A kellemetlen száraz levegő számos otthonban jelent problémát. Ennek oka lehet a központi fűtés, a túlfűtött helyiségek és a tökéletes szigetelés is. A száraz levegő negatív hatással van a légutakra és gyengíti az immunrendszert. A gyermekek, az allergiások és az idősek, akik légzési nehézségekkel küzdenek, nagyon rosszul viselik a száraz levegőt. A száraz levegővel legfőképpen a téli hónapokban gyűlik meg a bajunk, amikor kevesebbet szellőztetünk, fűtünk, így a levegő páratartalma akár 30 %-ra is csökkenhet. Az ember számára az ideális páratartalom azonban 50 % körüli!

Hogyan biztosítsuk a kellemesen meleg, ám páradús levegőt?

A nyári hónapokban a hosszas szellőztetés biztosítja a megfelelő légáramlást, amikor gyakran még éjjel is nyitva vannak az ablakok, ugyanis akkor csökken a kültéri hőmérséklet és így mi nem csupán a szobák hőmérsékletét csökkenthetjük, hanem a lakások és házak átmelegedett falait is lehűthetjük. Éppen ilyen fontos a modern faépületek szellőztetése is. Azonban mi van télen, amikor csupán rövid ideig szellőztetünk?

Az év hidegebb évszakaiban gyakran érzünk kaparó érzést a torkunkban, szemeink égnek, orrunk pedig eldugul. Azonban ezeknek egyáltalán nem muszáj valamilyen betegség tüneteinek lenniük. A száraz levegő is lehet ezek okozója. Hogyan lehet megoldani ezt a problémát? Párásítóval. Elérhető árú, minden típusú szobába megfelelő, és legfőképpen a gyerekszobákban és a hálószobákban fogjuk értékelni.

Boneco

Gondolkozott már azon, hogy beszerez egy légnedvesítőt? Vízgőz elvén működik, amely a levegővel keveredik, ezáltal a levegő lehűl és vele együtt a térbe áramlik. Ennek hála hasonló hatás érhető el, mint a szellőzéssel, otthona pedig egészséges lesz. Ha inkább a tárcsás párásítókat részesíti előnyben, akkor rendkívül csendes működésre, alacsony energiafogyasztásra és jó minőségű párásításra számíthat a tárcsák működésének hála.

Párásítás és tisztítás egyesítve

Számos gyártó csúcsminőségű terméket szeretne gyártani elérhető áron. Figyelje az aktuális kínálatot online és nem csupán pénzt takaríthat meg, hanem nagy hatékonyságú légtisztítós párásítót szerezhet be. Számos kombinált modell természetes párásításra lett tervezve, csendes működés mellett, praktikus funkciókkal kiegészítve. Állítsa be például az időzítőt vagy ellenőrizze a szűrőt. Ráadásul az eredeti dizájn is kedvére lesz. Ne feledje, hogy a piacon egyre közkedveltebb ultrahangos párásítók is kaphatóak, amelyek azonban más elven működnek, így nem használhatóak a légáramlás bebiztosítására. A légáramlásra a párolgás elvén működő párásítók a megfelelőek.

Fontos a teljesítmény, a zajszint, ugyanakkor az ár is

A párásító kiválasztása során kulcsfontosságú a helyiség mérete, amelybe el szeretné helyezni az eszközt. Éppen ettől az értéktől függ a készülék szükséges teljesítménye. Amint megtudja, milyen hatékony készülékre van szüksége, elkezdhet az egyéb funkciókkal és technológiákkal foglalkozni.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Másoknak is ajánlom, hogy ebben a webáruházban vásároljon. Pénteken rendeltem meg a terméket és kedd délelőtt már meg is kaptam. Eddig még nem próbáltam ki a légkondicionálót, mert nem volt akkora hőség. Remélem, hogy az elképzeléseim szerint fog működni.