Légtisztító Concept CA2000 SMART
Légtisztító Concept CA2000 SMART
111 900 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

Légtisztító Concept CA2000 SMART
akár 320 m3/h légteljesítmény, több szűrőfokozat, távvezérlés

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Légtisztító Concept CA2000 SMART
akár 320 m3/h légteljesítmény, több szűrőfokozat, távvezérlés

  • Garancia 2 év
  • 111 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 88 110 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
  • Ne habozzon! 33 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 9 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az Concept márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Légtisztító CA2000 Smart

A Perfect Air termékcsalád CA2000 légtisztítója 7-szeres szűrést kínál, amely a szennyező anyagok akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből, beleértve a baktériumokat és vírusokat is. Legfeljebb 40 m2-es szobákhoz alkalmas.

Megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól 
Szeretné igazán biztonságban érezni magát otthon? A CA2000 egy újabb olyan segédeszköz a sorban, amely segít abban, hogy otthonában tisztább és egészségesebb levegő legyen. Hatékony szűrőrendszerének köszönhetően a baktériumok, vírusok és allergének akár 99,9%-át is eltávolítja a levegőből.

Minden lélegzettel tisztább 
A CA2000 légtisztító segít eltávolítani a szobában keletkező vagy a külső környezetből bejutó szennyező anyagokat. 3 légtisztítási sebességgel és 320 m³/h teljesítménnyel rendelkezik. Csendes, könnyen hordozható és legfeljebb 40 m²-es helyiségekbe való. Modern kialakításának köszönhetően nem zavarja a belső tér megjelenését. Időzítővel és praktikus gyermekzárral van felszerelve. Segít enyhíteni az allergia, a krónikus és akut légzőszervi, szív- és érrendszeri betegségek tüneteit. Eltávolítja a levegőből a port, a különböző allergéneket, baktériumokat, vírusokat, szagokat, szmogot és más veszélyes anyagokat. Kényeztesse magát a jobb és egészségesebb levegőminőséggel.

7-szeres szűrés 
A szűrés a légtisztító legfontosabb része, amely meghatározza a végső levegőminőséget. A CA2000 7-szeres szűrőrendszerrel van felszerelve, amely felfogja a szennyező anyagokat és megakadályozza azok további terjedését. A levegőben lévő szennyező anyagok 99,9%-át képes eltávolítani. Az egyes szűrőrétegek a szennyeződések meghatározott típusait fogják fel, és együttesen tökéletesen tiszta levegőt biztosítanak otthonában. Fejlett technológiájának köszönhetően maga a szűrő figyeli a szűrők aktuális állapotát, és figyelmezteti Önt, ha azok cseréjére van szükség.

Levegőminőség-érzékelő 
A légtisztító érzékeny szennyezésérzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy valós időben láthassa a szobában lévő szálló por (PM2,5) szintjét. Az Auto üzemmód aktiválásával a tisztító teljesen automatizált üzemmódban működik. Leolvassa az aktuális állapotot, és az észlelt értékeknek megfelelően beállítja az optimális tisztítási sebességet. A pontos érték egy világos LED-kijelzőn jelenik meg. A levegő minőségét vizuálisan ellenőrizheti a színes háttérvilágítás segítségével, amely a szennyezettségi szint függvényében változik:

- zöld = kiváló levegőminőség (legfeljebb 60 PM2,5)
- narancssárga = közepes szennyezettségi szint (61-150 PM2,5)
- piros = magas szennyezettségi szint (151 PM2,5 vagy magasabb)


Concept Home mobilalkalmazás 
A tisztítót bárhonnan vezérelheti a Concept Home mobilalkalmazás segítségével, amely ingyenesen elérhető iOS és Android rendszerre is. Távolról be- és kikapcsolhatja, beállíthatja a tisztítási sebességet, vagy akár ellenőrizheti az aktuális légállapotot abban a helyiségben, ahol a készülék van. Ha pedig nem rajong az alkalmazásokért, akkor a távirányítóval vagy közvetlenül a kijelzőn lévő gombokkal is vezérelheti a készüléket.

Minőségi alvás 
A tiszta levegő az alvás minőségére is hatással van, ezért a légtisztító éjszakai üzemmóddal van felszerelve. A SLEEP gomb megnyomásával a víztisztító alvó üzemmódba kerül, és minden lámpa kikapcsol. Ugyanakkor csökkenti a motor teljesítményét, és csendes üzemmódban működik, mindössze 28 dB, ami megfelel egy nagyon csendes helyiségnek, például egy hálószobának. Így még alvás közben is élvezheti a tiszta levegőt, anélkül, hogy bármi is megzavarná. Reggel frissen és üdén fog ébredni.

Szűrő jellemzői 
Porszűrő - felfogja a durva légszennyeződéseket (porszemcsék, haj, hajszálak, pollenek és egyéb szennyeződések). 
Katalitikus szűrő - lebontja az ammóniát, a benzolt és más veszélyes anyagokat, amelyek például új bútorokból és szőnyegekből szabadulnak fel. 
Szénszűrő - elnyeli a mérgező, fullasztó és egyéb szagú gázokat és füstöket, mint például a formaldehid, a benzol és a cigarettafüst. 
Antibakteriális szűrő - elpusztítja a baktériumokat és megakadályozza a penészedést 
HEPA-szűrő 13 - 99,9%-os hatékonysággal veszi fel a 0,1 mikrométeres méretű részecskéket (por, pollen, füst, baktériumok, vírusok, allergének, penészspórák stb.).

UV lámpa és ionizátor 
Az ultraibolya sugárzás elpusztítja a káros baktériumokat, vírusokat, penészgombákat és elnyeli a szagokat. Az ionizátor elektromos kisüléssel növeli a levegőben lévő negatív töltésű ionok (úgynevezett légvitaminok) mennyiségét, amelyek javítják a levegő általános minőségét. Számuk pozitív hatással van a légzés minőségére, az emberi pszichére, jobb koncentrációra, nagyobb teljesítményre és segít a fejfájás leküzdésében. Az ionizátor elnyeli a pozitív töltésű porszemcséket, vírusokat, baktériumokat és eltávolítja a cigarettafüstöt. Mindkét funkció egymástól függetlenül kikapcsolható.

Mi a PM2.5? 
Ezek a levegőben szálló, legfeljebb 2,5 mikrométer átmérőjű részecskék. Hogy reális képet adjunk, ezek a részecskék átmérője akár 28-szor kisebb, mint egy emberi hajszál átmérője, és 36-szor kisebb, mint egy homokszemcse. Belélegezve ezek a szennyeződések káros hatással lehetnek az emberi egészségre.

Perfect Air család 
Párásítók, párátlanítók, légtisztítók... Tiszta és friss levegő otthonának és elméjének. Tekintse meg a Perfect Air termékcsaládnak szentelt külön oldalunkat, és tudja meg, mi minden okozza a rossz levegőt otthonában. Csak kattintson a mellette lévő képre.

Műszaki paraméterek:

- Vonzó kialakítás, amely modern terekbe illeszkedik

- Megfogja a részecskéket, allergéneket, polleneket, szagokat, gázokat, penészspórákat.

- 7 fokozatú légszűrés (5x szűrő + ionizátor + UV-lámpa)

- Légkeringés: 320 m3/h

- Legfeljebb 40 m2-es szobákhoz alkalmas

- Concept Home mobilalkalmazás

- 3 légtisztítási sebesség

- Időzítő: legfeljebb 12 óra

- AUTO üzemmód (a teljesítmény automatikusan alkalmazkodik a szennyezettség mértékéhez)

- SLEEP üzemmód

- Porszemcsés érzékelő LED kijelzővel

- Távirányító

- Hordozó fogantyúk

- Színes háttérvilágítás a szennyeződésnek megfelelően

- Szűrőcsere emlékeztető funkció

- Zajszint: 28 - 55 dB

- Gyermek kzár

- Teljesítmény: 80 W

- Méretek: 370 x 650 x 195 mm

- Szín: fekete / ezüst zár

- Teljesítmény: 80 W

- Méretek: 370 x 650 x 195 mm

- Szín: fekete / ezüst

 

Jellemzők és előnyök:

-7-szeres szűrés

-Automata szennyeződésérzékelő

-HEPA szűrő 13

-Megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól.

-Minden lélegzetvétellel tisztább

-Légminőség-érzékelők

-Concept Home mobilalkalmazás

-minőségi alvás

-UV lámpa és ionizátor

Paraméterek

Márka:
Zajszint (dB)
28
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fekete/ezüst
Szélesség (cm)
37
Magasság (cm)
65
Mélység (cm)
19,5

Paraméterek

Márka:
Zajszint (dB)
28
Zajszint max. (dB)
55
Szín
fekete/ezüst
Szélesség (cm)
37
Magasság (cm)
65
Mélység (cm)
19,5
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04