Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G hordozható projektor
Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G hordozható projektor
108 990 Ft
Több mint 5 db raktáron

Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G hordozható projektor
1080P, 2500 lm fényerő, automatikus fókuszálás, integrált AI hangszóró, Wi-Fi 5G csatlakoztatva, automatikus dőléskorrekció, HDMI bemenet

Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G hordozható projektor
1080P, 2500 lm fényerő, automatikus fókuszálás, integrált AI hangszóró, Wi-Fi 5G csatlakoztatva, automatikus dőléskorrekció, HDMI bemenet

  • Garancia 2 év
149 900 Ft
108 990 Ft
Kedvezmény kóddal
"TAVASZ24"
HOLNAP LEJÁR
A kedvezménykód automatikusan alkalmazásra kerül a kosárban.
Több mint 5 db raktáron
Már holnap el tudjuk küldeni a címre
  • Ne habozzon! 35 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
  • Keresett termék! 5 db kelt el a múlt héten
  • Tapasztalat által igazolt! 80+ megrendelő vásárolt összesen
  • Nagyon jó értékelés! 90 % megrendelő, aki megvásárolta a terméket
  • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (3)

90%

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 80+vásárolt

Értékelések (1)

Felhasználói értékelés

Nem vettünk észre semmilyen problémát. Minden videót és fényképet le tudtunk futtatni. Az előre telepített lejátszó tartalmaz egy sor kodeket, így olyan videókat is le tudtunk játszani, amelyek nem működtek az okostévénkön. A kivetítő nem rendelkezik Google Play funkcióval, helyette az alkalmazások letöltésére és telepítésére használt saját alkalmazással helyettesíti azt. Tesztelésünk során kipróbáltuk a YouTube-ot, a Netflixet, az AmazonPrime-ot, az HBO-t és a Disney+-t is. A mobil zúzást is teszteltük ezen a modellen. A szükséges crush alkalmazást telepítettük a mobilra és a kivetítőre is, és minden gond nélkül működött.

Értékelések

Aerium D3500 UHD AI WI-FI 5G hordozható kivetítő

Képzelje el a kép és hang világát a tenyerében - mindezt azAerium D3500 UHD AI WI-FI 5G hordozható projektorral. Ez a csodálatos eszköz a legújabb technológiát ötvözi, hogy igazán lenyűgöző vizuális élményt nyújtson. Az 1080P felbontással és 2500 lm fényerővel az Aerium D3500 nem csak fényes és éles képet, hanem élénk és élethű színeket, amelyek teljesen új szintre emelik a prezentációt, a filmestet vagy a játékkalandot.

A projektor egyik legfontosabb jellemzője az autofókusz, amely biztosítja, hogy a kép mindig tökéletes fókuszban legyen, bárhová is helyezi. Nem kell többé időt töltenie a fókusz manuális beállításával, így teljes mértékben a bemutatni kívánt tartalomra koncentrálhat. A beépített AI hangszóró kiváló minőségű hangsávot biztosít a képhez, legyen szó zenéről, párbeszédről vagy effektekről. Ez ideális kisebb helyiségekben vagy olyan helyzetekben, ahol nem akar vagy nem tud külső hangszórókat csatlakoztatni.

Az Aerium D3500 Wi-Fi 5G csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, ami gyors és stabil adatátvitelt jelent. Ez lehetővé teszi, hogy különböző eszközökről streameljen tartalmakat, vagy akár fizikai kapcsolat nélkül mutasson be tartalmakat. Az automatikus dőléskorrekció egy másik kiváló funkció, amelyet ez a kivetítő kínál. Ha a projektor nem pontosan párhuzamosan helyezkedik el a képernyővel vagy a fallal, az automatikus dőléskorrekció beállítja a képet, hogy az egyenes és lenyűgöző maradjon. És természetesen nem feledkezhetünk meg a HDMI-bemenetről sem, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztasson különböző eszközöket, például laptopokat, játékkonzolokat vagy Blu-ray lejátszókat, és tartalmukat a nagy vetítővászonra streamelje.

 

NAGY FELBONTÁS

A projektor nagy, 1080P felbontással büszkélkedhet, amely minden bemutatott képen hű és részletes látványt biztosít.

 

TISZTA KÉP

A 2500 lm fényerősségű fény erővel a világos és lenyűgöző kép garantáltan magával ragad minden nézőt.

 

BEÉPÍTETT HANGSZÓRÓ

Abeépített AI hangszóró gazdag és kiváló minőségű hangsávval egészíti ki a képet, fokozva az általános nézési élményt.

 

WI-FI CSATLAKOZTATHATÓSÁG

A kivetítő a beépített Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően lehetővé teszi a videók és fényképek közvetlen kivetítését, így nincs szükség további eszközökre.

 

Melyek az Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G hordozható projektor elsődleges előnyei?

 

Aerium D3500 UHD AI 5G WIFI

1. Kiváló minőségű és tiszta képek

 

Az Aerium D3500 UHD AI AI Wi-Fi 5G hordozható projektor a funkciók nagyszerű kombinációját hozza a vizuális prezentációk és a szórakoztatás világába. Az 1080P felbontással lenyűgöző részletességet és tiszta képeket kínál, amelyek kiemelik a tartalom minden aspektusát. A 2500 lumen fényerőt elérő fényerő biztosítja, hogy a kép nem csak éles, de elég fényes is legyen a legkülönbözőbb környezetekben, beleértve a világos szobákat és a kültéri vetítéseket. A projektor akár UHD felbontású médiát is képes kivetíteni, de a valódi kép, amit nyújt, 1080P.

Akár sötét szobában, akár környezeti fényben vetít, az Aerium D3500 projektor gondoskodik arról, hogy képe kiemelkedő legyen. A felbontás, a fényerő és a tiszta kép megjelenítésének képessége még nappal is lenyűgöző vizuális minőséget biztosít minden élményhez, amely magával ragadja és meggyőzi a közönséget.

 

2. Automatikus fókusz és képkorrekció

 

Az Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G projektor nem csak nagyszerű képminőséget kínál, hanem leegyszerűsíti az általános felhasználói élményt is. Az automatikus fókusznak köszönhetően nem kell időt töltenie a kép kézi finomhangolásával - a projektor gondoskodik arról, hogy minden részlet tökéletes fókuszban legyen, függetlenül attól, hogy hová helyezi a készüléket.

Ezenkívül az Aerium D3500 projektor automatikus képkorrekciós funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha a projektor nem pontosan párhuzamosan helyezkedik el a képernyővel vagy a fallal, az automatikus dőléskorrekció úgy állítja be a képet, hogy az még mindig egyenes és lenyűgöző legyen. Ez a funkció leegyszerűsíti a projekt beállítását, és biztosítja, hogy prezentációi, filmjei vagy játékai mindig optimális minőségben jelenjenek meg.

Aerium D3500 UHD AI 5G WIFI

 

Aerium D3500 UHD AI 5G WIFI

3. Integrált AI hangszóró és Wi-Fi csatlakoztathatóság

 

Az Aerium D3500 UHD AI Wi-Fi 5G projektor a csúcstechnológiát hozza el a multimédiás élmények világába. Az integrált AI hangszóróval a kép nemcsak vizuálisan fejlődik, hanem gazdag hangsávot is kap. Ez az innovatív hangszóró képes automatikusan a tartalomhoz hangolni a hangkimenetet, így a zene tisztán szól, a párbeszédek pedig jól kivehetők, függetlenül attól, hogy mit nézel.

A Wi-Fi 5G csatlakoztathatósággal pedig a projektor határtalan lehetőségek előtt nyitja meg az utat. Zökkenőmentesen és gyorsan streamelhet tartalmakat közvetlenül a vetítővászonra vagy a falra a közelében lévő eszközökről. Ez a nagy teljesítményű kapcsolat még nagy felbontásnál is zökkenőmentes adatáramlást biztosít, így zökkenőmentes, kiváló minőségű videolejátszást tesz lehetővé. A Wi-Fi 5G kapcsolatnak köszönhetően a kivetítő a digitális szórakoztatás központjává válik, így könnyedén hozzáférhet az online tartalmakhoz, és megoszthatja azokat másokkal.

 

4. Felhasználóbarát felhasználói felület és HDMI bemenet

 

A HDMI bemenet segítségével könnyedén csatlakoztathat különböző eszközöket, például laptopokat, játékkonzolokat vagy Blu-ray lejátszókat, és azonnal streamelheti tartalmaikat a nagy vetítővászonra. Ez a sokoldalú csatlakoztathatóság lehetővé teszi, hogy a kivetítőt a szórakoztató rendszer központjaként használja.

Annak érdekében, hogy a lehető legkényelmesebbé tegye az élményt, az Aerium D3500 projektor felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely integrált alkalmazásokat tartalmaz a kedvenc platformok eléréséhez. Könnyedén hozzáférhet az olyan szolgáltatásokhoz, mint a YouTube, a Netflix, az HBO és még sok más, közvetlenül a projektor felületéről. Így gyorsan és zökkenőmentesen hozzáférhet több száz órányi tartalomhoz anélkül, hogy külső eszközre kellene támaszkodnia. Így minimális erőfeszítéssel és maximális kényelemmel hozhatja létre saját házimoziját, vagy élvezheti kedvenc műsorait és filmjeit.

Aerium D3500 UHD AI 5G WIFI

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500629
Fényerősség (lm)
2500
Maximális felbontás (px)
1920x1080
Maximális képátló (cm)
381
Minimális képátló (cm)
81
Szín
szürke
Maximális vetítési távolság (m)
6
Minimális vetítési távolság (m)
1,5
Frekvencia (GHz)
5/2,4
Beszélő
igen
Távirányító
igen
Lámpa
LED
Interfész
HDMI, USB, AUX, AV, Wi-Fi
Lámpa élettartama (h)
30000
Szélesség (cm)
25,5
Magasság (cm)
21,5
Mélység (cm)
25,5
Tömeg (kg)
2,5
A csomag tartalma
projektor, HDMI kábel

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500629
Fényerősség (lm)
2500
Maximális felbontás (px)
1920x1080
Maximális képátló (cm)
381
Minimális képátló (cm)
81
Szín
szürke
Maximális vetítési távolság (m)
6
Minimális vetítési távolság (m)
1,5
Frekvencia (GHz)
5/2,4
Beszélő
igen
Távirányító
igen
Lámpa
LED
Interfész
HDMI, USB, AUX, AV, Wi-Fi
Lámpa élettartama (h)
30000
Szélesség (cm)
25,5
Magasság (cm)
21,5
Mélység (cm)
25,5
Tömeg (kg)
2,5
A csomag tartalma
projektor, HDMI kábel
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

Nem vettünk észre semmilyen problémát. Minden videót és fényképet le tudtunk futtatni. Az előre telepített lejátszó tartalmaz egy sor kodeket, így olyan videókat is le tudtunk játszani, amelyek nem működtek az okostévénkön. A kivetítő nem rendelkezik Google Play funkcióval, helyette az alkalmazások letöltésére és telepítésére használt saját alkalmazással helyettesíti azt. Tesztelésünk során kipróbáltuk a YouTube-ot, a Netflixet, az AmazonPrime-ot, az HBO-t és a Disney+-t is. A mobil zúzást is teszteltük ezen a modellen. A szükséges crush alkalmazást telepítettük a mobilra és a kivetítőre is, és minden gond nélkül működött.

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04