AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klíma
AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klíma
119 900 Ft
Elérhető: 2024.05.30 után

AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klíma
hűtőteljesítmény 2,6 kW, kompakt méret, páramentesítés, időzítő, éjszakai üzemmód, mobilalkalmazás, gyermekzár

Ajánljuk
Ingyenes szállítás
30 nap a visszaküldésre

AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klíma
hűtőteljesítmény 2,6 kW, kompakt méret, páramentesítés, időzítő, éjszakai üzemmód, mobilalkalmazás, gyermekzár

 • Garancia 2 év
 • Ajánlott: 74 m3
 • Hűtés energ. osztálya: A
 • 119 900 Ft
 • ÁFA nélkül: 94 410 Ft
Elérhető: 2024.05.30 után
 • Ne habozzon! 28 látogató épp most dönt a vásárlás mellett
 • Keresett termék! 10 db kelt el a múlt héten
 • Tapasztalat által igazolt! 100+ megrendelő vásárolt összesen
 • A termék visszaküldhető! Vásároljon, és éljen a 30 napos visszaküldési garanciával
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
30 nap a visszaküldésre
30 nap a visszaküldésre
A visszaküldés ingyenes
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 10 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk

Engedélyezett kereskedők vagyunk, és az AERIUM márka termékei esetében a garanciális időszak alatt, ha a termék meghibásodik, ingyenes elszállítást biztosítunk egy erre felhatalmazott szervizközpontba. Ezt a szolgáltatást akkor veheti igénybe, ha megőrzi a termék eredeti dobozát a biztonságos csomagolás érdekében.

A szolgáltatás csak a jótállási időszak alatt vehető igénybe, és kizárólag a használat során feltárt gyártási és tervezési hibák esetén érvényes. További információk ITT találhatók.

Hogyan lehet reklamációt benyújtani? Töltse ki lépésről lépésre a reklamációk űrlapját az összes szükséges információval. Ezután felvesszük Önnel a kapcsolatot a következő lépésekkel kapcsolatban.

AERIUM P9000 csendes Wi-Fi mobil légkondicionáló berendezés

Az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klímaberendezés ideális megoldás azok számára, akik hatékony, ugyanakkor rugalmas megoldást keresnek otthonuk vagy irodájuk kellemes hőmérsékletének fenntartására a meleg nyári hónapokban. A 2,6 kW-os hűtőteljesítményével ez a készülék képes gyorsan lehűteni egy helyiséget, kompakt méretének köszönhetően pedig könnyen elfér szűk helyeken is. Ezenkívül párátlanítási funkcióval is rendelkezik, amely segít fenntartani a kellemes klímát még a fülledt napokon is.

Ez a modell időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a ki- és bekapcsolási idő beállítását, így ideális azok számára, akik kényelmesen hűvös környezetbe szeretnének hazatérni. Az éjszakai üzemmód ezután gondoskodik arról, hogy a légkondicionáló csökkentse a kijelző fényerejét, és elnémítsa a ventilátort, hogy működése a lehető legcsendesebb legyen. További nagy előnye, hogy a légkondicionálót mobilalkalmazáson keresztül is vezérelheti, így bárhonnan és bármikor irányíthatja, ami tovább növeli a használat általános kényelmét. A Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően a légkondicionálót könnyedén csatlakoztathatja otthoni hálózatához, és okostelefonján vagy táblagépén keresztül vezérelheti.

Tartozékok: távirányító, meleglevegő-elvezető cső,tolóablak sín, kondenzvíz elvezető cső.

HŰTÉS

A nagy, 2,6 kW-os hűtőteljesítménynek köszönhetően még a közepes méretű helyiségeket is gyorsan és hatékonyan képes lehűteni.

 

KOMPAKT MÉRETEK

A légkondicionáló kompakt méreteinek köszönhetően alkalmas kisebb helyiségekbe vagy különböző helyszínek közötti áthelyezésre.

 

INTELLIGENS ALKALMAZÁSOK

A SMART alkalmazás intuitív vezérlést biztosít a felhasználók számára, és lehetővé teszi a légkondicionáló beállítását közvetlenül egy okoseszközről.

 

IDŐZÍTŐ

A klímaberendezés akár 24 órás időzítővel van felszerelve , amely lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy egy adott időpontban automatikusan kikapcsoljon.

 

Miben különbözik az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi klímaberendezés?

 

 

1. Hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód

 

Az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klímaberendezést úgy tervezték, hogy megfeleljen a különböző igényeknek és az ideális beltéri klímáról alkotott elképzeléseknek. A 2,6 kW-os teljesítményének köszönhetően fő feladata, a helyiség hűtése mellett ez a modell más hasznos üzemmódokat is kínál a maximális felhasználói kényelem érdekében.

A párátlanítási üzemmód ideális a helyiség páratartalmának csökkentésére, ami különösen hasznos a fülledt vagy párás napokon, amikor a túlzott nedvesség kellemetlen érzést vagy akár egészségügyi problémákat is okozhat. A ventilátor üzemmód ekkor enyhe légáramlást biztosít, ami ideális olyan napokon, amikor csak enyhe légfrissítésre van szüksége, intenzív hűtés nélkül.

 

2. Modern kialakítás és kompakt méret

 

Az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klímaberendezésmodern dizájnja és kompakt méretei révén stílusos és praktikus kiegészítője lehet bármely belső térnek. Kifinomult megjelenését úgy tervezték, hogy harmonikusan illeszkedjen a különböző típusú környezetekbe, a modern irodáktól a hangulatos lakóterekig.

Ráadásul kompakt mérete biztosítja, hogy még kisebb helyiségekben sem foglal sok helyet, így ideális választás azok számára, akik nem szeretnék, hogy a légkondicionáló uralja a teret. Ezek a szempontok - a látvány és a könnyű elhelyezhetőség - teszik az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi-t nemcsak funkcionálissá, hanem stílusos megoldássá is azok számára, akik hatékony hűtést keresnek anélkül, hogy a dizájn terén kompromisszumot kötnének.

 

 

3. A Tuya időzítő és mobilalkalmazás

 

Az AERIUM P9000 Silent Wi-Fi mobil klímaberendezés az időzítő funkcióval és a mobilalkalmazás integrációjával kivételes szintű kényelmet és vezérlést biztosít a felhasználók számára. Az időzítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a légkondicionáló be- és kikapcsolási idejét, így ideális azok számára, akik maximalizálni szeretnék az energiahatékonyságot, vagy kellemesen hűvös környezetbe szeretnének hazatérni.

A Tuya mobilalkalmazás ezután új szintre emeli a légkondicionáló vezérlésének és felügyeletének lehetőségeit. Lehetővé teszi, hogy bárhonnan vezérelhesse légkondicionálóját, vagyis közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépérőlmódosíthatja a hőmérséklet-beállításokat, üzemmódokat és egyéb funkciókat .

 

4. Távvezérlés és automatikus újraindítás funkció

 

Atávirányító az automatikus újraindítás funkcióval együtt teljesen új szintre emeli a felhasználói élményt. A távirányító lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kényelmesen beállítsák és megváltoztassák az üzemmódokat, a hőmérsékletet és más funkciókat anélkül, hogy fel kellene állniuk vagy meg kellene szakítaniuk a tevékenységüket. Ez a funkció jelentős komfortnövekedést eredményez , különösen olyan helyzetekben, amikor a légkondicionáló egy nagyobb helyiségben vagy a közvetlen elérhetőségen kívül helyezkedik el.

Azautomatikus újraindítás funkció ezután felbecsülhetetlen értékű áramkimaradás esetén. Az áramellátás helyreállításakor a légkondicionáló automatikusan újraindul, és visszatér az előre beállított működési értékekhez, így a felhasználóknak nem kell újra beállítaniuk az általuk preferált üzemmódokat és hőmérsékleteket.

 

 

5. Egyéb funkciók

 

A légkondicionáló többek között a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • 2 fokozatú ventilátor
 • SLEEP üzemmód
 • Távirányító
 • Környezetbarát hűtőközeg R290
 • A energiaosztály
 • Fogantyúk és görgők a könnyű kezelhetőségért
 • Automatikus elpárologtató
 • Gyermekzár

 

AERIUM P9000 Silent Wi-Fi

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500001
Ajánlott hely (m2)
30
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Elvezető cső hossza (cm)
150
Automatikus újraindítás
igen
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Wi-Fi vezérlés
igen
Szélesség (cm)
31,5
Magasság (cm)
70
Mélység (cm)
31
Tömeg (kg)
22,5
A csomag tartalma
készülék, kipufogócső, tömlőcsatlakozó, ablakkészlet adapter, távirányító, lefolyócső, ablakszigetelés, csúszó rúd, felhasználói kézikönyv

Paraméterek

Márka:
EAN
8594208500001
Ajánlott hely (m2)
30
Ventilátor fokozatok
2
Szín
fehér
Elvezető cső hossza (cm)
150
Automatikus újraindítás
igen
Elvezető cső átmérője (cm)
15
Távirányító
igen
Wi-Fi vezérlés
igen
Szélesség (cm)
31,5
Magasság (cm)
70
Mélység (cm)
31
Tömeg (kg)
22,5
A csomag tartalma
készülék, kipufogócső, tömlőcsatlakozó, ablakkészlet adapter, távirányító, lefolyócső, ablakszigetelés, csúszó rúd, felhasználói kézikönyv
amiert-erdemes-nalunk-vasarolnia

Kérdezni szeretnék

Kiegészítők

Szigetelés az ablakba mobil légkondicionálókhoz Detail

13 890 Ft

Szigetelés az erkélyajtóba mobil légkondicionálókhoz Detail

18 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (230 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Szigetelés tetőablakba mobil légkondicionálókhoz (190 x 40 cm) Detail

29 900 Ft

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Hiteles vásárló
2024.03.04