BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
28 990 Ft
4 db raktáron

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
teljesítmény 2,2 kW, grillezőfelület 1 200 cm2, alumínium tapadásmentes felülettel

30 nap a visszaküldésre

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master
teljesítmény 2,2 kW, grillezőfelület 1 200 cm2, alumínium tapadásmentes felülettel

A terméket 31 felhasználó tekintette meg
Egy hét alatt 6 felhasználó vásárolta meg a terméket
  • Garancia 4 év
  • 28 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 22 827 Ft
4 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Rohnson márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

BBQ grill Rohnson R-2525 Grill Master

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill egy nagy teljesítményű grill, amely ideális az ételek elkészítéséhez különböző alkalmakkor, például családi és baráti grillpartik, partik és egyéb társasági események alkalmával. A 2200 W-os teljesítményének köszönhetően a grill képes gyorsan és hatékonyan grillezni a különböző ételeket a tökéletes eredmény érdekében.

Miben tűnik ki a Rohnson R-2525 Grill Master digitális kontaktgrill?

 

1. Edzett üvegfedél és levehető grillfelület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill egyik fő tulajdonsága a levehető tapadásmentes grillfelület, amely megkönnyíti a tisztítást és a grill optimális állapotban tartását. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyen eltávolíthatja az ételmaradékokat és a zsírt, így a grill mindig használatra kész lesz.

Ezenkívül ez a grill edzett üvegfedéllel van ellátva, amely megvédi az ételeket a felesleges füsttől, miközben felgyorsítja az elkészítést. Ez a funkció lehetővé teszi az ételek gyorsabb és hatékonyabb elkészítését, ami nagy előny a grillen való sütés során.

 

2. Termosztát és bordázott felület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill másik nagyszerű tulajdonsága a kivehető 5 fokozatú termosztát, amely lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását és az ételkészítés ellenőrzését. Ennek a funkciónak köszönhetően nagyobb kontrollt gyakorolhat a grillezési folyamat felett, és könnyedén elérheti az ételek kívánt hőfokát.

Ezenkívül ez a grill bordázott felülettel rendelkezik, amelyet a felesleges zsír elvezetésére terveztek. Ezzel a funkcióval könnyedén szabályozhatja az ételek grillezés közben felszívódó zsír mennyiségét, így javítva azok ízét és minőségét. Összességében tehát a Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill számos olyan funkciót és jellemzőt kínál, amelyek ideális választássá teszik minden grillezésért rajongó számára.

 

 

3. A működés fényjelzése és a nagy grillezőfelület

 

A Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill nagy és mély, 40 x 30 cm-es grillezőfelületet is kínál. Ez a felület bőséges helyet biztosít nagy mennyiségű étel egyszerre történő sütéséhez, így ideális a családdal vagy barátokkal való grillezéshez. A grill ráadásul működési lámpával van felszerelve, amely jelzi, ha a grill készen áll a használatra. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen elkezdhesse a grillezést, anélkül, hogy meg kellene várnia, amíg felmelegszik. Összességében tehát a Rohnson R-2525 Grill Master BBQ grill számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megkönnyítik a grillezési folyamatot és javítják az eredményül kapott ételek minőségét.

 

4. Egyéb jellemzők

 

  • 140-230 °C-os hőmérséklet-beállítás
  • Szigetelt U alakú fűtőelem a gyorsabb és optimális hőelosztás érdekében
  • A működés fényjelzése
  • Mosogatógépben mosható, mosható alkatrészek
  • Hőszigetelt fogantyúk
  • Sima felület a zöldségek, palacsinták grillezéséhez és az étel hőmérsékletének megtartásához
  • Felvett teljesítmény 2200 W

 

Rohnson R-2525 Grill Master

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561539424
Szín
fekete
Szélesség (cm)
55,5
Magasság (cm)
16
Mélység (cm)
33,8
Tömeg (kg)
4,2

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561539424
Szín
fekete
Szélesség (cm)
55,5
Magasság (cm)
16
Mélység (cm)
33,8
Tömeg (kg)
4,2

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.10.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.