Sakura STAC 12 CPB/K mobil légkondicionáló

Ingyenes szállítás

Sakura STAC 12 CPB/K mobil légkondicionáló

 • Márka: Sakura
 • Garancia év + meghosszabbítás 1 évvel  
 • Ajánlott: 70 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A (EER 2,62)
raktáron 1-2 db van raktáron
 • 155 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 122 827 Ft
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Sakura japán márka STAC 12 CPA/K mobil légkondicionálója közepes méretű helyiségek rugalmas légkondicionálására alkalmas. Ez az egység a K modellsorozatba tartozik, amely a 2019-es év újdonsága, és a modern design jellemzi. A légkondicionáló külön páramentesítő móddalidőzítővel és csendes üzemmóddal rendelkezik. Az automatikus kondenzvíz párologtatónak köszönhetően nem kell kiöntögetnie a kondenzvizet. A vezérlés egyszerű a készülék tetején lévő panel vagy a távirányító használatával. A légkondicionálóhoz tartozékok széles skáláját mellékeljük, többek között egy szigetelő függönyt is a résre nyílt ablakba.

 

Tartozékok: Távirányító, tömlő a meleg levegő elvezetésére, szigetelőfüggöny a behajtott ablakra, adapter a tömlőhöz a behajtott ablakba.

 

A Sakura STAC 12 CPA/K légkondicionáló előnyei

 • Digitális hőmérő és időzítő
 • Automatikus teljesítményszabályozás a kívánt hőmérsékletnek megfelelően
 • A be- és kikapcsolás ideje programozható
 • Cserélhető légszűrő
 • Páramentesítő mód
 • Automatikus kondenzvíz párologtatás
 • Távirányító
 • Modern design és egyszerű telepítés

Paraméterek

Ventilátor fokozatok
3
Zajszint
65 dB
Szín
fehér
Automatikus párologtató
igen
Termosztát
igen (digitális)
Elvezető cső hossza
1,50 m
Automatikus újraindítás
nem
Elvezető cső átmérője
130 mm
Távirányító
igen
Magasság
715 mm
Szélesség
435 mm
Mélység
350 mm
Tömeg
31 kg

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket az Árukeresőn?

hoz  Hiteles vásárló

A klíma csak rövid ideje van meg és eddig nem voltak igazi nagy kánikulák, de már fülledt időben és felhős napon is lehetett érezni a különbséget a helyiségben. A hőmérő talán egy óra elteltével mutatott egy fokkal kevesebbet, de a helyiségben megváltozott a klíma és már normálisan lehetett létezni. Azt javaslom, hogy jól gondoljátok meg a döntéseteket a helyiség mérete alapján - amint kinyitottam a másik helyiségbe vagy az előszobába vezető ajtót, egy pillanat alatt észre lehetett venni, hogy a klíma egy ekkora helyiséggel már nem tud megbirkózni. Mindenképpen ajánlom, hogy nagyobb és erősebb modellt válasszatok - az enyém max. 20m2-re van, 3,32 kw a teljesítménye és mindig maximumra kapcsolom.

Az ár-érték arány szuper. Épp akciós áron vettem, ami 3,3 kW teljesítmény mellett szuper ár volt. A kivitele szerintem kiváló és vaskor. 20 m2 méretű helyiségbe szuper - de szerintem ez a maximum, amit normálisan győz. A cég is jól bevált, már kb. 12 éve importál. Még a Daitsu klímákon gondolkodtam, de azok általában valamivel drágábbak, közben egy kategóriába tartoznak. Az egyik cég, ahova telefonáltam, csak Sakurát forgalmaz ebben a kategóriában.

Mindenképp számoljatok a zajjal. Nem hittem a többi hozzászólásnak, de tényleg így van. Egyszerűen ez egy olyan gép, amely erős, tehát hangos is. De mindenképpen megéri, ha van otthon egy ilyen. Nem tervezek bekapcsolt klíma mellett aludni, hanem előre lehűtöm a hálószobát. A tartót az ablakba az én esetemben a francia erkélyajtóba tenni nem épp egyszerű, de a sínen keresztül az ajtó alsó részén csatlakoztattam és a forró levegő nagyja az ajtó alatt visszajön. Egy összetekert szőnyeggel szigeteltem lent, hogy a levegő tényleg kifelé menjen. A tépőzáras Airlockot még nem használtam.

hoz  Hiteles vásárló

Eddig csak kicsomagoltam (szép) és bekötöttem (működik). Hosszabb ideig még nem használtam. A forró levegőt elvezető cső elég hangosan búg, szóval biztosan jól és erősen meg kéne oldani a rögzítését és a szigetelést (az erkélyajtó alsó felében deszkára cseréltük az üveget, rajta egy nyílással gumis szigeteléssel). Végre nem kell félnem a trópusi nyári napoktól. Ha bekapcsol a kompresszor és teljes erővel hűt, akkor elég hangos. Kipróbáltam bekapcsolt tévé mellett és fel kellett rendesen emelnem a hangerőt. Miután lehűlt a helyiség a beállított hőmérsékletre, akkor egész halk lett (szinte meglepően halk). Hogy milyen gyakran fog maximumra kapcsolni, nem tudom, de elég jó a teljesitménye, szóval nem lesz gond lehűteni a hálószobát és kikapcsolni. A leírásból nekem hiányzott az infó, hogy van-e rajta swing funkció - igen, van. A levegő eloszlatását csak a lamellákkal lehet befolyásolni, amelyeket kézzel kell beállítani (minden nyílás felénél, szóval "szórást" is be lehet állítani). Az automatikus lengést tényleg lassan csinálja fel és le = bezárja a nyílást, teljesen kinyitja stb., illetve van pár stabil helyzet is. Az útmutató szerint tilos hosszabbítót használni. Nagyobb mennyiségű és hosszabb idejű fogyasztásra egy szupermarketben vásárolt hosszabbító nem biztos, hogy elég lesz, ezért jobb egy aljzathoz közeli helyet választani. De feltételezem, hogy egy jó minőségű kábel (vagyis nem egy hétnyílásos monstrum, világító kapcsológombbal, amely már egy bekapcsolt rádió mellett is olvadni kezd, de egy jó földelésű kábel, 2-3 kW elosztással) probléma nélkül győzné.

Kisebb, mint vártam. Elegáns kinézet (tetszik a műanyagon keresztül vetített kijelző). Elég erősen fújja a jeges levegőt.

Ahogy minden mobil klíma esetében - hangos, de néhány (márka nélküli) klímához képest halkabb.

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft ÁFA nélkül: 10 937 Ft

Hasonló Termékek

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi mobil klíma Detail

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi mobil klíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
36 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

174 990 Ft ÁFA nélkül: 137 787 Ft

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi BLACK mobil légkondicionáló Detail

SAKURA STAC 12 CPB/K Wi-Fi BLACK mobil légkondicionáló

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,2
Párátlanító teljesítmény (max.)
36 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

179 990 Ft ÁFA nélkül: 141 724 Ft

Sinclair ASW-12BI ablakklíma Detail

Sinclair ASW-12BI ablakklíma

1-2 db van raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
3,7 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
38 L/24 óra
Légáram mennyiség
480m3/óra

230 899 Ft ÁFA nélkül: 181 811 Ft

Olimpia Splendid Compact mobil klíma Detail

Olimpia Splendid Compact mobil klíma

1 db raktáron

Ingyenes szállítás
Hűtőteljesítmény
2,1 kW
Párátlanító teljesítmény (max.)
24 L/24 óra
Légáram mennyiség
300m3/óra

104 990 Ft ÁFA nélkül: 82 669 Ft

Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 761 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve
2016.03.03
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.