Aqua Spin Activator 3.8 vízélénkítő eszköz
Aqua Spin Activator 3.8 vízélénkítő eszköz
434 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Aqua Spin Activator 3.8 vízélénkítő eszköz

30 nap a visszaküldésre
Ingyenes szállítás
Kiterjesztett garancia

Aqua Spin Activator 3.8 vízélénkítő eszköz

 • Garancia 5 év
 • 434 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 342 512 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 2-7 napon belül küldjük
 • Ne habozzon! 31 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
 • Keresett termék! 10 db kelt el a múlt héten
 • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
 • Nagyon jó értékelés! 97 % megrendelő, aki megvásárolta a terméket
 • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (3)

97%

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 100+vásárolt

Értékelések (1)

Felhasználói értékelés

Csapatunk már egy ideje használja ezt az Aqua Spin Activator 3.8 vízenergetizálót. Szeretnénk megosztani a használatából származó pozitív tapasztalatokat. Munkatársaink úgy érzékelik a hatást, hogy még késő délután is éberek maradnak. További nagy előny volt a könnyű telepítés és a meglévő vízkezelő rendszerre történő bevezetés. Köszönjük!

Értékelések

A LEGELADOTTABB A KATEGÓRIÁBAN

Vízszűrés

Aqua Spin Activator 3.8 vízélénkítő eszköz

Az Aqua Spin készülék egy egyedülálló, vadonatúj fizikai eljárás a tiszta víz energetizálására, egyedi kanyargó vízformával, különleges hullámhosszak és frekvenciák, geometriai formák sugárzása, szerves és szervetlen anyagok különböző, kiváló minőségű elrendezései. A bioenergetizált és aktivált víz megfelel a modern és egészséges életmódnak a vitalitás, az energia, a wellness és az öröm tekintetében. A víz visszanyeri természetes tulajdonságait, és élénkítő és vitalizáló hatással van a szervezetre. Olyan zsenik vízaktiválással kapcsolatos tudása ihlette, mint Viktor Schauberger, Wilhelm Reich, George Lakhovsky és Eckhard Weber.

Az így létrejött kombináció egy olyan eszközt hozott létre, amely számos előnnyel jár az egészségünkre és életünk egyéb aspektusaira nézve. A készüléket a természet és az általa szimulált jelenségek ihlették. Ezek a szimulációk strukturált vizet hoznak létre. Háziállatai, növényei vagy akár a kovászos kenyérsütés is felismeri ezeket az előnyöket.

A legújabb trendek és anyagok alapján készült.

 

Előnyök és paraméterek

 

Bemutatkozik az Aqua Spin Activator 3.8, egy innovatív készülék az ivóvíz minőségének javítására. Ez az aktivátor a Viktor Schauberger elvei által inspirált vortex technológiát alkalmazza, és egy W. Reich elméletein alapuló bioenergia-akkumulátorral van felszerelve. Az Aqua Spin aktivátor ideális kiegészítője a meglévő konyhai szűrőnek vagy szűrőnek, és a vízkezelő rendszer mögé szerelhető, akár otthoni, akár kereskedelmi környezetben.

Ez a készülék egyedülálló in-line lehetőséget biztosít RO rendszerekhez is, és hatékony helyettesítője vagy kiegészítője a golyós energetizátornak (ionizátornak). Egyszeri befektetéssel és rendszeres karbantartási költségek nélkül az Aqua Spin Activator 3.8 karbantartásmentes megoldássá válik az íz javítására. Merítsen ihletet a természetből, mivel ez a készülék olyan természeti jelenségeket szimulál, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a vízre.

A 28 cm hosszú, 8 bar maximális nyomással és 3/8"-os csatlakozóval rendelkező Aqua Spin Activator 3.8 megfelel a legmagasabb "Made in Germany" minőségi előírásoknak. Számíthat a tanúsított alkatrészekre, a modern kialakításra és az 5 év garanciára. Fektessen a minőségbe ezzel az áramellátás nélküli, csúcskategóriás készülékkel, hogy fokozza vízi élményét.

 

Turbulens spirál kanyargás

 

A POM örvénylő spirálmeander élelmiszerekkel érintkezésbe kerülő, bevizsgált anyagból készült. Az emberekre, állatokra és a környezetre ártalmatlannak minősül (az élelmiszerekre vonatkozó törvény szerint). A turbulens spirál a csapvizet egy szinuszos görbén vezeti át, amelyet meandernek is neveznek.

"Meg kell érteni a természetet, aztán lemásolni" - a POM meander alakú spirál kialakítását a természetből másolták le és integrálták egy kompakt készülékbe, ami Viktor Schauberger kutatásaira nyúlik vissza. A turbulens spirál ívelt területein az áramló víz még mikroörvényeket is létrehoz. A víz így egyszer balra, majd ismét jobbra örvénylik. A víz olyan erős vitalizáción megy keresztül, amely egyébként csak közvetlenül a természetben fordul elő.

A turbulencia következtében a spirál csúcsán egy üreg keletkezik. Ez szívóerőt hoz létre a cső közepén, azaz egy imploszív vagy centrifugális erőt, amely kíméletesen eltávolítja a csövekből a mész- és rozsdalerakódásokat. Mindezeket a hatásokat tesztekkel bizonyították. A víz ezzel a folyamattal megelevenedik és energetikailag is megtisztul.

 

Rézspirálok - kiegészítő energiaellátás

 

Kiegészítő technológiai elvként két rézspirált telepítettek. Ezek tulajdonsága, hogy további energiát adnak a víznek. A réz mint fém energetizáló, serkentő és élénkítő hatásúnak számít az emberek, az állatok, a növények és a talaj számára. Az óramutató járásával megegyező irányú spirál és a bal oldali spirál egyidejű használata szándékos, mivel ez a két elv mindenütt megtalálható a természetben. Ezenkívül a bal oldali spirált "energiatisztítónak" vagy "energiát szétoszlatónak" tekintik.rezgések", az óramutató járásával megegyezően pedig "revitalizáló" vagy "energetizáló".

 

Aranyozott orgonasugárzó

 

Az aquaSpin magja az úgynevezett orgonasugárzó. Ez az orgonasugárzó összegyűjti a természetből származó bioenergiát, és képes azt megtisztítani és újra kibocsátani, számos pozitív üzenettel felerősítve az áramló vízbe. A víz így visszanyeri eredeti életminőségét. Az orgonasugárzó egy üreges test a hátán. Ez a természetből származó fénylő anyagokkal van feltöltve. Váltakozó rétegekben szerves pamut, áttetsző törött kristályok és nagy tisztaságú kvarc homok található.

 • 4 borda a kisugárzáshoz
 • Turbo Mini Orgon fénylő pont
 • Bioenergia-akkumulátor (orgon izzó pont) spirális szondával
 • 9 borda sajátos geometriai formával
 • Hiperbolikus csúcs

 

Orgon hőelvezető egy üreges test a hátulján. A kamra belsejében egy kis turbófeltöltő található, egy folytonos rúddal, amely az óramutató járásával megegyező irányba van menetes. A természetből származó fényigényes anyagokkal van feltöltve. Váltakozó rétegekben szerves pamutot, áttetsző törött hegyikristályokat és tiszta kvarc homokot tartalmaz. A sugárzó kilenc bordája a továbbítandó finom bio-vokális információ erősítőjeként szolgál. A szigetelőként működő kilenc borda magas rezgéseinek köszönhetően az orgonasugárzó az orgon sugárzó folyamatosan energetikai tisztulásban van, és nem vesz fel semmilyen negatív külső információt a környezetéből.

Az arany a maga rezgésinformációjával ugyanazokat az életfenntartó tulajdonságokat tartalmazza, mint a Nap fénye, amikor az minden élőlényre, az egész természetre és a víz elemre is rásüt. Az orgonasugárzó további aranyozásával és a hozzá kapcsolódó arany információval a vitalizáló és erősítő hatást gyakorol az egész emberi szervezetre (beleértve az állatokat, növényeket stb.).

A csúcs hiperbolikus alakja lenyomatolja az orgonasugárzó finom információit, és előremenő áramlásban újra felszabadítja azokat a csőben áthaladó víz felé. Ezen kívül a kanyarodó csiga bemeneténél lévő kerek lemezbe egy kis turbó orgonasugárzó van beépítve, amely már a csapvíz irányába sugároz. Összességében a beépített orgonasugárzónak és a kis turbó sugárzónak köszönhetően a víz nagymértékben energetizálódik, és az energiatartományban lévő méreganyagok információi eltávolításra kerülnek.

Paraméterek

Márka:
Szélesség (cm)
28
Magasság (cm)
5,8
Mélység (cm)
4

Paraméterek

Márka:
Szélesség (cm)
28
Magasság (cm)
5,8
Mélység (cm)
4
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

Csapatunk már egy ideje használja ezt az Aqua Spin Activator 3.8 vízenergetizálót. Szeretnénk megosztani a használatából származó pozitív tapasztalatokat. Munkatársaink úgy érzékelik a hatást, hogy még késő délután is éberek maradnak. További nagy előny volt a könnyű telepítés és a meglévő vízkezelő rendszerre történő bevezetés. Köszönjük!

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.06.04