AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo fekete drón - 2 akku
AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo fekete drón - 2 akku
229 900 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo fekete drón - 2 akku
professzionális quadcopter, 4K képminőség, repülési idő akár 53 percig, vezérlési és képtartomány akár 5 km, gimbal, SMART akkumulátor

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo fekete drón - 2 akku
professzionális quadcopter, 4K képminőség, repülési idő akár 53 percig, vezérlési és képtartomány akár 5 km, gimbal, SMART akkumulátor

 • Garancia 2 év
 • 229 900 Ft
 • ÁFA nélkül: 181 024 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
 • Ne habozzon! 23 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
 • Keresett termék! 17 db kelt el a múlt héten
 • Tapasztalat által igazolt! 300+ megrendelő vásárolt összesen
 • Nagyon jó értékelés! 97 % megrendelő, aki megvásárolta a terméket
 • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Értékelés (9)

97%

5
9x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
vásárolt 300+vásárolt

Értékelések (3)

Felhasználói értékelés

A drónt elsősorban nyaraláshoz vettem, és nagyon izgatott vagyok. Tényleg nagyszerűen a levegőben marad még közepes szélben is, a fotók és videók jobban néznek ki, mint bármelyik csúcstelefonról. A vezérlés egyszerű, az applikáció könnyen használható - rendkívül elégedett vagyok!

ellenőrzés, lövésminőség, stabilitás

Felhasználói értékelés

Ingatlanügynökként drónt használok az ingatlanok filmezésére és fényképezésére, és nagyon elégedett vagyok. Összehasonlítottam egy kollégámmal, akinek DJI-je van, és az ár/teljesítmény arányban a Blackhawk véleményem szerint fölényesen győz.

Értékelések

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón fekete

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drone fekete egy professzionális quadcopter, amely nagyszerű teljesítményt nyújt... con és számos funkcióval rendelkezik, így ideális társ a drónok szerelmeseinek. Legszembetűnőbb jellemzője a kiváló minőségű 4K felbontású kép, amely minden körülmények között éles képet biztosít. A drón elülső részén található kiváló minőségű kamerának köszönhetően lenyűgöző madártávlatú felvételeket készíthet.

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 egyik előnye a rendkívül hosszú repülési idő. Az első akkumulátor egyetlen feltöltésével akár 53 percig is repülhet, egy további akkumulátorral pedig további 33 percig. Ez azt jelenti, hogy akár másfél órán keresztül is manőverezhetsz a drónnal a levegőben! Ez azt jelenti, hogy rengeteg időd van tökéletes képeket és videókat készíteni anélkül, hogy várnod kellene a töltésre.

A drón másik hatalmas előnye a hosszú, akár 5 km-es vezérlési és videóátviteli hatótávolság. Ezzel a képességgel kényelmesen irányíthatja a drónt nagy távolságból, miközben élő videót nézhet a kameráról valós időben. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló eredményeket érjen el fényképezés, filmezés vagy egyszerűen csak a környezetének eddig nem látott perspektívából történő felfedezése során.

 

 

HIHETETLEN KITARTÁS

A drón kétségtelenül meglep a hihetetlen akkumulátoros üzemidejével, amely akár 53 perc folyamatos repülést tesz lehetővé az első akkumulátor egyetlen feltöltésével, és további 33 percet a második akkumulátorral.

 

EXTRÉMES HATÓKÖR

A drón hatalmas, akár 5 km-es kép- és vezérlési hatótávolságával lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is kényelmesen irányíthassa, miközben élő videót nézhet valós időben.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KÉPEK ÉS FELVÉTELEK

Mostantól csak kiváló minőségű és professzionális képeket készíthet az utazásairól és élményeiről. A 4K felbontás a képi szabvány, amely számos pozitív tulajdonsággal és előnnyel jár.

 

KEFE NÉLKÜLI MOTOROK

A kefe nélküli motorok kisebb energiafogyasztás mellett nagyobb tolóerőt képesek létrehozni. A kefe nélküli motorok további előnye, hogy sokkal csendesebbek és kevésbé hajlamosak a kopásra.

 

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

 

Melyek az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón elsődleges előnyei?

 

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

1. Lenyűgöző képminőség

 

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón lenyűgöző 4K képminőséggel büszkélkedhet a fejlett technológiának köszönhetően, amely egy kiváló minőségű 1/2,6 CMOS érzékelőt tartalmaz. Ez a kiváló 4K felbontás lehetővé teszi, hogy minden részletet elképesztő élességgel és tisztasággal rögzítsünk.ami hozzájárul a kiváló vizuális élményhez a fényképek és videók rögzítésekor.

Akár nagy magasságban, akár nehéz fényviszonyok között repül.körülmények között, ez a drón minden pillanatot hihetetlen minőségben, színhűséggel és minimális zajjal rögzít.

 


 

2. Egyszerű és intuitív vezérlés

 

Annak ellenére, hogy gyakorlatilag egy professzionális quadcopterről van szó, az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón vezérlése nagyon egyszerű és intuitív. A fejlett navigációs rendszernek és a modern technológia használatának köszönhetően az irányítás még a kezdők számára is egyszerű.

A drón felhasználóbarát vezérlővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a repülési paraméterek és üzemmódok egyszerű beállítását az egyéni preferenciáknak megfelelően. Az intuitív vezérléssel gyorsan elsajátíthatja az alapvető manővereket, és teljes mértékben uralni fogja a drónt.

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

 


 

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

3. SMART akkumulátor extrém üzemidővel

 

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón nemcsak lenyűgöző képminőséggel, hanem nagyszerű akkumulátor-üzemidővel is rendelkezik, amely hosszú repülést tesz lehetővé egyetlen feltöltéssel. Az első teljesen feltöltött 5000 mAh-s akkumulátorral a drón akár 53 percig is képes repülni, ami a piacon kapható többi drónhoz képest kiemelkedő.

Még jobb, hogy az egyik akkumulátoron kívül a drón egy második, 2800 mAh-s akkumulátort is tartalmaz a csomagban, amellyel a drón akár 33 percig is repülhet. Ez azt jelenti, hogy az AERIUM Hubsan Blackhawk 2-vel összesen 86 perc repülési idő áll rendelkezésére , amivel mérhettöbb időt, hogy tökéletes képeket és videókat készítsen az akkumulátor feltöltése miatti megszakítás nélkül.

 


 

4. Lenyűgöző vezérlési és képátviteli tartomány

 

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón a hosszú vezérlési és képátviteli hatótávolságával is kitűnik, így kiváló partner a légi tevékenységek széles skálájához. Az akár 5 km-es vezérlési hatótávolságnak köszönhetően hatalmas távolságból is könnyedén irányíthatja a drónt, amely súlya szabadságot ad, hogy hatalmas területeket fedezzen fel, és olyan helyekre is eljusson, amelyeket egyébként nehéz lenne elérni.

A fejlett videóátviteli technológiának köszönhetően a kameráról készült élő videót valós időben, gyakorlatilag késleltetés nélkül nézheti mobiltelefonján . Ez a kiváló átviteli rendszer lehetővé teszi, hogy mindig képben legyen, és pontosan megkapja a szükséges felvételeket. Akár panorámaképeket néz, akár akciójeleneteket filmez, akár professzionálisl fotózást, az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drón tiszta és stabil képet biztosít még nagy távolságokon is.

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

 


 

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

5. Stabil repülés rosszabb időjárási körülmények között

 

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón nagyszerű stabilizáló rendszerrel van felszerelve, amely még kihívást jelentő időjárási körülmények között is biztosítja a zavartalan repülést. A fejlett giroszkópos érzékelőknek és a stabilizációs algoritmusoknak köszönhetően a drón még szél vagy turbulens repülés esetén is képes stabil és kiegyensúlyozott pozíciót tartani. Ez a nagy teljesítményű stabilizációs rendszer maximális kontrollt biztosít a pilótának a drón felett, így még kedvezőtlen körülmények között is könnyen és pontosan irányítható.

Ezzel a képességgel biztos lehet benne, hogy drónja stabil marad és engedelmesen reagál az Öne utasításoknak, még akkor is, ha szeles környezetben vagy nagyobb magasságban repül. Ez lehetővé teszi, hogy a minőségi felvételek és képek rögzítésére összpontosítson anélkül, hogy az instabilitás vagy a drón váratlan mozgása miatt aggódnia kellene.

 


 

6. Intelligens akadálykövetés

 

Az AERIUM Hubsan Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón számos intelligens repülési móddal és funkcióval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik, hogy kövesse Önt vagy más tárgyakat:

 • SURROUNDING mód - lehetővé teszi a drón számára, hogy egy adott tárgy körül repüljön, nagyszerű lehetőséget biztosítva panorámafelvételek és érdekes videók készítésére a célpont körüli szekvenciális pörgéssel. Ez a funkció ideális mozgó jelenetek, akciósportok filmezéséhez vagy a környező környezet különböző szögekből történő megörökítéséhez, anélkül, hogy bonyolult drónvezérlésre lenne szükség.
 • KÖVETÉS üzemmód - egy előre beállított tárgy vagy személy követésének képessége, amely lehetővé teszi a célpont mozgásának zökkenőmentes és pontos követését madártávlatból. Ez az intelligens funkció lehetővé teszi, hogy a drón állandó távolságot tartson a követett objektumtól, és automatikusan beállítsa a sebességét, ezáltal nyerveprofi videók és felvételek készítése akciósportokról, kalandtevékenységekről vagy a mindennapi életről egy teljesen új szemszögből.
AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

 


 

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo

7. Számos repülési mód

 

Az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 GPS 4K Combo drón a normál repülési mód mellett képes önállóan repülni előre meghatározott utasítások szerint:

 • WAYPOINT mód - a drón képes egy előre beállított repülési útvonal mentén repülni, amelyet a felhasználó könnyen előre kiválaszthat. Ez a hasznos opció lehetővé teszi a pilóta számára, hogy meghatározza azokat az útvonalakat és útvonalakat, amelyeket a drón automatikusan követ, így pontos és megismételhető légi küldetések tervezésére ad lehetőséget.
 • LINE FLY mód - a drón emelkedés közben egy előre beállított, rögzített repülési útvonalat tart, biztosítva, hogy a drón egyenesen és stabilan, eltérések nélkül repüljön. Ez a hasznos funkció ideális olyan helyzetekben, ahol rendszeres és egyenes vonalú mozgásra van szükség, például fényképezés vagy felderítő videók készítése során.

 

Érdekelnek a valódi felvételek?

Tekintse meg a két legjobb AERIUM drónmodellt összehasonlító cikkünket.

realne zabery

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500582
Feltöltés ideje (h)
3
Maximális sebesség (km/óra)
43,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
5
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
igen
Maximális fényképfelbontás (px)
3840x2160 (4K)
Maximális videofelbontás (px)
3840x2160 (4K)
Nézési szög (°)
80
GPS
igen
Szín
fekete
igen (max. 128 GB)
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Szenzor
1/2.6" CMOS
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Szélállósági szint
7 (17,1 m/s-ig)
Osztály (üzemeltetési korlátozások)
C1 (A1)
Szélesség (cm)
22,9
Magasság (cm)
7,63
Mélység (cm)
17,8
Tömeg (kg)
0,58
A csomag tartalma
drón, tartalék propeller (csavarokkal és csavarhúzóval együtt), 1x akkumulátor (5000 mAh) - fehér vagy fekete változat, 1x akkumulátor (2800 mAh), töltőkábel és adapter, kézikönyv, távirányító, szállítótáska, kommunikációs kábel (Android és IOS), kardánfedél.

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500582
Feltöltés ideje (h)
3
Maximális sebesség (km/óra)
43,2
Akkumulátor kapacitása (Ah)
5
Típus
quadcopter
Akadályok észlelése
igen
Maximális fényképfelbontás (px)
3840x2160 (4K)
Maximális videofelbontás (px)
3840x2160 (4K)
Nézési szög (°)
80
GPS
igen
Szín
fekete
igen (max. 128 GB)
Fénykép tárolási formátum
JPG
Videó tárolási formátum
MP4
Szenzor
1/2.6" CMOS
Távirányító
távirányító, mobiltelefon
Szélállósági szint
7 (17,1 m/s-ig)
Osztály (üzemeltetési korlátozások)
C1 (A1)
Szélesség (cm)
22,9
Magasság (cm)
7,63
Mélység (cm)
17,8
Tömeg (kg)
0,58
A csomag tartalma
drón, tartalék propeller (csavarokkal és csavarhúzóval együtt), 1x akkumulátor (5000 mAh) - fehér vagy fekete változat, 1x akkumulátor (2800 mAh), töltőkábel és adapter, kézikönyv, távirányító, szállítótáska, kommunikációs kábel (Android és IOS), kardánfedél.
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Hogyan értékelték ezt a terméket?

hoz  Felhasználói értékelés

A drónt elsősorban nyaraláshoz vettem, és nagyon izgatott vagyok. Tényleg nagyszerűen a levegőben marad még közepes szélben is, a fotók és videók jobban néznek ki, mint bármelyik csúcstelefonról. A vezérlés egyszerű, az applikáció könnyen használható - rendkívül elégedett vagyok!

ellenőrzés, lövésminőség, stabilitás

hoz  Felhasználói értékelés

Ingatlanügynökként drónt használok az ingatlanok filmezésére és fényképezésére, és nagyon elégedett vagyok. Összehasonlítottam egy kollégámmal, akinek DJI-je van, és az ár/teljesítmény arányban a Blackhawk véleményem szerint fölényesen győz.

hoz  Felhasználói értékelés

Mind nagyszerű. Az árért valószínűleg a legjobb drón, amit találtam. Köszönöm.

Kiegészítők

Leszállóhely drónok számára Detail

12 990 Ft

Szélesség (cm) 55, Mélység (cm) 50,
Iphone kábel a telefontartóhoz az AERIUM Hubsan Blackhawk 2-hoz Detail

5 990 Ft

USB C telefontartó kábel AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

5 990 Ft

5000 mAh akkumulátor AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

69 990 Ft

5000 mAh akkumulátor AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz

Több mint 5 db raktáron

Akkumulátor kapacitása (Ah) 5, Feltöltés ideje (h) 5,
2800 mAh akkumulátor AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

62 990 Ft

2800 mAh akkumulátor AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz

Több mint 2 db raktáron

Akkumulátor kapacitása (Ah) 2,8, Feltöltés ideje (h) 3,
AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drón táska Detail

10 990 Ft

AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drón táska

Több mint 2 db raktáron

Iphone kábel AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

5 990 Ft

USB C kábel AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

2 990 Ft

Utángyártott propeller 4 darabos készlet AERIUM Hubsan Blackhawk 2 Detail

5 990 Ft

Függőleges telefontartó az AERIUM Hubsan Blackhawk 2 drónhoz Detail

5 990 Ft

Leszállóhely drónok számára AERIUM Detail

12 990 Ft

Leszállóhely drónok számára AERIUM

Több mint 5 db raktáron

A csomag tartalma leszállóhely..., Szélesség (cm) 55, Magasság (cm) 55,
Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04