelegítés
igen
Távirányító
igen
Szűrők költsége (Ft/év)
1500
Szélesség (cm)
26,5
Magasság (cm)
34,9
Mélység (cm)
17,9
Tömeg (kg)
2,6

Paraméterek

Márka:
EAN
8594162600588
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Szín
fekete
Tartály űrtartalma (l)
6
Demineralizáló szűrő
igen
Előmelegítés
igen
Távirányító
igen
Szűrők költsége (Ft/év)
1500
Szélesség (cm)
26,5
Magasság (cm)
34,9
Mélység (cm)
17,9
Tömeg (kg)
2,6

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

11 725 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

5 871 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

Több mint 4 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

5 890 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

Több mint 5 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200

Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)