Boneco P400 légtisztító
Boneco P400 légtisztító
134 990 Ft
1 db raktáron

Boneco P400 légtisztító

Boneco P400 légtisztító

 • Márka: Boneco
 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 70 m3
 • 134 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 106 291 Ft
1 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

A BONECO P400 légtisztító szűrői csúcsminőségű tisztító paramétereinek köszönhetően kiváló légkezelő eszköz az allergiások, az asztmások és minden más légúti problémákkal küzdő személyek számára.

A BONECO Healthy Air P400 légtisztító egy csúcsminőségű eszköz kisebb helyiségek légkezelésére. Megfelel az allergiások, az asztmások és az egészségesebb környezetben élni vágyók igényeinek. Rendkívül hatékonyan tisztítja az otthonok vagy irodák levegőjét, az Ön igényei szerint, miközben egy modern kiegészítő is, kifinomult megjelenéssel. A többlépcsős szűrők aktív pajzsként működnek a levegőben lévő legkisebb részecskék ellen is. A BONECO P400 légtisztítóval háromféle szűrőt használhat - az „ALLERGY” szűrőt az allergiában szenvedők igényeihez tervezték, a „BABY” a kisgyermekes családoknak való, míg a „SMOG” dohányosok otthonaiba, a városközpontban élők és más, hasonló légszennyezettségű területekre alkalmas.

Az ALLERGY szűrő tulajdonságai (mellékelve):

Az ALLERGY többszűrős kazetta az allergének több mint 99%-át távolítja el a levegőből. Ez csökkenti az allergiára való hajlamot. A szűrőt az allergiások igényei alapján állították össze. Egy előszűrőből, egy speciális allergiarétegből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ez a kombináció hatékonyan szűri ki a port, a pollent, a hajszálakat, az állati szőröket, a vírusokat, a mikroorganizmusokat, az atkákat és azok spóráit, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A BABY szűrő tulajdonságai:

Biztosítja családja biztonságát a vírusokkal és baktériumokkal szemben. A szabadalmaztatott enzimszűrő technológia hatékony a mikroorganizmusokra. A BABY többszűrős patron egy előszűrőből, egy enzimszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy aktívszén-szűrőből áll. Ez az összetétel hatékonyan távolítja el a port, a pollent, az állati szőröket, a mikroorganizmusokat, a gombákat, a penész spórákat, a baktériumokat, a káros gázokat és a kellemetlen szagokat.

A SMOG szűrő tulajdonságai:

A szűrő dohányzó helyiségekbe alkalmas, valamint olyan városokba, ahol a levegő kipufogó- vagy vegyi gázoktól szennyezett. Csökkenti a dohányfüst, a káros gázok, a formaldehid, a szagok és a kipufogógázok mennyiségét. A finom por több mint 99%-át eltávolítja. A SMOG többszűrős kazetta egy előszűrőből, egy HEPA szűrőből és egy extra hatásos aktívszén rétegből áll.

A BONECO P400 légtisztító tulajdonságai:

 • 1 db Allergy szűrő (mellékelve)
 • a szűrőt a felhasználó választhatja ki, igényeitől függően
 • hatékony levegőtisztítás, egy gombbal
 • azonnali, természetes segítség az allergiában szenvedők számára
 • elegáns kialakítás, kisebb, legfeljebb 20 m² méretű helyiségekbe
 • digitális érintésvezérlés egyszerű és logikus funkciókkal
 • nagyon alacsony energiafogyasztás

Paraméterek

HEPA + szén + por
Teljesítmény szabályozása
manuális, automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
25
Zajszint max. (dB)
60
Szín
fehér
Porérzékelő
igen
Szagérzékelő
nem
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
igen
Magasság (cm)
64,2
Szélesség (cm)
45,0
Mélység (cm)
224 mm
Tömeg (kg)
7,35
Szűrők költsége (Ft/év)
32900

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2019.07.02
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.