AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi páramentesítő és légtisztító
AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi páramentesítő és légtisztító
93 990 Ft
Kérésre

AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi páramentesítő és légtisztító
légtisztító funkció, Wi-Fi, nagy teljesítmény, akár 12 l/nap, csendes működés, alacsony fogyasztás, időzítő

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi páramentesítő és légtisztító
légtisztító funkció, Wi-Fi, nagy teljesítmény, akár 12 l/nap, csendes működés, alacsony fogyasztás, időzítő

 • Márka: AERIUM
 • Garancia 2 év
 • 93 990 Ft
 • ÁFA nélkül: 74 008 Ft
Kérésre
Készleten nem lévő áruk
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az AERIUM márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

Páramentesítő légtisztítóval AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi

AzAERIUM DH12W HEPA Wi-Fi párátlanító és légtisztító egy kombinált készülék, amely egyszerre szolgál párátlanítóként és légtisztítóként. Segít fenntartani az optimális páratartalmat az otthonban, kényelmes és egészséges környezetet teremtve. A megfelelő relatív páratartalom 45% és 55% között mozog, a túl magas vagy túl alacsony páratartalom negatív hatással lehet az ember egészségére és közérzetére. Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi segít ebben az optimális tartományban tartani a páratartalmat.

Emellett a relatív páratartalom csökkentése segít megoldani az ablaküvegeken és a falakon jelentkező harmatproblémákat. Ez a folyamat a penész és a poratkák formájában megjelenő allergének kialakulásának visszaszorításában is segít. Ez csökkentheti az allergiás reakciók kockázatát, javíthatja a beltéri levegő minőségét és egészségesebb környezetet teremthet. Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi HEPA szűréssel van felszerelve , amely a 0,3 mikronos méretig terjedő részecskék 99,97%-át, például a porszemcséket, polleneket, baktériumokat és vírusokat is felfogja. Ez a szűrő lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását a helyiségből és a levegő minőségének javítását. Ezenkívül ez a párátlanító Wi-Fi funkcióval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a mobilalkalmazáson keresztüli vezérlést, így könnyebbé teszi a használatát.

A készülékhez tartozik egy tömlő az önleeresztő kondenzvíz elvezetéséhez.

 

 

MEGFELELŐ TELJESÍTMÉNY

Az akár napi 12 literes párátlanító kapacitás biztosítja, hogy a készülék tágas helyiségekbe is alkalmas legyen, és rövid idő alatt nagy mennyiségű nedvességet szárítson ki.

 

DIGITÁLIS KIJELZŐ

A párátlanító digitális kijelzővel rendelkezik, amely mutatja a helyiség aktuális páratartalmát és a párátlanító működésével kapcsolatos egyéb információkat.

 

NAGY TÁRGY

A készülékhez egy nagyméretű, akár 3,2 literes víztartály is tartozik, amely lehetővé teszi a hosszú távú működést anélkül, hogy rendszeresen ki kellene önteni a vizet.

 

WI-FI VEZÉRLÉS

A készülék Wi-Fi vezérlési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a párátlanító állapotát egy mobilalkalmazás segítségével vezéreljék és nyomon kövessék.

Miben tűnik ki az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi készülék?

 

1. Nagyon csendes működés

 

Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi légtisztítóval ellátott párátlanító kiemelkedő tulajdonsága, hogy a maximális zajszintje mindössze 45 dB. Ez azt jelenti, hogy normál működés közben nem kelt zavaró zajt, ami fontos azon felhasználók számára, akik békés és csendes környezetet szeretnének teremteni otthonukban. Ennek az alacsony zajszintnek köszönhetően a párátlanítót egy olyan helyiségben is elhelyezheti, ahol gyakran tartózkodik, anélkül, hogy zavarná Önt. Ez különösen fontos éjszaka, amikor nyugodt környezetre van szüksége az alváshoz.

 

2. Digitális kijelző

 

Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi légtisztítóval ellátott párátlanító modern digitális kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen nyomon követhessék a helyiség aktuális páratartalmát. A kijelző a relatív páratartalom pontos mérésétmutatja, így a felhasználók pontosabban szabályozhatják és ellenőrizhetik a helyiség páratartalmát. A digitális kijelző nagyon világos és könnyen leolvasható, így a felhasználók azonnal láthatják a szoba aktuális páratartalmi állapotát. Az alvó üzemmód aktiválásakor a kijelző intenzitása lehalványul, hogy ne zavarjon senkit az éjszaka folyamán.

 

3. Teljes körű légtisztítás

 

Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi légtisztítóval ellátott páramentesítő készülék kiváló minőségű HEPA-szűrővel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy hatékonyan képes a levegőben lévő szennyeződések felfogására és eltávolítására. A HEPA-szűrőt úgy tervezték, hogy 0,3 mikronos méretű részecskéket is felfogjon, amelyek közé olyan klasszikus allergének tartoznak, mint a poratka vagy a pollen. Ez a szűrő annyira hatékony, hogy allergiásoknak, asztmásoknak vagy más légúti problémákkal küzdőknek is ajánlott. A HEPA-szűrő könnyen cserélhető, és rendszeres cseréje biztosítja, hogy a páramentesítő folyamatosan egészségesebb és tisztább szobai levegőt biztosítson.

 

4. Wi-Fi vezérlés

 

Az AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi légtisztítóval ellátott párátlanító Wi-Fi-kompatibilis, és a népszerű TUYA SMART mobilalkalmazással (Google Play és App store ) vezérelhető . Ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és kényelmesen vezéreljék a párátlanítót bárhonnan, ahol internetkapcsolattal rendelkeznek. Ezzel a funkcióval a felhasználók akkor is beállíthatják és nyomon követhetik a párátlanító állapotát és a helyiség páratartalmát, amikor nincsenek otthon. Ezenkívül az alkalmazással szabályozhatják a ventilátor intenzitását vagy beállíthatják a kikapcsolási időzítőt.

 

5. Egyéb funkciók

 

További funkciókként értékelni fogja:

 • SMART alkalmazás a távvezérléshez
 • Mosás szárítási mód (folyamatos üzemmód)
 • Nedvességjelző
 • Állítható időzítő (2/4/8 óra)
 • 3 ventilátor sebesség (alvó üzemmód/alacsony/magas)
 • Görgők a könnyű kezeléshez
 • A teli tartály vizuális jelzése
 • Automatikus bek apcsolás az utoljára beállított üzemmódban áramszünet után

 

AERIUM DH12W HEPA Wi-Fi

Paraméterek

EAN
8594208500537
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-32
Ajánlott (m2)
20
Zajszint max. (dB)
45
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
3,2
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Mosás szárítási mód
igen
Magasság (cm)
56
Szélesség (cm)
29,5
Mélység (cm)
29,5
Tömeg (kg)
12
Wi-Fi vezérlés
igen
Tömlő
a csomag része

Paraméterek

EAN
8594208500537
Üzemelési hőm. tartomány (°C)
5-32
Ajánlott (m2)
20
Zajszint max. (dB)
45
Szín
fehér
Tartály űrtartalma (l)
3,2
Higrosztát
igen (digitális)
Automatikus újraindítás
igen
Kondenzátum elvezetése
gravitációs / tartály
Mosás szárítási mód
igen
Magasság (cm)
56
Szélesség (cm)
29,5
Mélység (cm)
29,5
Tömeg (kg)
12
Wi-Fi vezérlés
igen
Tömlő
a csomag része

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2022.05.27
Hiteles vásárló
100 %

Előre utalással fizettem. A megerősítő mailben minden szükséges adatot megtaláltam az azonosítón kívül. Mármint ott volt, csak nem vettem észre. A levélhez csatolva küldték a számlát. Ezt nem vártam, mert a levelet a megrendelés után azonnal megkaptam. Más szavakkal, jobb lenne, ha javítanának a megerősítő mail szövegén. Meg kéne benne említeni az azonosítót és a mellékelt számlát. És így már tényleg minden tökéletes lesz :-)