Olimpia Splendid Aura Di légtisztító
Olimpia Splendid Aura Di légtisztító
69 990 Ft
Több mint 5 db raktáron

Olimpia Splendid Aura Di légtisztító

Ajánljuk
Ingyenes szállítás

Olimpia Splendid Aura Di légtisztító

69 990 Ft
79 990 Ft
Több mint 5 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
Az elérhetőség ellenőrzése 5 -perccel ezelőtt történt
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Olimpia Splendid Aura Di

A kellemetlen szagok, az illékony szerves vegyületek, a finom por, a pollen, a vírusok és a baktériumok ronthatják a levegő minőségét, amelyet belélegzünk. Érzékelőjének köszönhetően a légtisztító folyamatosan figyeli a helyiség levegőjének minőségét, és azonnal észleli a szennyeződést. A levegőminőség-mutató segítségével könnyen láthatja (a szín megváltoztatásával), hogy a levegő minősége romlik vagy javul-e. A négyszintű levegőtisztítás valóban tiszta levegőt biztosít, amely aktívan eltávolítja a kellemetlen szagokat és a pollent. A tisztítószer ionizálóval és UV-lámpával rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a légtisztító semlegesíti a káros ionokat és tisztítja a levegőt.

A multifunkciós panelnek köszönhetően mindig áttekintést kap a levegő minőségéről a LED-es jelzőfények segítségével, amelyek diódákkal figyelmeztetik az aktuális állapotra.

 

Miben tűnik ki az Aura Di?

 

1. Innovatív és kifinomult

Eltávolítja a kellemetlen szagokat, az illékony szerves vegyületeket, a finom port, a pollent, a vírusokat és a baktériumokat, amelyek ronthatnak a belélegzett levegő minőségén.

 

2. 5 szintű légtisztítás

A légtisztító az 5 szintű szűrőrendszernek köszönhetően nagyon jó tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. A légtisztító a következő szűrőket tartalmazza: előszűrő , HEPA szűrő + aktívszén-szűrő + ionizátor + UV-lámpa

 

3. Prémium funkciók

  • Sleep / turbo funkció
  • Automatikus teljesítményszabályozás a levegő minőségétől függően
  • Levegőminőség-érzékelő pontos számokkal
  • Állítható időzítő (max. 8 óra )
  • 3 sebesség

 

4. Hosszú élettartamú szűrők

A légtisztító szűrői megsemmisítik a baktériumokat, felszívják a nedvességet és így megakadályozzák a penészképződést. Ezenkívül még a legfinomabb porrészecskéket és mikroorganizmusokat is elfogja, amivel biztosítja a tiszta levegő kibocsátását. Ugyanakkor ezek a szűrők akár 2000 órát is kibírnak.

 

IONIZÁLÁS vs ÓZON - Hogyan válasszunk?

Némely légtisztító aktívan szűri a levegőt. Ez azt jelenti, hogy negatív ionokat és ózont generál, amellyel javít a levegő minőségén. Néhány párásító is rendelkezik ezzel a funkcióval. Érdemes megérteni, hogy hogyan is működnek ezek a funkciók, mielőtt megvásárolnánk a kiválasztott készüléket.

 

Olimpia Splendid Aura Di légtisztító

Paraméterek

előszűrő + HEPA + szén + UV
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ventilátor fokozatok
3
Zajszint (dB)
25
Zajszint max. (dB)
54
Szín
fehér
Szűrőcsere jelző
igen
Távirányító
nem
Magasság (cm)
58,3
Szélesség (cm)
34,5
Mélység (cm)
17,6
Tömeg (kg)
5,6
Szűrők költsége (Ft/év)
13000

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

Teljesen elégedett vagyok. Ajánlom.

Hepa szűrő, nagy teljesítmény, amely lehetővé teszi a halk működést. Könnyű áthelyezni.

Kicsit gyanúsan működik vagy túl érzékeny a levegő minőségét figyelő szenzor.

hoz  Hiteles vásárló

az igényeinknek ez a légtisztító típus a legmegfelelőbb

szuper, maximálisan elégedett vagyok

semmi

hoz  Hiteles vásárló

A készülék minden tulajdonságot teljesít, ami a leírásban volt. A vezérlése egyszerű, nagyon érzékeny a legkisebb változásra is a levegőben. Nagyon halk. Éjjel nem zavar. Mindig friss a levegő a helyiségben, mintha épp kiszellőztettünk volna. Minden érdeklődőnek csak ajánlani tudom.

hoz  Hiteles vásárló

Elégedett vagyok.

Halk. Energiatakarékos. Jól tisztítja a levegőt - szubjektív megítélés. Szép, visszafogott design.

Kissé költségesebb. Kíváncsi vagyok a szűrők valós élettartamára és moshatóságára, valamint mennyivel lesznek drágábbak hosszabb távon. Kicsit zavar, hogy bár a dióda fénye tompább éjjel, de ugyanúgy világít a plafonra, ami zavaró.

hoz  Hiteles vásárló

Allergiás vagyok és ez a légtisztító tetszett meg elsőként. A többivel összehasonlítva az én szempontból kétségtelenül jobb. A szűrők moshatók, amelyek más márkáknál nagyon drágák. Bárki könnyen tudja vezérelni + távirányítós. A fényszenzor tökéletesen reagál a napnyugtára és a légtisztító szépen halkan működik egész éjjel, reggel a szobában sokkal jobb a levegő. Az ára lehet, hogy kicsit magasabb, de megéri kiadni ezért a termékért, mert egészségből csak egy van. A légtisztítónak köszönhetően még az ablak alatt növekvő nyírfa ellenére is könnyen lélegzek és probléma nélkül (tavaly sokat szenvedtem az allergia miatt). A légtisztító egészen kicsi és könnyű átvinni az egyik szobából a másikba. Hosszú a tápkábele, így bárhol be tudom kapcsolni. A webáruház kérésemre kedvezményt is adott, amit nagyra értékelek! Összességében nagyon elégedett vagyok a légtisztítóval és csak ajánlani tudom - főleg az allergiában szenvedők számára, akik már a szezon elején "szenvednek" :)

Nekem, mint allergiában szenvedő számára kiváló. Nagyszerű teljesítmény, mosható szűrők. Olyan halk éjjel, hogy egyáltalán nem zavar. Mindenféle szagra reagál és gyorsan képes azt eltávolítani.

hoz  Hiteles vásárló

Nem vagyunk semmire sem allergiásak, csak szellőztetünk a gázkazán miatt. A lépcsőházban dohányoznak, valaki pedig úgy főz, mint egy gyári kifőzde (a kutyáinak)... a szagok eltávolítása természetesen nem 100%-os, a légtisztító csak azt a levegőt tudja megtisztítani, amely áthalad rajta, szóval csak akkor tudja teljesen megtisztítani, amikor a baj forrása elmúlik, addig csak elviselhető szinten tartja a levegő minőségét.

Az automata üzemmód éjjel nagyon halk, a teljesítmény elégséges a cigarettafüst eltávolítására, amely a felelőtlen szomszédoktól érkezik.

A plasmaware ikonja villog, elég lenne, ha egyszerűen csak világítana.

Kiegészítők

Aura Di szűrőkészlet Detail

Aura Di szűrőkészlet

Több mint 5 db raktáron

13 890 Ft ÁFA nélkül: 10 937 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2014.06.30
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)