Airbi Twin párásító, fehér

Airbi Twin párásító, fehér

 • Márka: Airbi
 • Garancia év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 100 m3
 • Szűrők ára 3300 HUF / év
raktáron 1-2 db raktáron
 • 31 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 25 189 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Az Airbi TWIN ultrahangos párásító tiszta és egészséges levegőt teremt. Segít biztosítani az optimális éghajlati viszonyokat az otthonában. Az Airbi TWIN a többfunkciós készülékek közé tartozik (3 készülék 1-ben), mert a párásító mellett ionizátorral is rendelkezik (segít tisztítani a levegőt) és illóolajokat is hozzáadhatunk, hogy élvezzük az aromaterápia jótékony hatását.

Ahogy azt megszokhattuk, ez az Airbi készülék is szép, időtlen design-nal rendelkezik. A TWIN modell ráadásul két színben kapható, ennek köszönhetően szinte mindenhová illik.

Az Airbi TWIN párásító tiszta és friss levegőt bocsát ki. A demineralizáló és antibakteriális vízszűrő kiszűri az vízben lévő ásványi anyagokat és megakadályozza ezen részecskék további diszperzióját. A TWIN ultrahangos párásító előnye, hogy erős, miközben nagyon alacsony az energiafogyasztása.

A készülék digitális higrosztáttal és hőmérővel felszerelt. Az Airbi TWIN ultrahangos párásító manuális és automata módban is használható. Manuális módban a felhasználó három fokozatban állíthatja be a kibocsátott gőz mértékét. Az automata módban a felhasználó kiválaszthatja a kívánt relatív páratartalmat, amelyet szeretne, ha a készülék elérne és fenntartana.

A további funkciói közé az állítható üzemeltetési idő (időzítő), az üres víztartály jelzése hanggal és vizuálisan, valamint a mellékelt távirányítóval való vezérlés lehetősége tartoznak. Az igényesebb felhasználók értékelni fogják a többirányú forgatható kimeneti fúvókát, az elég nagy méretű, áttekinthető LCD kijelzőt és a könnyen feltölthető víztartályt.

Az Airbi Twin párásító előnyei:

 • Nagy víztartály (5 l)
 • Negatív ionokat termel
 • 2 színben kapható (fekete, fehér)
 • Nagyméretű, áttekinthető LCD kijelző higrométerrel és hőmérővel
 • Állítható üzemeltetési idő
 • Üres víztartály jelzése
 • Többirányba forgatható fúvóka
 • Víz- és antibakteriális szűrő

Paraméterek

Párásító teljesítmény
0,30 l/óra
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Zajszint
max. 35 dB
Szín
fehér
Tartály űrtartalma
5 l
Higrosztát
igen (digitális)
Demineralizáló szűrő
igen
Előmelegítés
nem
Távirányító
igen
Magasság
335 mm
Szélesség
150 mm
Mélység
285 mm
Tömeg
2,6 kg
Szűrők költsége
3300 HUF / év

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A készülék minimálisan hallható, éjjel se zavar egyáltalán, néha csobogó hangot ad ki :-D (kb. 25dB/1m). A víztartály megvilágítása bekapcsolható. Könnyű feltölteni vízzel, de szinte mindig mellémegy egy csepp víz a földre vagy a bútorra. A víz feltöltésekor le kell venni a fúvókát. A hőmérő és páratartalom-mérő a kábel végén kb. 15 cm-re van a készülékektől, nem mehet rá a pára, különben az értékek nagyon torzulnak. A tápkábel kb. 1 m. Ha a készülék a földön van, akkor a padló a fúvóka alatt nedves. Jobb magasabbra tenni, például a komódra, hogy a pára el tudjon párologni, mielőtt a földre esne.

Automatikusan szabályozza a beállított páratartalmat, egyszerű vezérelni. Távirányító (mellékelve). Bekapcsolható az ionizátor. A kijelző kellemes fehéren világít.

hoz  Hiteles vásárló

Minden elvárásunkat teljesíti. A háttérvilágítás kikapcsolható, aminek örülök. A kijelző csak minimális mértékben világít. A bútorokon nincsenek látható foltok, sem nedvesség. Halk és a gyerekszobában egyáltalán nem zavaró. Ráadásul egészen ízléses formatervezése van. Ha az ember megfelelő irányba állítja a pára kimenetét, akkor a szenzort sem befolyásolja. Személy szerint állandóan az automatikus módot választom, amely miatt ezt a terméket vettem. Talán mindegyik helyiségbe alkalmas egy klasszikus lakásban.

Halk.

hoz  Hiteles vásárló

A párásítót az itt olvasott vélemények alapján vettem meg. A hálószobában fűtőszezonban az analóg higrosztát szerint a relatív páratartalom <18℅. Ez miatt nem csak az alvás kellemetlen, de elsősorban az egészségügyi kockázatok (nyálkahártya kiszáradása és a kétéves lányunk nyugtalanul alszik). Annak ellenére, hogy van benne vízkőszűrő, inkább az elejétőI kezdve desztillált vizet használok. Ez kicsit drágábbá teszi a párásítást, de megelőzzük a klóros szagot és a baktériumok elszaporodását az álló vízben. A párásító nagyon halk, néha kicsit csobog benne a víz, amely itt-ott a víztartályból az ultrahangos tűhöz megy. De ez nagyon kellemes hang is lehet, ha aludni szeretnél. Előnye, hogy hőmérő méri a helyiség hőmérsékletét, be lehet kapcsolni az ionizátort (és ki lehet kapcsolni), időzítővel rendelkezik, automatikusan szabályozza a páratartalmat, a teljesítmény 3 fokozatban állítható, és van hozzá higrosztát. Ez sajnos az analógtól (ajánlom a megvásárlását) kb. 10℅-ban eltér, ami nekem soknak tűnik. Egyébként eddig erős és megbízható készüléknek mondhatom, amelyet a nagyszerű formatervezésnek köszönhetően (főleg fekete színben) nem fogsz szégyellni.

Hatékony, 3 fokozatú teljesítmény, páratartalom automatikusan szabályozható, ionizátor, halk, higrosztát, időzítő, hőmérő, design, 5 literes tartály, nem csinál tócsát a készülék körül, automatikusan kiürül, ha elfogy a víz.

Nem egészen pontos a beépített higrosztát, nem lehet kikapcsolni a sípolást vezérlés közben.

hoz  Hiteles vásárló

Egyelőre elégedett vagyok. Szép design. Nagyobb helyiségekbe is alkalmas, legalábbis ami az aromaterápiát illeti. A párásítót minimális mértékben próbáltuk ki (nem volt rá szükség), eddig a párásítás teljesítménye jónak tűnik, biztosan a kisebb helyiségekben lesz a legjobb. Nagyobb térben és nem zárt térben rosszabbul párásít, de ez nem a párásító hibája. Be kell tartani a feltételeket - zárt helyiség és megfelelő méret vs. készülék paraméterei. Az egyetlen dolog, ami engem zavar, hogy nem lehet kikapcsolni a háttérvilágítást.

Halk, erős, ideális aromaterápiára (csak el kell találni, hogy hány cseppet kell belecsepegtetni...).

Háttérvilágítás. KIkapcsolva is világít, "éjjelilámpának" jó a gyerekszobába.

hoz  Hiteles vásárló

Gyerekszobában használva nem volt gond a zajjal. Egész éjjel megy a beállított módban. A tartály elég nagy és odafigyeléssel jól tisztítható és feltölthető. Az egyetlen mínuszt a páratartalom-mérő miatt adnám, amely a készüléken kívül található, egy kábelen, de túl közel és a páratartalom mértéke aránytalanul gyorsan növekszik a környezetében, mint a helyiségben. Ez idővel kiegyenlítődik - de a készülék az elején gyakrabban ki- és bekapcsol. Egyébként teljesen elégedett vagyok az árral és a teljesítménnyel is.

Halk, erős, állítható.

A páratartalom-mérő viszonylag közel van a készülékhez.

Kiegészítők

Vízszűrő AIRBI TWIN, CUBE és MIST készülékekhez – fekete Detail

3 590 Ft ÁFA nélkül: 2 827 Ft

TFA 30.5020 páratartalom-mérő ablakba (kültéri használatra is) Detail

8 390 Ft ÁFA nélkül: 6 606 Ft

TFA 30.5027.01 higrométer Detail

TFA 30.5027.01 higrométer

3-4 db raktáron

4 990 Ft ÁFA nélkül: 3 929 Ft

TFA 30.5027.02 higrométer Detail

TFA 30.5027.02 higrométer

3-4 db raktáron

4 923 Ft ÁFA nélkül: 3 876 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Lanaform LA120701 Detail

4 608 Ft ÁFA nélkül: 3 628 Ft

Digitális hőmérő és nedvességmérő - Boneco WX200 Detail

4 608 Ft ÁFA nélkül: 3 628 Ft

Vízszűrő AIRBI TWIN, CUBE és MIST készülékekhez – fehér Detail

3 590 Ft ÁFA nélkül: 2 827 Ft

Airbi Star vízszűrő – fekete Detail

2 990 Ft ÁFA nélkül: 2 354 Ft

Hasonló Termékek

Airbi Twin párásító, fekete Detail
Párásító teljesítmény
0,30 l/óra
Felvett teljesítmény
30 W
Teljesítmény szabályozása
automatikus

30 900 Ft ÁFA nélkül: 24 331 Ft

Stylies HYDRA párásító Detail

Stylies HYDRA párásító

1-2 db raktáron

Párásító teljesítmény
0,42 l/óra
Felvett teljesítmény
35 W
Teljesítmény szabályozása
manuális

34 990 Ft ÁFA nélkül: 27 551 Ft

Stylies Leonis párásító Detail

Stylies Leonis párásító

3-4 db raktáron

Párásító teljesítmény
0,5 l/óra
Felvett teljesítmény
30 W
Teljesítmény szabályozása
automatikus

41 990 Ft ÁFA nélkül: 33 063 Ft

Concept ZV2000 Perfect Air párásító Detail
Párásító teljesítmény
0,4
Felvett teljesítmény
110 W
Teljesítmény szabályozása
manuális

30 480 Ft ÁFA nélkül: 24 000 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2013.08.02
Hiteles vásárló
100 %

Nagyon gyors szállítás. A klímát a boltban ajánlották, amelyet a webáruházon keresztül rendeltem meg és kártyával fizettem ki. A megrendelést körülbelül 17:00 körül küldtem el és a terméket másnap 8:00-kor kaptam meg.