A száraz levegő a család minden tagjának kellemetlenségeket okozhat. Ezen felül a légzési nehézségeket a felnőtteknél és a gyermekeknél is súlyosbítja az allergia vagy a hőmérsékleti ingadozás. Régebben a levegő párásítása a radiátorra akasztható párásítóval volt megoldva, azonban számos kutatás kimutatta, hogy az ilyen kiegészítők inkább dekorációk, mintsem funkcionálisak. Ezen felül a hosszú időn át álló vízben baktériumok jöhettek létre, amelyek a vízzel együtt szétszóródhattak a levegőben. Manapság ezek a régi módú párásítók, valamint az aromalámpák is díszítőelemként szolgálnak a beltérben; azonban rendszeresen tisztítani kell őket.
 
Olyan száraz levegő gyötri otthonában, hogy torka kiszárad és folyamatosan szellőztetnie kell? Szerezzen be olyan minőségi párásítót, amely a radiátoros párologtató formájában lévő kerámia versenytárshoz képest kiváló!
 
  
Némely szobanövény is inkább a magasabb páratartalmat szereti és a téli fűtésszezon nem a legjobb nekik.
 

Ideális ajándék a fa alá

 
 
párásítót még fűtési szezon előtt érdemes beszerezni, ugyanis ebben az időszakban 50 százalék alá csökken a levegő páratartalma, aminek hála a légutak és a nyálkahártya is kiszáradhatnak. Ennek hála torkunk száraz lesz, így folyamatosan nyelnünk, innunk vagy köhögnünk kell. A megfelelően kiválasztott és beállított párásító jelentősen befolyásolhatja az atkák, a baktériumok és a kialakuló gombák eltávolítását. Némely párásító csodás a porosodás ellen. Amennyiben azon töpreng, milyen változatot vásároljon, négy alapvető típus közül választhat. Az ultrahangos párásítók közkedveltek, amelyek vibráló ultrahangos membrán segítségével nedvességet képeznek vízcseppekkel, azaz gőzzel. A drágább modellek ezüst nanorészecskéket tartalmazhatnak, így szűrik az álló vizet a baktériumoktól. Ha védve szeretne lenni a baktériumoktól, fel kell melegítenie a párásítót nyolcvan Celsius fokra, esetleg egyedi antibakteriális szűrővel kell azt ellátnia.
 
Ezen felül nagyon egyszerű és hatékony hideg párás párásítót is vásárolhat, amely hasonló elven működik, mint a lemezes modellek. A beépített ventilátor a párásítószűrőből oszlatja szét a vizet, ennek hála gyorsan növeli a páratartalmat. A lemezes párásítók kombinálják a mechanikus párolgást és a levegő ionizációját, ennek hála meglepő módon még az igényes felhasználók igényeit is kielégítik. Még ha drágábbak is, későbbi gazdaságos működésük során az ár megtérül. Fontos a rendszeres karbantartás. Ez nagyon egyszerű és nem vesz igénybe több, mint öt percet.
 

Tesztelje az illóolajokat

 
A meleg párásítók is közkedveltek. Nem igazán alkalmasak gyerekszobába, azonban az asztmásoknak örömet szereznek. Az álló vízből képződött párának köszönhetően megkönnyítik az asztmások számára a légzést. A működés energiaigényesebb, mégis a leggyakoribb párásítási módszerről van szó. Amennyiben meleg párásítót vásárol, vigyázzon gyermekére.
 
A párásítók segítenek túllendülni a megfázás vagy a betegség tünetein. Néhány változat olyan illat esszenciára szolgáló egyedi szűrővel ellátott, mint amilyen az aromalámpákban is használatos. A belteret így egy pillanaton belül levendula, a gyömbér éles aromája vagy gyümölcsös aroma illatozhatják be. Az ügyes segítő rövid időn belül a háztartás közkedvelt tagjává válik, ugyanis kellemesebbé varázsolja az otthont, valamint megsemmisíti a káros anyagokat.
 
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.09.01
Hiteles vásárló
100 %

Ezt a webáruházat csak ajánlani tudom. Főleg a nagyon gyors egyeztetés és a termék alapján, amelyet megvásároltam. A Winix U450 légtisztító tényleg nagyon jó minőségű készülék. Már egy hét használat után nyugodt lelkiismerettel állíthatom, hogy ez a légtisztító tényleg nagyon jól működik. Jobb a levegő a lakásban, minden port felfog és egyből megtisztítja a levegőt. Kezdődő náthám volt az influenza szezonban, ám azonnal meg is szűntek a tünetek nálam és a barátomnál is. Remélem, hogy a következő héten még jobb lesz a helyzet. Szeretnék venni egyet a szüleimnek is, akiknek egy macskájuk és egy nagy házuk van. Rengeteg náluk a por, de hiszek benne, hogy ugyanolyan elégedettek lesznek a termékkel, akárcsak én és a barátom.