BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
28 990 Ft
3 db raktáron

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
teljesítmény 2,2 kW, grillezőfelület 1 200 cm2, alumínium tapadásmentes felülettel

30 nap a visszaküldésre

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
teljesítmény 2,2 kW, grillezőfelület 1 200 cm2, alumínium tapadásmentes felülettel

  • 28 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 22 827 Ft
3 db raktáron
Már hétfőn el tudjuk küldeni a címre
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Rohnson márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill egy nagy teljesítményű grill, amely ideális az ételek elkészítéséhez különböző alkalmakkor, például családi és baráti grillpartik, partik és egyéb társasági események alkalmával. A 2200 W-os teljesítményének köszönhetően a grill képes gyorsan és hatékonyan grillezni a különböző ételeket a tökéletes eredmény érdekében.

Miben tűnik ki a Rohnson R-2525 Grill Master digitális kontaktgrill?

 

1. Edzett üvegfedél és levehető grillfelület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill egyik fő tulajdonsága a levehető tapadásmentes grillfelület, amely megkönnyíti a tisztítást és a grill optimális állapotban tartását. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyen eltávolíthatja az ételmaradékokat és a zsírt, így a grill mindig használatra kész lesz.

Ezenkívül ez a grill edzett üvegfedéllel van ellátva, amely megvédi az ételeket a felesleges füsttől, miközben felgyorsítja az elkészítést. Ez a funkció lehetővé teszi az ételek gyorsabb és hatékonyabb elkészítését, ami nagy előny a grillen való sütés során.

 

2. Termosztát és bordázott felület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill másik nagyszerű tulajdonsága a kivehető 5 fokozatú termosztát, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és az ételkészítés ellenőrzését. Ennek a funkciónak köszönhetően nagyobb kontrollt gyakorolhat a grillezési folyamat felett, és könnyedén elérheti az ételek kívánt hőfokát.

Ezenkívül ez a grill bordázott felülettel rendelkezik, amelyet a felesleges zsír elvezetésére terveztek. Ezzel a funkcióval könnyedén szabályozhatja az ételek grillezés közben felszívódó zsír mennyiségét, így javítva azok ízét és minőségét. Összességében tehát a Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill számos olyan funkciót és jellemzőt kínál, amelyek ideális választássá teszik minden grillezésért rajongó számára.

 

 

3. A működés fényjelzése és a nagy grillezőfelület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill nagy és mély, 40 x 30 cm-es grillezőfelületet is kínál. Ez a felület bőséges helyet biztosít nagy mennyiségű étel egyszerre történő sütéséhez, így ideális a családdal vagy barátokkal való grillezéshez. A grill ráadásul működési lámpával van felszerelve, amely jelzi, ha a grill készen áll a használatra. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elkezdhesse a grillezést, anélkül, hogy meg kellene várnia, amíg felmelegszik. Összességében tehát a Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a grillezési folyamatot és javítják az eredményül kapott ételek minőségét.

 

4. Egyéb jellemzők

 

  • 140-230 °C-os hőmérséklet-beállítás
  • Szigetelt U alakú fűtőelem a gyorsabb és optimális hőelosztás érdekében
  • A működés fényjelzése
  • Mosogatógépben mosható, mosható alkatrészek
  • Hőszigetelt fogantyúk
  • Sima felület a zöldségek, palacsinták grillezéséhez és az étel hőmérsékletének megtartásához
  • Felvett teljesítmény 2200 W

 

Rohnson R-2525 Grill Master

Paraméterek

EAN
5202561539424
Szín
fekete
Magasság (cm)
16
Szélesség (cm)
55,5
Mélység (cm)
33,8
Tömeg (kg)
4,2

Paraméterek

EAN
5202561539424
Szín
fekete
Magasság (cm)
16
Szélesség (cm)
55,5
Mélység (cm)
33,8
Tömeg (kg)
4,2

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.