AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot, fehér
AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot, fehér
59 900 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert

AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot, fehér

Ingyenes szállítás

AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot, fehér

  • Márka: AERIUM
  • Garancia 2 év
  • 59 900 Ft
  • ÁFA nélkül: 47 165 Ft
Elfogyott, szállítási idő nem ismert
Az elérhetőséget 5 perccel ezelőtt ellenőriztük
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
40 000 Ft feletti megrendeléseknél
Hagyományos boltok
Hagyományos boltok
Több mint 5 év tapasztalat
Szakértők vagyunk
Szakértők vagyunk
Segítünk választani

AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot, fehér

Hagyja, hogy ez az ablaktisztító robot mossa az ablakokat, üvegfelületeket és csempéket ön helyett. Funkciói és beállításai lehetővé teszik a függőleges és ferde pozícióban történő munkavégzést is. Így nem csoda, hogy a nők és a férfiak egyik legnépszerűbb háztartási gépei közé tartozik.

Az ablakok, üvegek vagy csempék tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű. Az AERIUM VAC100 SMART egy ablaktisztító robot, ablakok és üvegek tökéletes tisztítására. A robot távvezérléssel irányítható.

Elegáns megjelenésének és nagyon erős motorjának köszönhetően az AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot az egyik leghatékonyabb robot ablaktisztító. Az AERIUM VAC100 SMART gyorsan és pontosan tisztítja meg a különböző típusú üvegfelületeket a két speciális mikroszálas kendővel függőleges és vízszintes helyzetben. A Smart Window rendszernek köszönhetően a robotot különféle felületvastagságokhoz is használhatja, például dupla üvegű ablakokhoz és tükrökhöz.

A robot szenzorai folyamatosan figyelik a felszíni helyzetet. A robotot továbbá egy biztonsági kötél is védi a leeséstől, amely a csomag része.

 

VÉDELEM A LEESÉS ELLEN

A szenzorok mellett az ablaktisztító robotot egy biztonsági kötél is védi a váratlan leesésektől és sérülésektől, amely minden csomag része.

 

TÖKÉLETES TISZTÍTÁS

A speciális nanostrukturált mikroszálas kendők segítségével ablakai tiszták és fényesek lesznek. Aki már mosott már legalább egyszer ablakot, tudja, milyen nehéz szép fényes üveget elérni.

 

INTELLIGENS VEZÉRLÉS

Ez a funkció nagyszerű és előnyös plusz, különösen akkor, ha a robottal magasban vagy veszélyes helyeken dolgozik. A robot egy biztonsági kötélre van kötve és a távvezérléssel beállíthatja, hogy a robot hogyan járjon el a tisztítás során.

 

TARTALÉK AKKUMULÁTOR

Az ablaktisztító robotot tartalék UPS akkumulátorral látták el, amely hirtelen áramszünet esetén is biztosítja, hogy a robot folytassa az ablak tisztítását.

 

Milyen előnyökkel rendelkezik az AERIUM VAC100 SMART ablaktisztító robot?

 

1. Kiváló eszköz otthonra és vállalatoknak is

 

Mindannyian, akik már egyszer is tisztítottak ablakot, tudják, hogy ez nem egy egyszerű tevékenység. Ezért találták fel az ablaktisztító robotot, amely bármikor és bárhol segít, amikor szükség van rá. A speciális, nanoszerkezetű mikroszálas törlőkendők segítségével bármilyen vastagságú üvegfelület tiszta és polírozott lesz.

 

2. Dupla tisztító korong

 

Az ablaktisztító robot dupla koronggal rendelkezik, amely könnyedén rátapad az üvegfelületre és megkezdi a tisztítást. A robot beállított ciklikus tisztítással rendelkezik, mely "cikkcakkos" csúszórendszerre épül és így professzionális szinten végzi a munkáját.

Paraméterek

EAN
8594208500247
Akkumulátor típusa
integrált tartalék tápegység
Szín
fehér
Távirányító
igen
Magasság (cm)
11,5
Szélesség (cm)
30
Mélység (cm)
14

Kérdezni szeretnék

Heureka
Hogyan értékelték a vásárlók az Aerium.hu-t
Összesen 79 értékelés az Árukereső.hu-n
Összesítve

2021.07.01
Hiteles vásárló
100 %

Egy másik értékelésben olvastam, hogy a vásárló panaszkodott, hogy két nappal később volt elérhető a termék, mint ahogy azt a webáruház feltüntette. Ezért írtam a webáruház oldalán lévő chaten, hogy tényleg raktáron-e van a termék. A választ, hogy igen, a hivatalos nyitvatartási időtől függetlenül megkaptam. Megrendeltem a terméket, az online fizetést választotta, és még aznap délután meg is kaptam. Nem volt semmi probléma.