Woods AL310 FC légtisztító
Woods AL310 FC légtisztító
329 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Woods AL310 FC légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor, szűrőcsere-jelző

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Woods AL310 FC légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor, szűrőcsere-jelző

  • Garancia 2 év
  • 329 990 Ft
  • ÁFA nélkül: 259 835 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 4-5 napon belül küldjük
Ne féljen már most karácsonyi ajándékokat vásárolni.
Bontatlan csomagolásban egészen 2024.1.31-ig visszaküldheti.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Woods AL310 FC FC légtisztító

A Woods AL310 FC légtisztító egy modern készülék, amely lehetővé teszi a beltéri levegő hatékony és eredményes tisztítását. Ez a készülék szabadalmaztatott szűrési technológiával rendelkezik, amely ionizációt alkalmaz mind a légtisztítóban, mind a szűrőkben, így a HEPA-szűrőkhöz hasonló szűrési szintet ér el. A Woods AL310 FC légtisztító szűrőcsere-jelzővel is rendelkezik.

Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a Woods légtisztító készülékek magas szűrési szintet képesek elérni az energiafogyasztás és a zajszint töredéke mellett, ami általában ilyen sűrű szűrő használata esetén szükséges. Ez azt jelenti, hogy a Woods AL310 FC légtisztító nemcsak hatékony, hanem gazdaságos és környezetbarát megoldást is jelent a légtisztításhoz.

A készülék alkalmas lakásokban, irodákban és egyéb beltéri helyiségekben való használatra. Kompakt és modern kialakítással rendelkezik, amely jól illeszkedik bármilyen belső térbe. Nagy teljesítményű légtisztítójának köszönhetően a Woods AL310 FC könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, például a port, a polleneket, a mikroorganizmusokat és más szennyeződéseket egy helyiségből.

Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően ez a készülék könnyen és zavartalanul szállítható egyik helyiségből a másikba. Kivételes szűrési technológiájának és alacsony zajszintjének köszönhetően a Woods AL310 FC légtisztító nagyszerű választás mindenkinek, aki törődik az egészségével és gondtalanul szeretné élvezni a tiszta levegőt.

Miben tűnik ki a Woods AL310 FC?

 

1. Hatékony légtisztítás

 

A Woods AL310 FC légtisztító egyik legfőbb előnye a kivételes szűrés, amelyet kínál. Szabadalmaztatott szűrési technológiájának és ionizációjának köszönhetően minimális zaj és energiafogyasztás mellett képes elérni a HEPA-szűrő szintjét. Ez az innovatív technológia 0,0003 mm-es méretig képes a szennyeződések felfogására, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő legtöbb káros részecske hatékonyan eltávolításra kerül.

A Woods AL310 FC légtisztító emellett nagyon gazdaságos is. Úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasszon, mint a hagyományos készülékek, például egy ébresztőóra. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is. Az energiafogyasztás csökkentése manapság nagyon fontos, ezért ez a készülék remek választás mindenkinek, aki alacsonyan szeretné tartani az energiafogyasztást, miközben egészségesebb levegővel rendelkezik otthonában.

 

2. A szűrőrendszer elve

 

A Woods AL310 FC légtisztító azon az elven működik, hogy a helyiség levegőjét egy csendes és energiatakarékos ventilátor folyamatosan keringeti. Ahogy a levegő belép a légtisztítóba, a légrészecskék ionizálódnak, ami megnöveli méretüket és vonzza az ellentétes töltésű felületeket. Ennek eredményeképpen hatékonyabban képesek felfogni és eltávolítani őket. A Woods AL310 FC légtisztító aktív ION HEPA szűrőket használ, amelyek a gyártás során ionizálódnak, hogy magukhoz vonzzák és felfogják a már ionizált légrészecskéket. Ez az eljárás rendkívül hatékony, és ennek eredményeként a légtisztító képes kiváló szűrési szintet nyújtani minimális zaj és energiafogyasztás mellett.

 

3. Aktív ION HEPA-szűrők

 

Az Active ION HEPA szűrők innovatív technológiájának köszönhetően ezek a szűrők sokkal kisebb sűrűségűek lehetnek, mint a hagyományos HEPA szűrők, mégis elérik vagy meghaladják ugyanazt a szűrési szintet. A szűrőközeg egyes rétegei úgy vannak összeállítva, hogy nagy teljes szűrőfelületet és kivételes szűrési kapacitást biztosítsanak. Az Active ION HEPA szűrők szűrési szintje eléri a 99,98%-ot, így biztosítva a káros részecskék hatékony eltávolítását a levegőből és javítva a beltéri levegő minőségét.

 

4. Szénszűrő

 

A Wood's Chem Control szénszűrők kiváló választásnak bizonyulnak a füst, a gázok és a szagok eltávolítására az otthoni levegőből. Ezek a szűrők Németországban készülnek a legmagasabb minőségű szénből, így biztosítva a szagok eltávolításának nagy hatékonyságát. A Wood's Chem Control szénszűrők nagy sűrűségű aktív szénnel készülnek, ami azt jelenti, hogy nagy szűrési kapacitással rendelkeznek, és hosszú ideig tartó és megbízható szintű levegőtisztaságot biztosítanak. Ezek a tulajdonságok teszik a Wood's Chem Control szénszűrőket nagyszerű megoldássá mindazok számára, akik tiszta és egészséges levegőt szeretnének otthonukban.

 

5. Egyéb jellemzők

 

  • Kompakt és nagy teljesítményű
  • Aktív ION HEPA szűrő
  • Nagyon alacsony energiafogyasztás
  • Eltávolítja a port, a polleneket és más káros részecskéket
  • Nagy kapacitású szénszűrő (tartozék)
  • A látható intézetben a legjobban tesztelt
  • Svédországban gyártott szűrő és légtisztító

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857501038
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857501038
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere aktív ION HEPA szűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

23 990 Ft

Csereszemcsés szénszűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

24 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.11.19
Hiteles vásárló
100 %

Azért választottam ezt a webáruházat, mert a termékek raktáron voltak, amelyeket szerettem volna megrendelni, ráadásul az ár és az értékelések is jók voltak. Ez tényleg egy olyan webáruház, amely olyan dolgokat kínál, amelyeket a lehető leggyorsabban képes is szállítani. A kommunikáció nagyszerű volt. Nincs semmi észrevételem.