Woods AL310 légtisztító
Woods AL310 légtisztító
311 990 Ft
Raktáron a külső raktáron

Woods AL310 légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Woods AL310 légtisztító
akár 300 m3/h légteljesítmény, aktív ION HEPA és szénszűrő, ionizátor

 • Garancia 2 év
 • 311 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 245 661 Ft
Raktáron a külső raktáron
Általában 4-5 napon belül küldjük
 • Ne habozzon! 38 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
 • Keresett termék! 10 db kelt el a múlt héten
 • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
 • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Woods AL310 légtisztító

Woods AL310 légtisztító egy modern készülék, amely lehetővé teszi a beltéri levegő hatékony és eredményes tisztítását. Ez a készülék szabadalmaztatott szűrési technológiával rendelkezik, amely ionizációt alkalmaz mind a légtisztítóban, mind a szűrőkben, így a HEPA-szűrőkhöz hasonló szűrési szintet ér el.

Ennek az innovatív technológiának köszönhetően a Woods légtisztító készülékek magas szűrési szintet képesek elérni az energiafogyasztás és a zajszint töredéke mellett, amely általában ilyen sűrű szűrő használata esetén szükséges. Ez azt jelenti, hogy a Woods AL310 légtisztító nemcsak hatékony, hanem gazdaságos és környezetbarát megoldást is jelent a légtisztításhoz.

A készülék lakásokban, irodákban és egyéb beltéri helyiségekben való használatra alkalmas. Kompakt és modern kialakítással rendelkezik, amely jól illik bármilyen belső térbe. Nagy teljesítményű légtisztítójának köszönhetően a Woods AL310 könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, például a port, a pollent, a mikroorganizmusokat és más szennyező anyagokat egy helyiségből.

Könnyű súlyának és kompakt méretének köszönhetően ez a készülék könnyen és zavartalanul mozgatható egyik helyiségből a másikba. Kivételes szűrési technológiájának és alacsony zajszintjének köszönhetően a Woods AL310 légtisztító készülék kiváló választás mindenkinek, aki törődik az egészségével és gondtalanul szeretné élvezni a tiszta levegőt.

Miben tűnik ki a Woods AL310?

 

1. Hatékony légtisztítás

 

A Woods AL310 légtisztító egyik legfőbb előnye a kivételes szűrés, amit nyújt. Szabadalmaztatott szűrési technológiájának és ionizációjának köszönhetően a HEPA szűrők szintjét képes elérni, minimális zaj és energiafogyasztás mellett. Ez az innovatív technológia 0,0003 mm-es méretig képes a szennyeződések felfogására, ami azt jelenti, hogy a levegőben lévő legtöbb káros részecske hatékonyan eltávolításra kerül.

A Woods AL310 légtisztító emellett nagyon gazdaságos is. Úgy tervezték, hogy kevesebb energiát fogyasszon, mint a hétköznapi készülékek, például az ébresztőóra. Ezzel nemcsak pénzt takarít meg, hanem a környezetet is kíméli. Az energiafogyasztás csökkentése manapság nagyon fontos, ezért ez a készülék remek választás mindenkinek, aki alacsonyan szeretné tartani az energiafogyasztást, miközben egészségesebb levegővel rendelkezik otthonában.

 

2. A szűrőrendszer elve

 

A Woods AL310 légtisztító azon az elven működik, hogy a helyiség levegőjét folyamatosan keringeti egy csendes és energiatakarékos ventilátor. Ahogy a levegő belép a légtisztítóba, a levegő részecskéi ionizálódnak, ami megnöveli méretüket és vonzza az ellentétes töltésű felületeket. Ennek eredményeképpen hatékonyabban lehet kiszűrni és eltávolítani őket. A Woods AL310 légtisztító aktív ION HEPA szűrőket használ, amelyek a gyártás során ionizálnak, hogy magukhoz vonzzák és felfogják a levegő már ionizált részecskéit. Ez a folyamat rendkívül hatékony, és ennek eredményeként a légtisztító kiváló szűrési szintet képes nyújtani minimális zaj és energiafogyasztás mellett.

 

3. Aktív ION HEPA-szűrők

 

Az aktív ION HEPA szűrők innovatív technológiájának köszönhetően ezek a szűrők sokkal kisebb sűrűségűek, mint a hagyományos HEPA szűrők, mégis elérik vagy meghaladják ugyanazt a szűrési szintet. A szűrőközeg egyes rétegei úgy vannak összeállítva, hogy nagy teljes szűrőfelületet és kivételes szűrési kapacitást biztosítsanak. Az aktív ION HEPA szűrők szűrési szintje eléri a 99,98%-ot, így biztosítva a káros részecskék hatékony eltávolítását a levegőből és javítva a beltéri levegő minőségét.

 

4. Szénszűrő

 

Wood's Chem Control szénszűrők kiváló választásnak bizonyulnak a füst, a gázok és a szagok eltávolítására az otthoni levegőből. Ezek a szűrők Németországban készülnek a legmagasabb minőségű szénből, így biztosítva a szagok eltávolításának nagy hatékonyságát. A Wood's Chem Control szénszűrők nagy sűrűségű aktív szénnel készülnek, ami azt jelenti, hogy nagy szűrési kapacitással rendelkeznek, és hosszú ideig tartó és megbízható szintű légtisztaságot biztosítanak. Ezek a tulajdonságok teszik a Wood's Chem Control szénszűrőket nagyszerű megoldássá mindazok számára, akik tiszta és egészséges levegőt szeretnének otthonukban.

 

5. Egyéb jellemzők

 

 • Kompakt és nagy teljesítményű
 • Aktív ION HEPA szűrő
 • Nagyon alacsony energiafogyasztás
 • Eltávolítja a port, a polleneket és más káros részecskéket
 • Nagy kapacitású szénszűrő (tartozék)
 • A látható intézetben a legjobban tesztelt
 • Svédországban gyártott szűrő és légtisztító

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857500307
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott hely (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12

Paraméterek

Márka:
EAN
7332857500307
előszűrő, ION HEPA szűrő + szénszűrő + ionizáció
Teljesítmény szabályozása
automatikus
Ajánlott hely (m2)
60
Szín
fehér
Szélesség (cm)
51
Magasság (cm)
61
Mélység (cm)
16
Tömeg (kg)
12
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Csere aktív ION HEPA szűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

23 990 Ft

Csereszemcsés szénszűrő a Woods AL310 / AL310 FC készülékhez Detail

24 990 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04