Airbi STAR párásító
Airbi STAR párásító
48 290 Ft
2 db raktáron

Airbi STAR párásító

30 nap a visszaküldésre

Airbi STAR párásító

  • Márka: Airbi
  • Garancia 2 év
  • Ajánlott: 150 m3
  • 48 290 Ft
  • ÁFA nélkül: 38 024 Ft
2 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Ultrahangos párásító plazmarendszerrel és aromaterápiával Airbi STAR

Az Airbi STAR ultrahangos párásító a tiszta és egészséges levegőért segít Önnek abban, hogy optimális klimatikus körülményeket biztosítson otthonában.A STAR modell a többcélú készülékek közé tartozik (3 készülék 1-ben), mivel a levegő párásításának alapfunkciója mellett PLASMA rendszerrel is fel van szerelve. rendszer (segít a levegő tisztításában) és egy aromadoboz, amelyhez a felhasználó illóolajokat adhat, és így élvezheti az aromaterápia jótékony hatásait.

A STAR modell első látásra lenyűgöző fekete luxus kivitelével és a funkciók széles skálájával, mint például az állítható üzemidő (időzítő), éjszakai üzemmód, a lehetőség aaz üres víztartály hang- és fényjelzésének lehetősége, vagy az ellenőrzés lehetősége a készüléket a tartozékok között található távirányítóval. Az igényesebb felhasználók értékelni fogják a többirányú elforgatható kifolyócsonkot, a nagy, tiszta LCD-kijelzőt, a kék fény tompítását vagy teljes kikapcsolását (pl. Gyerekeknek, hogy ne aludjanak el) vagy a kellően nagy és könnyen tölthető víztartály, praktikus hordozófogantyúval.

A STAR ultrahangos párásító előnye a nagy teljesítmény, nagyon alacsony energiafogyasztás mellett. Az Airbi STAR párásító tiszta és friss gőzt bocsát a levegőbe. Az antibakteriális és vízszűrő segítségével felfogja a vízben lévő ásványi anyagokat, és megakadályozza e részecskék további eloszlását. A készülék beépített digitális hidrosztatikus és hőmérővel is rendelkezik.

Az Airbi STAR párásító felhasználója 4 üzemmód közül választhat (SMART mód - intelligens üzemmód, ahol a készülékm beállít egy páratartalom célértéket, amelyet a környezeti hőmérséklettől függően próbál tartani, MANUÁLIS üzemmód - a felhasználó állítja be a kipufogógáz intenzitását.üzemmód - a felhasználó beállítja a páratartalom célintenzitását, amelyet fenn akar tartani, CHILD üzemmód - a készülék megpróbálja 55%-os páratartalom fenntartásához, az opcionális PLASMA rendszer és az újrafűtés funkciók engedélyezve vannak), és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő üzemmódot.

Mi különbözteti meg az Airbi STAR-t?

 

1. Többcélú egység

 

Az alapvető párásító funkció mellett PLASMA rendszerrel is fel van szerelve (a levegő tisztításának elősegítése érdekében).) és egy aromadoboz, amelyhez a felhasználó illóolajokat adhat, és így élvezheti az aromaterápia jótékony hatásait.Az Airbi STAR párásító tiszta és friss gőzt bocsát a levegőbe. Az antibakteriális és vízszűrő segítségével felfogja a vízben található ásványi anyagokat, és megakadályozza e részecskék további eloszlását. A készülék beépített digitális hidrosztatikus és hőmérővel is rendelkezik.

 

2. Fekete luxus kivitel LCD kijelzővel.

 

A STAR modell már első pillantásra lenyűgözi a fekete luxus dizájnjával és a funkciók széles skálájával, mint például az állítható üzemidő (időzítő), az éjszakai üzemmód, a lehetőség aaz üres víztartály hang- és fényjelzése, vagy a víztároló vezérlésének lehetősége. a készüléket a tartozékok között található távirányítóval. A kezelést egy világos LCD-kijelző kezeli, a kék fény tompítható vagy teljesen kikapcsolható.

 

3. Többféle munkamód

 

Az Airbi STAR felhasználók 4 üzemmód közül választhatnak:

  • SMART - intelligens üzemmód, amelyben a készülék beállít magának egy páratartalom célértéket, amelyet a környezeti hőmérséklettől függően próbál tartani.
  • MANUAL - a felhasználó manuálisan állítja be a gőzkibocsátás intenzitását.
  • AUTO - a felhasználó állítja be a fenntartani kívánt páratartalom célértékét.
  • GYERMEK - a készülék megpróbálja fenntartani az 55%-os páratartalmat, a PLASMA rendszer és az újrafűtés opcionális funkcióinak bekapcsolásával), így az igényeinek leginkább megfelelő üzemmódot választja.

 

4. Egyéb jellemzők

 

Azigényesebb felhasználók értékelni fogják a több irányban forgatható kifolyó fúvókát, a nagy, tiszta LCD-kijelzőt, a kék világítás tompítását vagy teljes kikapcsolását ( pl. Gyerekeknek, hogy ne aludjanak el) vagy a nagy és könnyen tölthető víztartály, praktikus hordozófogantyúval.

Paraméterek

EAN
8594162600588
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Szín
fekete
Tartály űrtartalma (l)
6
Demineralizáló szűrő
igen
Előmelegítés
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
34,9
Szélesség (cm)
26,5
Mélység (cm)
17,9
Szűrők költsége (Ft/év)
1500
Tömeg (kg)
2,6

Paraméterek

EAN
8594162600588
Párásító teljesítmény (l/h)
0,35
Szín
fekete
Tartály űrtartalma (l)
6
Demineralizáló szűrő
igen
Előmelegítés
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
34,9
Szélesség (cm)
26,5
Mélység (cm)
17,9
Szűrők költsége (Ft/év)
1500
Tömeg (kg)
2,6

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

11 725 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

5 871 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer

Több mint 5 db raktáron

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

5 890 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer

Több mint 2 db raktáron

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

6 440 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

6 440 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.04.09
Hiteles vásárló
100 %

Elégedett vagyok. Ha nem is lakik az ember egy olyan városban, ahol hagyományos boltjuk is lenne, még mindig ott a lehetőség a webáruházon keresztül vásárolni. Ez a cég szerintem mindenképpen stabilnak mondható. Elégedett vagyok és természetesen mindenkinek ajánlom.