Woods AL310 légtisztító
Woods AL310 légtisztító
311 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Woods AL310 légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Woods AL310 légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor

 • Márka: Woods
 • Garancia 2 év
 • 311 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 245 661 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 4-5 napon belül küldjük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Woods AL310 légtisztító

A Woods AL310 légtisztító egy modern készülék, amely lehetővé teszi a beltéri levegő hatékony és eredményes tisztítását. Ez a készülék szabadalmaztatott szűrési technikával rendelkezik, amely ionizációt alkalmaz mind a légtisztítóban, mind a szűrőkben, így a HEPA-szűrőkhöz hasonló szűrési szintet ér el.

Ezzel az innovatív technológiával a Woods légtisztítók magas szűrési szintet képesek elérni a normál esetben ilyen sűrű szűrő használata esetén szükséges energiafogyasztás és zajszint töredéke mellett. Ez azt jelenti, hogy a Woods AL310 légtisztító nemcsak hatékony megoldást jelent a légtisztításhoz, hanem gazdaságos és környezetbarát megoldást is.

A készülék alkalmas lakásokban, irodákban és egyéb beltéri helyiségekben való használatra. Kompakt és modern kialakítással rendelkezik, amely jól illeszkedik bármilyen belső térbe. Nagy teljesítményű légtisztítójának köszönhetően a Woods AL310 könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, például a port, a polleneket, a mikroorganizmusokat és más szennyeződéseket egy helyiségből.

Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően ez a készülék könnyen és zavartalanul szállítható egyik helyiségből a másikba. Kivételes szűrési technológiájának és alacsony zajszintjének köszönhetően a Woods AL310 légtisztító készülék kiváló választás mindenkinek, aki törődik az egészségével, és gondtalanul szeretné élvezni a tiszta levegőt.

Miben tűnik ki a Woods AL310?

 

1. Hatékony légtisztítás

 

A Woods AL310 légtisztító egyik legfőbb előnye a kivételes szűrés, amit kínál. Szabadalmaztatott szűrési technológiájának és ionizációjának köszönhetően minimális zaj és energiafogyasztás mellett képes elérni a HEPA-szűrő szintjét. Ez az innovatív technológia 0,0003 mm-es méretig képes a szennyeződések felfogására, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő legtöbb káros részecske hatékonyan eltávolításra kerül.

A Woods AL310 légtisztító emellett nagyon gazdaságos is. Úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasszon, mint a hagyományos készülékek, például az ébresztőóra. Ez nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is. Az energiafogyasztás csökkentése manapság nagyon fontos, ezért ez a készülék remek választás mindenkinek, aki alacsonyan szeretné tartani az energiafogyasztást, miközben egészségesebb levegővel rendelkezik otthonában.

 

2. A szűrőrendszer elve

 

A Woods AL310 légtisztító azon az elven működik, hogy a helyiség levegőjét egy csendes és energiatakarékos ventilátor folyamatosan keringeti. Ahogy a levegő belép a légtisztítóba, a légrészecskék ionizálódnak, ami megnöveli méretüket és vonzza az ellentétes töltésű felületeket. Ennek eredményeképpen hatékonyabban képesek felfogni és eltávolítani őket. A Woods AL310 légtisztító Active ION HEPA szűrőket használ, amelyeket a gyártás során ionizálnak, hogy a már ionizált légrészecskéket magukhoz vonzzák és felfogják. Ez az eljárás rendkívül hatékony, és ennek eredményeként a légtisztító kiváló szűrési szintet képes nyújtani minimális zaj és energiafogyasztás mellett.

 

3. Aktív ION HEPA-szűrők

 

Az Active ION HEPA szűrők innovatív technológiájának köszönhetően ezek a szűrők sokkal kisebb sűrűségűek lehetnek, mint a hagyományos HEPA szűrők, mégis elérik vagy meghaladják ugyanazt a szűrési szintet. A szűrőközeg egyes rétegei úgy vannak összeállítva, hogy nagy teljes szűrőfelületet és kivételes szűrési kapacitást biztosítsanak. Az Active ION HEPA szűrők szűrési szintje eléri a 99,98%-ot, így biztosítva a káros részecskék hatékony eltávolítását a levegőből és javítva a beltéri levegő minőségét.

 

4. Szénszűrő

 

A Wood's Chem Control szénszűrők kiváló választásnak bizonyulnak a füst, a gázok és a szagok eltávolítására az otthoni levegőből. Ezek a szűrők Németországban készülnek a legmagasabb minőségű szénből, így biztosítva a szagok eltávolításának nagy hatékonyságát. A Wood's Chem Control szénszűrők nagy sűrűségű aktív szénnel készülnek, ami azt jelenti, hogy nagy szűrési kapacitással rendelkeznek, és hosszú ideig tartó és megbízható szintű levegőtisztaságot biztosítanak. Ezek a tulajdonságok teszik a Wood's Chem Control szénszűrőket nagyszerű megoldássá mindazok számára, akik tiszta és egészséges levegőt szeretnének otthonukban.

 

5. Egyéb jellemzők

 

 • Kompakt és nagy teljesítményű
 • Aktív ION HEPA szűrő
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás
 • Eltávolítja a port, a polleneket és más káros részecskéket
 • Nagy kapacitású szénszűrő (tartozék)
 • A látható intézetben a legjobban tesztelt
 • Svédországban gyártott szűrő és légtisztító

Paraméterek

EAN
7332857500307
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12

Paraméterek

EAN
7332857500307
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere aktív ION HEPA szűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

23 990 Ft

Csereszemcsés szénszűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

24 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.08.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)