Stick ciklonikus porszívó Rohnson R-1228
Stick ciklonikus porszívó Rohnson R-1228
25 990 Ft
Több mint 5 db raktáron

Stick ciklonikus porszívó Rohnson R-1228
bot- és kézi porszívó, nagy szívóerő, számos tartozékkal

Stick ciklonikus porszívó Rohnson R-1228
bot- és kézi porszívó, nagy szívóerő, számos tartozékkal

  • Garancia 2 év
  • 25 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 20 465 Ft
Több mint 5 db raktáron
Még ma el tudjuk küldeni a címre
  • Ne habozzon! 23 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 8 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Rúd ciklonikus porszívó Rohnson R-1228

A Rohnson R-1228 ciklonikus rúdporszívó innovatív megoldást kínál a hatékony és kényelmes takarítási munkákhoz. Ez a porszívó nemcsak a tisztaság fenntartásában nagyszerű segítség, hanem egyesíti a kézi és a botporszívó funkcióit is, így maximális rugalmasságot biztosít a takarítás során. Használatával mindenféle szőnyeg, padló és egyéb felület könnyen és hatékonyan tisztítható. Legyen szó kemény padlóról, szőnyegről vagy csempéről, ez a porszívó mindent könnyedén és precízen kezel.

A porszívó nagy teljesítményű motorral van felszerelve, amely nagy szívóerőt biztosít. Ez kulcsfontosságú a szennyeződések és a por gyors és hatékony eltávolításához minden felületről. Ciklonikus technológiája tovább növeli a hatékonyságot, a por és a szennyeződés leválasztásával a levegőből, hogy a szívóerő folyamatosan magas szinten maradjon.

Milyen előnyökkel jár a Rohnson R-1228?

 

1. Erőteljes motor és nagy tartály

 

A Rohnson R-1228 porszívó nagy teljesítményű motorral rendelkezik, amely lenyűgöző szívóerőt biztosít. Ennek a technológiának köszönhetően hatékonyan és gyorsan képes eltávolítani a port, a szennyeződéseket és a koszt a különböző felületekről, nagyszerű tisztítási eredményeket biztosítva. Az apró részecskék felszívásának képessége alapos tisztítást és tisztább környezetet biztosít . Az 1 literes portartály praktikus funkciót ad hozzá, amely hosszabb időt tesz lehetővé az ürítések között. Ez a kapacitás elegendő a nagyobb takarításokhoz, megkönnyítve a felhasználók számára a porszívó karbantartását, és lehetővé téve számukra, hogy a takarítás során a leghatékonyabban használják ki az időt.

 

2. Fém teleszkópos cső és ergonomikus fogantyú

 

Afém teleszkópos cső a Rohnson R-1228 porszívó egyik fontos jellemzője, amely nemcsak szilárdságot és tartósságot, hanem rugalmasságot és kényelmetis biztosít takarítás közben. Ennek a teleszkópos csőnek köszönhetően a porszívó hossza könnyen beállítható a felhasználó egyéni igényeihez, így könnyebben elérheti a távolabbi vagy nehezen hozzáférhető területeket.

Azergonomikus fogantyú további kényelmet biztosít a porszívó kezelésénél. Ez az átgondoltan kialakított fogantyú minimalizálja a kéz fáradtságát, miközben szilárd és kényelmes fogást biztosít, ami kulcsfontosságú a hosszabb takarítási munkamenetek során.

 

3. Rugalmas kialakítás és HEPA-szűrő

 

A Rohnson R-1228 porszívó nemcsak nagy hatékonysággal, hanem egyszerű kezelhetőséggel és praktikus tárolással is rendelkezik, így ideális társ a mindennapi takarítási igényekhez. Könnyű súlya hozzájárul a kényelmes használathoz, lehetővé téve a könnyű kezelhetőséget és manipulálhatóságot a takarítási munkák során.

A porszívó ötletes kialakításának köszönhetően 6-7 méteres tápkábellel rendelkezik, amely nagy hatósugarat biztosít. Ez a nagy vezetékhossz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen dolgozhassanak különböző helyiségekben anélkül, hogy folyamatosan konnektorokat kellene váltaniuk. Így a porszívó optimális feltételeket teremt a hatékony takarítási munkamenetekhez.

 

4. Gazdag tartozékok

 

A Rohnson R-1228 porszívó nagy hatékonyságú kefés tartozékkal is fel van szerelve, amely biztosítja a szennyeződés és a por hatékony eltávolítását a különböző felületekről. A 2 az 1-ben résfúvóka rugalmasságot biztosít a kis és nehezen hozzáférhető területek tisztításakor.

Afalra szerelhető tartó praktikus funkció, amely megkönnyíti a tisztítási folyamatot, miközben helyet takarít meg. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a porszívót könnyen tárolják, akár egy szűk helyiségben is, így szükség esetén gyors és kényelmes hozzáférést biztosít.

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561536461
Szín
fekete, sárga, lila, ezüst
Szélesség (cm)
27
Magasság (cm)
115,5
Mélység (cm)
23,5
Tömeg (kg)
2,2

Paraméterek

Márka:
EAN
5202561536461
Szín
fekete, sárga, lila, ezüst
Szélesség (cm)
27
Magasság (cm)
115,5
Mélység (cm)
23,5
Tömeg (kg)
2,2
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere HEPA szűrő Rohnson R-1218 és R-1228 porszívókhoz Detail

5 990 Ft

Szélesség (cm) 6,2, Magasság (cm) 9,6, Mélység (cm) 6,2,
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04